Merdu Habis Zara Zya Nazim Othman Cover Lagu Aku Cinta Syamel Ernie Zakri

Merdu Habis Zara Zya Nazim Othman Cover Lagu Aku Cinta Syamel Ernie Zakri

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #CINTA #cover #Ernie #habis #lagu #merdu #Nazim #Othman #Syamel #Zakri #Zara

author
Author: 
    Drama Aku, Dia dan Pinky Promise
    Saksikan drama adaptasi novel Aku, Dia dan Pinky Promise karya Anna Lee bakal
    Telefilem – Check In (2018)
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Roro Fitria Bongkar 5 Artis Terkenal Yang Konsumsi Narkoba Bersamanya? @ Insert 20 Februari 2018
    Kabar Terbaru Roro Fitria, Roro Fitria Ungkap Akan Bongkar Para Artis Yang Konsumsi
    Mama Tanpa Dirancang (TV1) | MyInfotaip
    TAJUK : MAMA TANPA DIRANCANG WAKTU TAYANGAN : Sabtu, 18 Januari 2020, 9:00
    1. author

      Sam Sung2 years ago

      Knpe sore puan tu mcm sajat….uhhhh

      Reply
    2. author

      Ain Uzma2 years ago

      Muka mcm aznil

      Reply
    3. author

      Ain Uzma2 years ago

      Sendu

      Reply
    4. author

      Ain Uzma2 years ago

      Menyedihkan sayuuu

      Reply
    5. author

      kay47672 years ago

      😂😂😂💩💩💩

      Reply
    6. author

      edie 872 years ago

      hahahahahaha

      Reply
    7. author

      KeTaM CoMeL2 years ago

      Nazim mula2 dah ok…masuk je chorus "berpalinglah…" dah start meneran tahan berak…klu zara jgn ckp la mmg dr awal tahan berak agaknya…btw nice try!! kipidap!! dongibab!!😂

      Reply
    8. author

      Ayununa Rahayu2 years ago

      Skrg ni ramai sgt pelakon tiba2 suka sgt nk menyanyi.

      Reply
    9. author

      flawless curl2 years ago

      Sumbang

      Reply
    10. author

      kyenzlee anne2 years ago

      Okey ja suara dorang

      Reply
    11. author

      Ika Husaini2 years ago

      nazim penyanyi lah lagu dia kerana cinta

      Reply
    12. author

      ainz ainz6882 years ago

      ❤🙌

      Reply
    13. author

      Aan Paan2 years ago

      Aq dengar ok je… Xde la teruk sgt…

      Reply
    14. author

      Cherlina Mitchell2 years ago

      Cantik suara zya 😍

      Reply
    15. author

      Abd Hakim Ismail2 years ago

      Sedap nya zara zya 😍 dari dulu minat

      Reply
    16. author

      Nurin Hafizah2 years ago

      Sedap je dorg nyanyi..jadi tk sedap tu sbb bergema bilik yg dorg p nynyi tu..

      Reply
    17. author

      shila maria2 years ago

      Ok je dorang nyanyi.. 😀😊 sedaap

      Reply
    18. author

      syairie 53222 years ago

      Klu x suka pun x perlu lah nak komen sumbang lah sore jantan lah. Nak terberak lah. Nampak sgt hati tu busuk macam bangkai.

      Reply
    19. author

      Omar Maliki2 years ago

      Mcm diri tu baik sgt nak kritik org..die bukannya penyanyi pun

      Reply
    20. author

      love kidrauhl2 years ago

      Bdo siak mesyo netizens ni .. drg pelakon bukan penyanyi at least they tried unlike u ppl LOL suara drg bukan teruk mana pon hahaha krg ni blh nyanyi ke ? Lmaooo tk abis2 sia mesyo

      Reply

    Leave a reply "Merdu Habis Zara Zya Nazim Othman Cover Lagu Aku Cinta Syamel Ernie Zakri"