Menangis Celine Dion, De Fam Kalau Dengar Nyanyian Aishah Juara Gegar Vaganza 2017

hqdefault 163 - Menangis Celine Dion, De Fam Kalau Dengar Nyanyian Aishah Juara Gegar Vaganza 2017

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2017 #Aishah #Celine #DENGAR #Dion #Gegar #Juara #Kalau #Menangis #Nyanyian #Vaganza

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      ASAL ARTIS2 years ago

      Admin saje nak tengok korang tau tak lagu All By Myself ni siapa yang nyanyi, sekali kena kecam pulak. Done tukar title.

      Reply
    2. author

      Estenddy 352 years ago

      apa yg sy nk comment kt sini … x yah la korg nk banding bandingkn penanyi asalnye depo tu mmg power giler kita asia ni copy pon x bpe nk pass ni kn nk sama2kn ngn depo mimpi aja lar ..

      Reply
    3. author

      Arabiyah Mansor2 years ago

      xheran kalu Aisyah sing English song sbb dia ada album lagu inggeris masa zaman dia muda dulu …
      Terbaiikkk

      Reply
    4. author

      Matnoi Jiji2 years ago

      Aisyah niiii penyayi iklan pepsi Amirika semasa saya sekolah Darjah 6…klu skrg ni Tahun 6..

      Reply
    5. author

      sleep paralysis2 years ago

      camera man tu hahahahah ingatkanenari ke apa tau2 pegang cmera

      Reply
    6. author

      sharifah khaidatul2 years ago

      Xleh move on lg bestt angt๐Ÿ˜

      Reply
    7. author

      Syahir Shazriq2 years ago

      MVP

      Reply
    8. author

      Prince Wan2 years ago

      asal lak selin dion nk nangis?

      Reply
    9. author

      Fickrisam Official2 years ago

      Btw, all by myself studio version by Celine Dion memang tinggi.. lately ni Celine Dion bawa lagu all by myself masa konsert live sepanjang 2 3 tahun kebelakangan ini Banyak menggunakan lipsync bagi part yg tertentu, Bkn 100% live sbb nynyi live dlm konsert berpuluh lagu.jd Celine perlu jaga stamina utk lagu2 yg lain juga. Saya minat Celine Dion sy ikuti bentuk nyanyian dia lagi2 utk lagu all by myself.. masing2 Ada power masing2 dlm menyanyi. takde istilah sape Lagi hebat sbb tone suara org berbeza. jadi, aishah kedengaran aishah yg menyanyi sama jgk mcm Celine. aishah just being herself. versi aishah Tetap best.

      Reply
    10. author

      Viz4 J2 years ago

      Still can't forget many years back when I bumped into her at the airport. I was so excited to meet her as she was my idol. I asked hi Ni Aishah kan. Hi… Dia bulat bulat ignore aku. Pantat betul. Very plastic. Depan camera semua act Ramah. Belakang sombong nak mampus. Regret betul.

      Reply
    11. author

      Zulkifli Ahmad2 years ago

      penyanyi asal eric carmen 1974

      Reply
    12. author

      Zulkifli Ahmad2 years ago

      asal pencipta ERIC CARMEN tahun 1974

      Reply
    13. author

      Ariana Tasha2 years ago

      Bodoh la kalau suare mcm ni xjuare.. Sumpah bodoh

      Reply
    14. author

      huzaifah zaharudin2 years ago

      kalo mengaji mesti sedap

      Reply
    15. author

      zaki mostapa2 years ago

      Menjerit ke apa tu. ๐Ÿ˜‚

      Reply
    16. author

      mai onida A.R2 years ago

      Perghhh…! Tetiba meremang bulu roma dgor aisyah tarik sore part lagu celine dion ๐Ÿ˜…๐Ÿ‘

      Reply
    17. author

      Mohamad Shukrie Mohamad Zin2 years ago

      All by myself by aishah i admitted that she was hit the note tapi dari segi dinamik and full range of vokal projection tu x sama dengan celine… so x perlu nk tgk celine nangis dia siapa aishah siapa… infact penyanyi asal lagu ni lelaki. So the first one is better. Celine just upkan aje lagi lagu ni versi dia. N aishah nyanyi pun ikut version celine. Kedua, aishah sangat deserved well menang pertandingan ni. Bukan soal legend atau x. Its all about telented. LH n Syu kalau sangat2 bagus2 DCT xkan pernah sepak diorang sampai masuk longkang sehingga bertahun2 lame menyepi. Thats fact ! And LH dapat second place kira ok la. Bukan x sedap and i believed that she has her own big fans but just like i said talent is all about of the competition.

      Reply
    18. author

      nita abdul latif2 years ago

      dh lah ambik lagu aku lagu defam seper girls liza tak apa aku peminat lofa cik manggis

      Reply
    19. author

      nita abdul latif2 years ago

      aishah patut tak menang patutnya lan solo atau liza hanim

      Reply
    20. author

      maxtrick maxtrick32 years ago

      power suara kaka aishah gogogogogog

      Reply

    Leave a reply "Menangis Celine Dion, De Fam Kalau Dengar Nyanyian Aishah Juara Gegar Vaganza 2017"