Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail

hqdefault 471 - Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail

Asyik pening kepala fikir nak masak apa untuk BERBUKA PUASA? Chef Haji Ismail ada resipi Mee Goreng Melayu istimewa nak kongsi dengan anda semua, dibawakan oleh Lazada Malaysia.

Kesenangan Membeli-Belah — http://lzd.co/RiangRiaRaya_YT

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Chef #daripada #GORENG #Haji #Ismail #Melayu

author
Author: 
    MEE GORENG UDANG KERING
    My take on Spicy Shrimp Fried Noodles. Mee Goreng Udang Kering. If you
    EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA
    EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA Rating video: /5
    Mini Tuna Pizza – Resepi Dough Gebu & Senang
    FULL RECIPE: http://www.gulasage.com/soul-meal/mini-tuna-pizza-recipe-resepi-pizza-mini-tuna Facebook: https://www.facebook.com/gulasage/ Website: http://www.gulasage.com/ Instagram: https://www.instagram.com/gulasage/ Email: gulasage@outlook.com Rating video:
    1. author

      pakcik bawang3 years ago

      Xmsuk garam gula pon..xda rasa

      Reply
    2. author

      Anjali Kumar3 years ago

      What kinda of black sauce is that?

      Reply
    3. author

      Haza Run3 years ago

      Teruk btl cameraman ni…x tentu yg dia ambik…

      Reply
    4. author

      Anglina Dass3 years ago

      Ini mee goreng mamak. Faham tak.

      Reply
    5. author

      Ummi Nàdhiràh Ummi3 years ago

      Kakau se hari tidak mkn mee mcm tidak cukup syarat..

      Reply
    6. author

      Junior Corney3 years ago

      indon sila berambus . bodoh weiii hahahaha indogsial

      Reply
    7. author

      marul863 years ago

      X banyak air ke tu tuang air. Nanti mee kembang

      Reply
    8. author

      dod live3 years ago

      mee goreng from indonesia.. dont claim bull shit..

      Reply
    9. author

      Monica Selvester3 years ago

      Sedap, sedap.. will try it out.tq

      Reply
    10. author

      Safinah Mohamad3 years ago

      Dah naik Haji dah..alhamdulillah..

      Reply
    11. author

      J Ramanathan3 years ago

      This is mamak mee. Why call it mee Melayu?

      Reply
    12. author

      Eiman Pencinta Muhaddith - Si3 years ago

      kita nak tanya soalan untuk sesiapa saja yang lalu kat komen di sini..
      "kenapa chef ternama di dunia banyak lelaki, bukan perempuan???"… apakah lelaki lebih better masakan mereka daripada perempuan???.. (soalan maut kasi pecah)

      Reply
    13. author

      Lenovo Vibec3 years ago

      vdsa

      Reply
    14. author

      robin tang3 years ago

      Can speak English??

      Reply
    15. author

      NieTheSlayerZ X3 years ago

      mee goreng melayu ada LEMON, IMBAA

      Reply
    16. author

      Saleem Malaya3 years ago

      Simple tp nampak sedap… X perlu letak garam ke?

      Reply
    17. author

      karfei mau3 years ago

      Fuck u, chef!

      Reply
    18. author

      Kirk Ramones3 years ago

      aku asyik pening tengok cameraman tak reti nak diam… ni kalau nak shoot ikut modern style pun jgn la lebih2 mcm bangang! bodo punya camaraman… yang approved shooting ni pun sama juga bangang!

      Reply
    19. author

      cat error sans3 years ago

      i love u ohhhh and lol ok

      Reply
    20. author

      Ummm you have something on Your screen3 years ago

      That's nice haha im fasting why am I watching this video

      Reply

    Leave a reply "Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail"