Miss V Kekal Selesa Sepanjang Hari Dgn Biosol Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

Miss V Kekal Selesa Sepanjang Hari Dgn Biosol Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu || Salam semua, sebut tentang penjagaan miss V, biasanya apa yg terlintas dlm fikiran korang semua, yg bergelar wanita sahaja hii.

C360 2019 03 24 11 19 05 533 01 - Miss V Kekal Selesa Sepanjang Hari Dgn Biosol Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

 Adakah ia penting atau sekadar ambil remeh time jaga – jaga time tak jaga memang tak jaga pulak.

Tahu tak, penjagaan miss V ini sangat penting, jadi jangan ambil remeh atau buat tak tahu ya. Penjagaan miss V yg tidak betul blh mengundang kepada bau yg kurang menyenangkan atau blh mengundang kepada penyakit lain.

Baru – baru ini Wani diperkenalkan dgn satu produk dr Neil Armayan. Ini pertama kali dengar ada produk yg best dr Neil Armayan utk kecantikan wanita. Bukan sahaja utk kecantikan luaran malah sihat dlman dan luaran.  Nak tahu produk apa tu. Tak lain tak bukan mestilah Biosol Prebiotic Feminine Hygiene wash. 

Neil Armayan Menerokai Industri Kecantikan Dgn Mengeluarkan Produk Kecantikan 

Ok sebelum itu, jom kenali syarikat Neil Armayan. Utk pengetahuan korang semua, sebenarnya Neil Armayan bermula dgn perniagaan spa yg beroperasi di Malaysia dan juga Thailand.

Daripada situ, maklum balas drpada pelanggan adalah sangat bagus. Dan utk mengembangkan lagi misi dan visi dlm bidang kecantikan, Neil Armayan telah bekerjasama dgn makmal kosmetik yg terkenal di Korea.

Maka terhasillah antara 2 produk kecantikan yg dikeluarkan oleh Neil Armayan iaitu Biosol dan juga Revesol

Biosol : Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

C360 2019 03 24 11 25 45 380 01 - Miss V Kekal Selesa Sepanjang Hari Dgn Biosol Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

Tidak dinafikan produk dr Korea memang terbaik. Biosol mempunyai rumusan yg unik dr ekstrak semulajadi. Ianya utk membantu memberikan khasiat,peremajaan dan pemulihan yg diperlukan oleh lapisan kulit, rupa dan penampilan di miss V.

Selain itu, ia juga dapat menghilangkan bau yg tidak menyenangkan. Ramai wanita di luar sana mengalami masalah macam ni kan dan mesti kemurungan sebab tak jumpa pembersih yg sesuai.

Apa kata cuba yg ini dan tengok hasilnya macam mana. Banyak sebenarnya kebaikan pembersih kesihatan Biosol ini.

9 Kebaikan Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

C360 2019 03 24 11 15 25 083 01 - Miss V Kekal Selesa Sepanjang Hari Dgn Biosol Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

1. Melenyapkan kekeringan vagina
2. Mengekalkan pH optimum utk vagina
3. Menegang dan mengetatkan kulit / otot yg kendur
4. Meningkatkan kesihatan dan menyamankan kulit
5. Merangsang pembiakan bakteria yg berfaedah dlm lapisan kulit dlman
6. Mengandungi ciri anti penuaan dan menukar sel kulit yg lesu
7. Mengetat dan menegangkan otot vagina, mengembalikan tona dan tekstur
8. Menyediakan nutrien penting yg diperlukan utk melembap dan menghidrat kulit
9. Menggalakkan pertumbuhan semula epidermis utk memperbaiki, melembut dan memulihkan kulit

Banyak kan kebaikan yg kita tak tahu sebenarnya, apa Biosol blh merawat di bahagian miss V.

Review : Pengalaman Menggunakan Biosol Prebiotic Feminine Hygiene Wash 

C360 2019 03 24 13 41 02 488 - Miss V Kekal Selesa Sepanjang Hari Dgn Biosol Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

Nak berkongsi sikit dgn korang semua, tentang apa yg Wani suka dgn produk ini, pertama sekali apabila tengok packaging nya cantik siap letak dlm kotak.

Botol pun cantik. Oh ya, teksturnya  pekat jernih sikit dan bau pun wangi sikit. Picit sikit pun dah berbuih banyak. Jadi, jimat banyak utk sebotol 200 ml tu.

Akui jarang juga guna  feminine wash, bila guna Biosol ni terasa macam best jerr guna. Ini review yg jujur selepas menggunakan Biosol, Wani dapat rasakan perubahan dan berasa selesa sepanjang hari sebab ia mengekalkan pH optimum utk miss V. Biosol ni rasa berangin sikit.

Miss V adalah bahagian anggota yg paling sensitif. Jika tersalah guna feminine wash yg tidak sesuai, blh menyebabkan miss V terganggu.Lagipun bahan utama Biosol adalah madu kan dan tidak lupa juga dgn bahan esktrak semulajadi. Sebab itu, Wani yakin sangat nak guna.

Sesiapa yg ada masalah bau yg tidak menyenangkan, korang cuba lah Biosol ni ya. Lagipun kegunaannya blh dipakai setiap hari.

Dapatkan Biosol Di Shopee !


C360 2019 03 24 11 11 28 460 01 - Miss V Kekal Selesa Sepanjang Hari Dgn Biosol Pembersih Kesihatan Wanita Prebiotik Dgn Madu

Ada berita baik utk korang semua, utk mengetahui lebih lanjut tentang produk ini, korang blh lah masuk facebook page Neil Armayan, Ke semua details utk sosial media dan laman web ada kat bawah.

Satu lagi yg menarik,  ada 30 % diskaun voucher utk sesiapa yg berminat terhad hanya 10 orang sahaja.

 Untuk mendapatkan produk ini, Biosol dah ada kat kedai Shopee ya, korang blh click SINI . Jangan lupa utk masukkan kod voucher ini semasa membuat pembelian NEILWAN30. 

Untuk maklumat lanjut, blh layari laman web dan juga media sosial Neil Armayan seperti di bawah :  
Facebook 
https://www.facebook.com/neilarmayan/
Instagram 
 https://www.instagram.com/n.armayanig/?hl=en
Laman web 
http://www.neilarmayan.kr/

Loading...

Tags: #Biosol #Hari #KEKAL #KESIHATAN #MADU #Miss #Pembersih #Prebiotik #SELESA #Sepanjang #Wanita

author
Author: 
    Kesaksian Mengejutkan Ustad Yusuf Mansur: Memang Benar Mamah Dedeh Meninggal, Tapi…
    slidegossip.com – Baru-baru ini publik dikejutkan dgn kabar duka yg datang dr dunia
    4 Artis Indonesia yg Dikabarkan Meninggal Pdhal Sehat Walafiat! No 3 Katanya Tewas Kecelakaan!
    slidegossip.com – Byk kabar burung atau hoax yg tersebar di kalangan publik. Namun
    Sebut Nabi Muhammad SAW Miskin dan Susah Sampai Akhir Hayat, Marbot Masjid Ini Ditangkap Polisi!
    slidegossip.com – Seorang marbot masjid berinisial MS di Kabupaten Karimun, Kepulauan Riau, terpaksa
    Pergoki Istri Selingkuh, Suami Langsung Syok Ternyata Selingkuhan Istrinya Adalah Putranya Sendiri!
    slidegossip.com – Seorang pria langsung meradang begitu mengetahui kalau istrinya ternyata selingkuh dgn

    Comments are closed.