Merdu Habis Zara Zya Nazim Othman Cover Lagu Aku Cinta Syamel Ernie Zakri

hqdefault 2265 - Merdu Habis Zara Zya Nazim Othman Cover Lagu Aku Cinta Syamel Ernie Zakri

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #CINTA #cover #Ernie #habis #lagu #merdu #Nazim #Othman #Syamel #Zakri #Zara

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Sam Sung3 years ago

      Knpe sore puan tu mcm sajat….uhhhh

      Reply
    2. author

      Ain Uzma3 years ago

      Muka mcm aznil

      Reply
    3. author

      Ain Uzma3 years ago

      Sendu

      Reply
    4. author

      Ain Uzma3 years ago

      Menyedihkan sayuuu

      Reply
    5. author

      kay47673 years ago

      😂😂😂💩💩💩

      Reply
    6. author

      edie 873 years ago

      hahahahahaha

      Reply
    7. author

      KeTaM CoMeL3 years ago

      Nazim mula2 dah ok…masuk je chorus "berpalinglah…" dah start meneran tahan berak…klu zara jgn ckp la mmg dr awal tahan berak agaknya…btw nice try!! kipidap!! dongibab!!😂

      Reply
    8. author

      Ayununa Rahayu3 years ago

      Skrg ni ramai sgt pelakon tiba2 suka sgt nk menyanyi.

      Reply
    9. author

      flawless curl3 years ago

      Sumbang

      Reply
    10. author

      kyenzlee anne3 years ago

      Okey ja suara dorang

      Reply
    11. author

      Ika Husaini3 years ago

      nazim penyanyi lah lagu dia kerana cinta

      Reply
    12. author

      ainz ainz6883 years ago

      ❤🙌

      Reply
    13. author

      Aan Paan3 years ago

      Aq dengar ok je… Xde la teruk sgt…

      Reply
    14. author

      Cherlina Mitchell3 years ago

      Cantik suara zya 😍

      Reply
    15. author

      Abd Hakim Ismail3 years ago

      Sedap nya zara zya 😍 dari dulu minat

      Reply
    16. author

      Nurin Hafizah3 years ago

      Sedap je dorg nyanyi..jadi tk sedap tu sbb bergema bilik yg dorg p nynyi tu..

      Reply
    17. author

      shila maria3 years ago

      Ok je dorang nyanyi.. 😀😊 sedaap

      Reply
    18. author

      syairie 53223 years ago

      Klu x suka pun x perlu lah nak komen sumbang lah sore jantan lah. Nak terberak lah. Nampak sgt hati tu busuk macam bangkai.

      Reply
    19. author

      Omar Maliki3 years ago

      Mcm diri tu baik sgt nak kritik org..die bukannya penyanyi pun

      Reply
    20. author

      love kidrauhl3 years ago

      Bdo siak mesyo netizens ni .. drg pelakon bukan penyanyi at least they tried unlike u ppl LOL suara drg bukan teruk mana pon hahaha krg ni blh nyanyi ke ? Lmaooo tk abis2 sia mesyo

      Reply

    Leave a reply "Merdu Habis Zara Zya Nazim Othman Cover Lagu Aku Cinta Syamel Ernie Zakri"