Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Loading...

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Situasi yg orang bersaiz comel mcm Maha ini adalah nak mencari baju bila beli belah. Tak kira kat mana-mana kedai semua tak ada saiz yg besar sehingga kadang-kadang rasa kecewa sebab kena tempah kat kedai jahit. Kalau nak tempat baju utk raya sekarang ni dah tak ada kedai yg sanggup nak ambil tempahan dah.
Aisy Asyraf Bangi 45 1 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Solusinya terpaksalah pakai baju raya thn lps tu pun kalau masih muat lagi wakakaka. Tapi Alhamdulillah selepas Maha direkmen oleh kawan tentang satu butik pakaian yg cukup popular rupanya kat situ ada baju saiz sehingga 7XL. Memang sapa sangka bahawa Maha juga blh bergaya pagi raya dgn baju baru. Butik yg Maha maksudkan adalah Aisy Asyraf by IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 21 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf
Aisy Asyraf Bangi 42 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 41 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 26 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf
Butik ni dah ada tiga cawangan sekarang ini iaitu di Bandar Baru Bangi, Shah Alam dan Johor Bahru. Ia mempunyai pakaian rekaan terkini serta paling best saiz besar seperti Maha pun ada yerrrrr. Hujung minggu yg lalu Maha pergi shopping lah kat cawangan Bangi bila dah tahu tentang butik ini. Masa pergi kat sana memang ramai giler orang yg datang utk cari baju terutama golongan lelaki. Nasib pekerja kat situ ramah dan juga mesra jadi mereka yg tunjukkan dan beri penerangan tentang koleksi baju yg ada Plus Size ini. 

Kurta Setiaku ++Plus Size

Rupanya ada byk design terkini dan yg terbaru serta warna yg cantik-cantik. Paling Maha tertarik adalah dgn design Kurta Setiaku ++Plus Size. Ini adalah koleksi terbaru yg ada di sini dan adalah kerjasama antara butik ini dgn pelawak terkenal bersaiz besar juga iaitu Angah Raja Lawak
Aisy Asyraf Bangi 27 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 4 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 9 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 10 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 11 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Macam Maha cakap tadi ada dr saiz 4XL sehingga ke 7XL paling besar dgn harga hanya RM119.00 sahaja. Juga ada byk pilihan warna yg terkini dan cantik. Walaupun Maha ni kulit agak gelap bila pakai Kurta ini ia kena dan sangat selesa. Cuma yg ini ada rekaan tengkuk teluk belanga jadi bukaannya luas.
Aisy Asyraf Bangi 12 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 13 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 14 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 43 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf
Selain itu ia menggunakan fabrik yg lembut dan ada rekaan lengan yg tidak labuh serta terdapat kocek di bahagian kedua-dua sisi senang nak isi handphone atau dompet. Ia juga ada sekali dgn butang petak yg exclusive tak perlu nak beli butang lain. Jadi yg mana satu warna pilihan korang hehehe.

Kemeja Batik Pak Maun ++Plus Size

Satu lagi baju yg unik kat sini adalah Kemeja Batik Pak Maun tak tahulah kenapa nama mcm tu. Tapi ia mempunyai corak yg sangat exclusive. Korang tengok lah sendiri yg Maha pakai ni memang semua rekaan cantik dan juga teletak. Sapa kata orang bersaiz besar tak blh bergaya dgn rekaan terbaru ini. Ini pun sama ada dr saiz 4XL sehingga 7XL dgn harga RM 139.00 (tidak termasuk postage). 
Aisy Asyraf Bangi 8 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 28 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 29 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 31 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 16 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf
Maha minat giler kemeja ini sebab bukan sahaja blh pakai utk raya tapi utk majlis casual dan juga baju utk majlis koporat sesuai sangat kemas. Tak silap Maha ada lima corak yg korang blh pilih jadi kalau ada duit lebih Maha ambil semua rekaan senang blh pakai setiap minggu design yg berbeza.

Kurta Kanda ++Plus Size

Satu lagi kurta ini memang sangat kena dgn Maha. Kurta Kanda ini pun ada juga koleksi yg besar sehingga 7XL. Maha pun suka ini kerana ia adalah kurta lengan separuh yg memudahkan utk korang nak ambil wudhuk kalau pakai pergi solat. Korang rasa warna apa yg paling sesuai dgn Maha hehehe nak juga baju ni satu. 
Aisy Asyraf Bangi 7 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 19 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 33 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 35 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf
Semua baju kat butik Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf ini senang nak kenal kerana kat baju mereka akan ada logo exclusivenya. Kat sini mereka sedia ruang utk fitting baju jadi blh try semua baju sehingga betul-betul kita puas hati baru beli. Selain drpada baju ada juga mcm-macam produk lain seperti Pouch Beg dan juga Sandal khas utk orang lelaki.

Aisy Asyraf Bangi 40 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 36 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Aisy Asyraf Bangi 44 - Mencari Kurta Plus Size Utk Hari Raya Di Aisy Asyraf By IMAM MUDA Asyraf

Jadi masa utk bergaya Hari Raya ini dgn baju baru. Nantikan mana satu pilihan Maha Raya ini Maha akan upload pd Hari Raya pertama ok. Korang juga pergi lah sekarang kerana tengah ada promosi hebat sempena musim perayaan ini. 
Info lanjut dan juga pembelian dlm talian layari :
Laman web : https://www.aisyasyraf.net
Facebook : https://www.facebook.com/butikaisyasyraf
Instagram : https://www.instagram.com/aisyasyraf_hq
Loading...

Tags: #Aisy #Asyraf #Hari #Imam #Kurta #MENCARI #Muda #Plus #Raya #Size

author
Author: 
    CUEPACS minta kerajaan jangan abai kebajikan guru
    SEMPORNA – Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dlm Perkhidmatan Awam (Cuepacs) meminta kerajaan melihat kebajikan
    Lucinta Luna Alami Kecelakaan? Netizen: Curiga Jangan-Jangan Oplas Lagi!
    slidegossip.com – Artis sensasional Lucinta Luna dikabarkan mengalami kecelakaan sehingga membuat kepalanya harus
    Latih semula guru fahami Falasafah Pendidikan Kebangsaan – Rektor UIA
    PETALING JAYA: Rektor Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Dzulkifli Abdul Razak berkata Malaysia perlu
    Latih semula guru, pendidik mengenai Falsafah Pendidikan Kebangsaan – Rektor UIA
    PETALING JAYA: Rektor Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Dzulkifli Abdul Razak berkata Malaysia perlu

    Comments are closed.