Me’nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Loading...

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa tak kenal dgn Restoran Me’nate Steak Hub yg begitu popular dgn steak terbaik mereka. Kali ini Ramadan yg bakal tiba Me’nate juga menawarkan lebih drpada 40 juadah bufet buka puasa. 
Menate Steak House Shah Alam 15 1 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Pastinya korang datang sini utk buka puasa sebab nak cuba mereka punya hidangan utama iaitu Kambing Golek. Keistimewaan kambing yg disediakan di sini setiap hari bln Ramadan di masak perlahan dgn perapan rempah ratus yg terbaik. 
Menate Steak House Shah Alam 5 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 4 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 3 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 6 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Selain itu juga ada byk lagi hidangan yg menarik di sini. Maha dah cuba mknan mereka semasa majlis review bufet Ramadan. Masa itu mereka hidangankan hampir semua menu yg pelbagai jenis bukan sahaja berasaskan daging malah juga masakan barat yg popular seperti pasta, meeball dan spaghetti. 
Menate Steak House Shah Alam 1 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 10 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 11 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 2 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 12 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 13 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Bagi juadaha mknan tempatan mereka ada sediakan Nasi Briyani, Nasi Tomato, Mee Kari, Laksa, Mee Goreng/Kueh Teow Digoreng Panas dan byk lagi. Di tambah lagi dgn kepelbagaian pencuci mulut yg power-power belaka drpada mknan tradisi Melayu juga ada pelbagai dessert barat. 

Menate Steak House Shah Alam 24 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 25 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 26 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 29 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 27 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 28 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Tahun ini juga Me’nate membawakan kelainan bukan sahaja drpada segi variasi mknannya tapi juga memperkenalkan Ikon Me’nate yg baru. Siapa tak kenal dgn Elly Mazlein a.k.a Kak Lina Pom Pom dan juga Syuk Sahar. Masa hari review hari tu riuh rendah suasana majlis dgn kehadiran dua selebriti yg bukan sahaja menghiburkan tapi juga menonjolkan bakat dlm memasak beberapa menu pilihan mereka.
Menate Steak House Shah Alam 7 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Bagi korang yg tidak dpt menyertai bufet Ramadan utk berbuka puasa nanti tetapi ingin menikmati steak dan mknan barat di Me’nate, tidak perlu khuatir kerana selepas jam 8.30 malam restoran ini akan meneruskan operasi masakan ala carte seperti biasa.
Menate Steak House Shah Alam 31 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 32 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Harga pula sangat giler tak masuk akal bukan mahal tapi sangat murah utk mkn semua hidangan bufet Ramadan ini. 
RM79.90 utk dewasa 
RM39.90 utk kanak-kanak
*Kanak-kanak 5 thn dan ke bawah percuma
Kelainan dan keistimewaan sambutan Ramadan kali ini pelanggan yg menggemari daging premium, Me’nate memperkenalkan juga pakej mknan barat premium iaitu hidangan FAMILY PLATTER. Dlm pakej tersebut ada dua pilihan set iaitu Set A Premium Family Package dan Set B Super Premium Family Package. Bg set ini blh dinikmati 5-6 orang dgn tawaran harga yg sangat berpatutan.
Menate Steak House Shah Alam 16 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 21 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Terdapat sehingga 11 menu bg setiap hidangan dlm FAMILY PLATTER ini dan korang yg ambil set ini diberikan akses percuma ke hidangan bufet pemanis mulut. Kalau korang datang satu keluaga set ini sangat sesuai dan mudah.
Menate Steak House Shah Alam 18 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 19 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 20 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 17 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Menate Steak House Shah Alam 30 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Restoran ini juga menjemput mana-mana syarikat atau badan-badan korporat, syarikat persendirian dan individu yg ingin bekerjasama dgn pihak Me’nate utk menganjurkan sebarang bentuk majlis tanggungjawab sosial korporat di Me’nate contoh seperti majlis berbuka puasa dgn anak yatim dan sbgnya sepanjang ramadan ini. Diskaun korporat akan diberikan kepada syarikat yg berminat.
Menate Steak House Shah Alam 33 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 8 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Menate Steak House Shah Alam 9 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek
Menate Steak House Shah Alam 34 - Me'nate Steak Hub Membawakan Bufet Ramadan Terbaik Kambing Golek

Sekarang ini Restoran Me’nate Steak Hub sudah mempunyai lima cawangan yg terletak di Setapak, Bangi, Ampang, Shah Alam serta yg terbaru di Johor Bahru. Kesemua cawangan ini menghidangkan pakej menu dan konsep yg sama utk pelanggan berbuka puasa. So tunggu apa lagi masa utk korang buka puasa dgn mknan yg enak dan harga yg murah bg Maha. 

Sebarang tempahan dan pertanyaan hubungi :
Tel : 019-391 1047
        019-477 1047
        019-261 1047
        016-879 5947
Facebook : https://www.facebook.com/menatesteakhub
Loading...

Tags: #Bufet #Golek #KAMBING #Me'nate #Membawakan #Ramadan #Steak #Terbaik

author
Author: 
    Pertimbang bonus sebulan gaji, semak semula SSM – CUEPACS
    GEORGETOWN: Kerajaan diharap mempertimbangkan pemberian bonus sekurang-kurang sebulan gaji kepada penjawat awam dlm
    MATXI Corp Sambut Ulangtahun Ke 2 Penuh Gemilang
    Assalamualaikum Tahniah MATXI Corp atas ulang thn ke 2 pd 21 Sept lps.
    Dijambak Haters dan Ketahuan Botak, Lucinta Luna Ngamuk di Tempat Umum!
    slidegossip.com – Lucinta Luna kembali jadi perbincangan publik. Seperti terlihat dlm video yg
    Lirik Lagu Ilir 7 ‘Entah Apa yg Merasukimu’ Langsung Viral di Media Sosial!
    slidegossip.com – Lagu berjudul ‘Entah Apa yg Merasukimu’ tiba-tiba saja jadi viral di

    Comments are closed.