Misi Pencarian Acab Selesai, Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM

Loading...

Misi Pencarian Acab Selesai Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM - Misi Pencarian Acab Selesai, Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM

Alhamdulillah selesai sudah tugas kami disini.

Tengah hari ini kami beransur pulang. Satu pengalaman yg takkan dilupakan. Misi membantu keluarga Abg Zaid utk mencari adiknya, Acap yg hilang tanpa jejak.

Kami sudah jalankan tugasan kami sebaik mungkin. Semoga informasi yg kami sudah sampaikan dpt membantu usaha di hari mendatang. InsyaAllah tak lama lagi settle lah tu.

Tak lupa juga kepada team yg padu dan semangat juang yg tinggi. Korang memang terbaik, memang redah tempat yg orang tak masuk punya. Syukur sebab telah berjaya rungkaikan dan sampai kepada konklusi akhir.

[BACA] Acab Telah Dijumpai Tapi Tak Nak Pulang?

Jutaan terima kasih kepada Im Paskal, Abg Mus, Abg Sham, Abg Tan, Uncle David, Abg Annuar, Rizal Tarzan, Along Pantai n team, Macha, dan adik Zarul n team.

Misi Pencarian Acab Selesai Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM 1 - Misi Pencarian Acab Selesai, Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM

InsyaAllah persahabatan yg takkan putus. Sama-sama susah redah ke semua tempat tanpa henti dan all out sampai kita semua dpt jawapan bersama dan diserahkan kepada abang Zaid dan wakil OCPD. Hujan panas, terik mendung, sungai lumpur, semua kita dah redah, setakat netizen maki ni apa adahal gais.

Tak lupa juga, terima kasih kepada semua team yg terlibat baik secara rasmi atau sukarela. Sekalung tahniah dan penghargaan kepada pihak MOSARS, BOMBA, PDRM, ATM, dan semua unit lain yg terlibat. Semoga kita sama-sama tabah menghadapi jawapannya nanti.

Jangan bersedih teman… kita semua sudah all out berikan yg terbaik. Tiada lain niat kita semua sama, iaitu hendak membantu orang yg tengah susah dan kehilangan ahli keluarga.

Apapun jawapannya yg akan dibongkarkan oleh pihak PDRM nanti, kita terima dgn hati terbuka. Yg pasti ia akan memusnahkan segala mak nenek teori alam ghaib yg merapu dan meraban.

Misi Pencarian Acab Selesai Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM 2 - Misi Pencarian Acab Selesai, Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM

Tak lupa kepada semua gerakan-gerakan Ahlillah yg terlibat, para scanner, tracker, para pewaris yg Haq, jutaan terima kasih dan Alhamdulillah ala kulli haal kerana sudi membantu kami. Wa Nafaana wa iyyahum bi uluumihim fid Daaraini, Aamiin…

Akhir kata, kepada keluarga Asyraf semoga terus bertabah menghadapi segala jerit perih ini sehinggalah semuanya selesai. Kami disini mendoakan agar satu hari nanti saudara Asyraf tergerak hati hendak pulang dan dpt kembali ke pangkuan keluarga dlm keadaan selamat.

Ini penting agar kita semua sama-sama dpt mendengar jawapan dan penjelasan drpada tuan empunya badan sendiri. InsyaALLAH…

Persoalan terakhir, Cui Bono? 😉

“Muncul kecewa, hilang derita.”

Sekian dan terima kasih.
Off record…

#Gopeng
#MisiSAR
#pewariskeramat
#weworkinthedarktoservethelight

–bk
8 April 2019

Misi Pencarian Acab Selesai Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM 3 - Misi Pencarian Acab Selesai, Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM

The post Misi Pencarian Acab Selesai, Jawapan Akan Dibongkarkan PDRM appeared first on Islam Itu Indah.

Loading...

Tags: #Acab #akan #Dibongkarkan #Jawapan #Misi #PDRM #Pencarian #SELESAI

author
Author: 
  Ternyata Sosok Ini yg Meminta Cut Meyriska dan Roger Danuarta Nikah di Medan!
  slidegossip.com – Akhirnya terungkap alasan pernikahan Cut Meyriska dan Roger Danuarta digelar di
  Fakta , Gambar Dan Foto Rio Tengker Kakak Nagita Slavina Yg Jarang Terekspose!
  Fakta Dan Gambar Rio Tengker, Saudara Nagita Slavina Dan Caca Tengker – Byk
  Ini 10 Smartphone Dgn Tingkat Radiasi Terendah
  Beberapa waktu lalu, kita telah membahas 10 smartphone dgn radiasi tinggi yg berpotensi

  Comments are closed.