MENCARI EJEN YANG BERSEMBUNYI… (EJEN ALI TEORI)

hqdefault 363 - MENCARI EJEN YANG BERSEMBUNYI... (EJEN ALI TEORI)

Ingat ya, ini hanyalah teori. Kite tak tahu ape yang Wau animation nak buat dengan watak Bella tu, boleh jadi dia hanya orang biase je…

My music:
https://www.youtube.com/watch?v=N3BtAoLuwVo by Johannes Bornlöf

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #BERSEMBUNYI... #Ejen #MENCARI #TEORI #yang

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Akazi Mdsaleh3 years ago

      Munking bella tukar rupa

      Reply
    2. author

      HARRY POTTER HOWARTS MYSTERY3 years ago

      Sebab cikgu Ali asyik bagi dia pergi tandas je

      Reply
    3. author

      HARRY POTTER HOWARTS MYSTERY3 years ago

      Saya rasa cikgu ali adalah ejen

      Reply
    4. author

      cheva the flext3 years ago

      Mereka ini menjaga pintu mata

      Reply
    5. author

      hahamit abdulah3 years ago

      Time ali ckp "Kau orang bertopeng tuh!" Dan bila datang "shh, ini amaran yg terakhir" . Masa tuh pintu rahsiah terbuka.. terang2 bella boleh nampak

      Reply
    6. author

      naga gaban3 years ago

      Ya saya pernah perasan muka bella dan roza hampir sama

      Reply
    7. author

      Faizal Omar3 years ago

      Tolong buat tiori kenapa bakar pakai topi yang sama

      Reply
    8. author

      lissa lis3 years ago

      kalau aku x silap cikgu munah seperti ejen jg

      Reply
    9. author

      Mohd Amizan3 years ago

      adakah Bella saja2 sengaja membuat tak tahu pasal Ali semasa Ali membuat akaun barunya yang namanya cyberwira

      Reply
    10. author

      Jonah yio ho chun3 years ago

      Ya

      Reply
    11. author

      Anis Hamani3 years ago

      tak mungkin

      Reply
    12. author

      sakha nafeeza3 years ago

      Bella macam ejen roza

      Reply
    13. author

      zaffarul Aloi3 years ago

      saya rasa bella bukan ejen sebab gambar tadi ejen zain mencari maklumat tentang orang di sekitar cyberay.

      Reply
    14. author

      Nur Kartikah3 years ago

      Aku pun setuju

      Reply
    15. author

      Uya Lala3 years ago

      apa tajuk intro kau tu

      Reply
    16. author

      Kevin Pratama3 years ago

      Jadi ejen neuro ada empat ejen (ejen bella) wah best nya

      Reply
    17. author

      andi gunawan3 years ago

      Pada misi alpha kenapa saat bakar dan ali saat ingin menjalankan misi kenape mereke sembunyi sembunyi? Patutnye mereke santai je

      Reply
    18. author

      xþ• unta•3 years ago

      CIKGU NINJA

      Reply
    19. author

      Splayz YT3 years ago

      Bijak-bijak

      Reply
    20. author

      elly bakar3 years ago

      bukan best sangat pun

      Reply

    Leave a reply "MENCARI EJEN YANG BERSEMBUNYI… (EJEN ALI TEORI)"