MMSOS Satu Aplikasi Yg Luar Biasa Dan Mantap Dlm Memberikan Bantuan Kecemasan Dgn Pantas

Loading...

MMSOS Satu Aplikasi Yg Luar Biasa Dan  Mantap Dlm Memberikan Bantuan Kecemasan Dgn Pantas || Salam semua, masih ramai lagi yg kurang tahu tentang wujudnya aplikasi MMSOS ini.  Sekarang ini dgn kes jenayah yg meningkat , kes kemalangan jalan raya yg meningkat setiap thn memang merisaukan banyak pihak.

Jom kita ambil tahu apa sebenarnya aplikasi MMSOS ini. Nanti korang tahu keseluruhannya memang korang akan cakap wah bagusnya ada aplikasi macam ini sebab saya sendiri dah pun download. Itulah yg nak share sangat dgn korang kelebihan install aplikasi MMSOS ini.

MMSOS Satu Aplikasi  Yg Luar Biasa Dan Mantap Dlm Memberikan Bantuan Kecemasan Dgn Pantas

MMSOS “Panic Button” merupakan aplikasi bantuan kecemasan “Creating Awareness”. Merupakan kempen menanam dan menyemai kesedaran rakyat akan kepentingan aplikasi MMSOS ini, dgn hanya menekan “Panic Button”

Para pengguna yg berdepan dgn kecemasan seperti kecemasan kes ragut, rompakan, serangan, jenayah harta benda, kecurian kenderaan, kebakaran, pembuli jalan raya, cubaan rompakan, perbuatan yg mencurigakan, membantu dlm memaklumkan ahli keluarga bila berlaku kecemasan, tunda kenderaan, tuntutan insuran, ‘jump start’ kereta, membantu ganti tayar pancit atau rosak dan mengatur ambulan.

39227351 1973286892753549 2832821761127481344 n - MMSOS Satu Aplikasi Yg Luar Biasa Dan Mantap Dlm Memberikan Bantuan Kecemasan Dgn Pantas

Aplikasi ini merupakan yg pertama seumpamanya di Malaysia, kerjasama bantuan ambulan, polis, bomba, hospital atau klinik, laporan jenayah, motor assist dan kaunseling yg mudah diakses.

MMSOS beroperasi 24 jam, tujuh hari seminggu dan 365 hari sepanjang thn. Pengguna blh menggunakan perkhidmatan ini pd bila-bila masa dan di mana sahaja ketika mengalami kes kecemasan.

Apabila berlaku kecemasan, mereka hanya perlu menekan butang kecemasan dan team SOS Response akan membantu pengguna mengenal pasti dan menyelesaikan masalah yg dihadapi serta mendapatkan bantuan yg terdekat dgn anda. Anda sbg pengguna blh monitor status anda melalui aplikasi ini.

Install MMSOS Aplikasi  Hanya Di Hujung Jari 
Aplikasi ini dimuat turun secara percuma di Play Store dan Apps Store dgn hanya click http://bit.ly/2mC6Y03. Kemudian buat pendaftaran dgn memasukkan butiran diri.

42210172 2029259880489583 1800195130771111936 n - MMSOS Satu Aplikasi Yg Luar Biasa Dan Mantap Dlm Memberikan Bantuan Kecemasan Dgn Pantas

Kelebihan Melanggan Aplikasi MMSOS : 

1. Kelebihan melanggan aplikasi ini, percuma ‘Personal Accident Insurance’ (value worth 50,000).
2. Percuma pemeriksaan kesihatan (worth RM365).
3. Diskaun 70% utk ‘Car Tinted’.
4. Diskaun 40% utk pakej percutian ke Marina Island (all in package for 2 person, 3D2N + Dining).
5. ‘Special rate’ utk memperbaharui insuran kereta.
6. ‘Special rate’ utk penyelenggaraan kereta.
7. ‘Ambulance fees’.
8. Percuma ‘towing’

Banyak kelebihan melanggan aplikasi MMSOS ni, menarik kan semua kelebihan yg ada.

Pengenalan aplikasi ini adalah tepat pd masanya, sekali gus dapat membantu kerajaan dan polis memastikan kadar jenayah di seluruh negara terus menurun dan rakyat sentiasa berasa selamat. Ia juga membantu dlm mengurangkan kos bebanan pengguna.

Untuk wanita di luar sana, pastikan anda install aplikasi ini di handphone masing – masing. Sememangnya ia adalah aplikasi utk membolehkan anda sentiasa “alert” dgn situasi di mana jua anda berada. Bukan saja utk diri kita malah utk keluarga, kawan- kawan dan juga masyarakat di luar sana.

46959206 2137616852987218 3523209269736374272 n - MMSOS Satu Aplikasi Yg Luar Biasa Dan Mantap Dlm Memberikan Bantuan Kecemasan Dgn Pantas

Untuk mengetahu lanjut tentang aplikasi ini, sila ke laman sosial MMSOS di 

Instagram 
https://www.instagram.com/mmsos20181/?hl=en
Facebook 
https://www.facebook.com/mmsos.my/
Loading...

Tags: #Aplikasi #Bantuan #Biasa #Kecemasan #Luar #MANTAP #Memberikan #MMSOS #pantas #Satu

author
Author: 
    Jadi Sarang Hantu, Anang Hermansyah Ingin Jual Rumahnya Seharga Puluhan Miliar?
    slidegossip.com – Rumah yg ditempati Anang Hermansyah dan Ashanty bersama anak-anak mereka yg
    Kunjungi Korban Gempa di Ambon, Nikita Mirzani Tuai Pujian, Jokowi Malah Kena Sindiran!
    slidegossip.com – Artis sensasional Nikita Mirzani kembali jadi perbincangan publik. Namun kali ini
    Guru ditahan terlibat aktiviti pengganas LTTE
    GURU sebuah sekolah di Banting, Selangor, Ahli Majlis pihak berkuasa tempatan (PBT) negeri
    GPK HEM maut selepas rebah daki gunung
    LELAKI tiba-tiba rebah sebelum disahkan meninggal dunia ketika mendaki Bukit Beruang, Melaka hari

    Leave a reply "MMSOS Satu Aplikasi Yg Luar Biasa Dan Mantap Dlm Memberikan Bantuan Kecemasan Dgn Pantas"