Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail

Loading...

Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail

Asyik pening kepala fikir nak masak apa untuk BERBUKA PUASA? Chef Haji Ismail ada resipi Mee Goreng Melayu istimewa nak kongsi dengan anda semua, dibawakan oleh Lazada Malaysia.

Kesenangan Membeli-Belah — http://lzd.co/RiangRiaRaya_YT

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Chef #daripada #GORENG #Haji #Ismail #Melayu

author
Author: 
    Resipi Masakan Turki (Hünkar Beğendi)
    Dalam program sebelumnya kami telah menyebutkan bahawa dlm masakan Turki terdapat sekurang-kurangnya seratus
    Biskut Kelapa Nestum
    Biskut Kelapa NestumBy Kak Wan @ ResipicitarasawanBahan-bahan250 gm marjerin200 gm gula kaster1 kuning
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk Memasak
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk MemasakDi thn-tahun awal
    Gulai Kari Ikan Kering Tumis Darat
    Hari ini saya ingin kongsikan intipati Kuliah Zohor oleh Ustazah Fadilah Yaacob tajuk
    1. author

      pakcik bawang1 year ago

      Xmsuk garam gula pon..xda rasa

      Reply
    2. author

      Anjali Kumar1 year ago

      What kinda of black sauce is that?

      Reply
    3. author

      Haza Run1 year ago

      Teruk btl cameraman ni…x tentu yg dia ambik…

      Reply
    4. author

      Anglina Dass1 year ago

      Ini mee goreng mamak. Faham tak.

      Reply
    5. author

      Ummi Nàdhiràh Ummi1 year ago

      Kakau se hari tidak mkn mee mcm tidak cukup syarat..

      Reply
    6. author

      Junior Corney1 year ago

      indon sila berambus . bodoh weiii hahahaha indogsial

      Reply
    7. author

      marul861 year ago

      X banyak air ke tu tuang air. Nanti mee kembang

      Reply
    8. author

      dod live1 year ago

      mee goreng from indonesia.. dont claim bull shit..

      Reply
    9. author

      Monica Selvester1 year ago

      Sedap, sedap.. will try it out.tq

      Reply
    10. author

      Safinah Mohamad1 year ago

      Dah naik Haji dah..alhamdulillah..

      Reply
    11. author

      J Ramanathan1 year ago

      This is mamak mee. Why call it mee Melayu?

      Reply
    12. author

      Eiman Pencinta Muhaddith - Si1 year ago

      kita nak tanya soalan untuk sesiapa saja yang lalu kat komen di sini..
      "kenapa chef ternama di dunia banyak lelaki, bukan perempuan???"… apakah lelaki lebih better masakan mereka daripada perempuan???.. (soalan maut kasi pecah)

      Reply
    13. author

      Lenovo Vibec1 year ago

      vdsa

      Reply
    14. author

      robin tang1 year ago

      Can speak English??

      Reply
    15. author

      NieTheSlayerZ X1 year ago

      mee goreng melayu ada LEMON, IMBAA

      Reply
    16. author

      Saleem Malaya1 year ago

      Simple tp nampak sedap… X perlu letak garam ke?

      Reply
    17. author

      karfei mau1 year ago

      Fuck u, chef!

      Reply
    18. author

      Kirk Ramones1 year ago

      aku asyik pening tengok cameraman tak reti nak diam… ni kalau nak shoot ikut modern style pun jgn la lebih2 mcm bangang! bodo punya camaraman… yang approved shooting ni pun sama juga bangang!

      Reply
    19. author

      cat error sans1 year ago

      i love u ohhhh and lol ok

      Reply
    20. author

      Ummm you have something on Your screen1 year ago

      That's nice haha im fasting why am I watching this video

      Reply

    Leave a reply "Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail"