Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail

hqdefault 471 - Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail

Asyik pening kepala fikir nak masak apa untuk BERBUKA PUASA? Chef Haji Ismail ada resipi Mee Goreng Melayu istimewa nak kongsi dengan anda semua, dibawakan oleh Lazada Malaysia.

Kesenangan Membeli-Belah — http://lzd.co/RiangRiaRaya_YT

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Chef #daripada #GORENG #Haji #Ismail #Melayu

author
Author: 
    Kuih Cekmek Molek Gebu
    Okay dah siap kuih cekmek molek gebu gebas kita ni 😍 salah satu
    Cara Masak Bihun Goreng Kecap yang Praktis dan Nikmat Menggoda
    Bingung mau sarapan apa hari ini? Mama Punya Cerita Vlog akan membagikan ide
    Tutorial memasak – sate telur gulung bikin ketagihan
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Cara Masak Rendang Ayam
    jenis masakan padang yang pasti ada diwarung padang. dengan menggunakan ayam kampung terasa
    1. author

      pakcik bawang2 years ago

      Xmsuk garam gula pon..xda rasa

      Reply
    2. author

      Anjali Kumar2 years ago

      What kinda of black sauce is that?

      Reply
    3. author

      Haza Run2 years ago

      Teruk btl cameraman ni…x tentu yg dia ambik…

      Reply
    4. author

      Anglina Dass2 years ago

      Ini mee goreng mamak. Faham tak.

      Reply
    5. author

      Ummi Nàdhiràh Ummi2 years ago

      Kakau se hari tidak mkn mee mcm tidak cukup syarat..

      Reply
    6. author

      Junior Corney2 years ago

      indon sila berambus . bodoh weiii hahahaha indogsial

      Reply
    7. author

      marul862 years ago

      X banyak air ke tu tuang air. Nanti mee kembang

      Reply
    8. author

      dod live2 years ago

      mee goreng from indonesia.. dont claim bull shit..

      Reply
    9. author

      Monica Selvester2 years ago

      Sedap, sedap.. will try it out.tq

      Reply
    10. author

      Safinah Mohamad2 years ago

      Dah naik Haji dah..alhamdulillah..

      Reply
    11. author

      J Ramanathan2 years ago

      This is mamak mee. Why call it mee Melayu?

      Reply
    12. author

      Eiman Pencinta Muhaddith - Si2 years ago

      kita nak tanya soalan untuk sesiapa saja yang lalu kat komen di sini..
      "kenapa chef ternama di dunia banyak lelaki, bukan perempuan???"… apakah lelaki lebih better masakan mereka daripada perempuan???.. (soalan maut kasi pecah)

      Reply
    13. author

      Lenovo Vibec2 years ago

      vdsa

      Reply
    14. author

      robin tang2 years ago

      Can speak English??

      Reply
    15. author

      NieTheSlayerZ X2 years ago

      mee goreng melayu ada LEMON, IMBAA

      Reply
    16. author

      Saleem Malaya2 years ago

      Simple tp nampak sedap… X perlu letak garam ke?

      Reply
    17. author

      karfei mau2 years ago

      Fuck u, chef!

      Reply
    18. author

      Kirk Ramones2 years ago

      aku asyik pening tengok cameraman tak reti nak diam… ni kalau nak shoot ikut modern style pun jgn la lebih2 mcm bangang! bodo punya camaraman… yang approved shooting ni pun sama juga bangang!

      Reply
    19. author

      cat error sans2 years ago

      i love u ohhhh and lol ok

      Reply
    20. author

      Ummm you have something on Your screen2 years ago

      That's nice haha im fasting why am I watching this video

      Reply

    Leave a reply "Mee Goreng Melayu daripada Chef Haji Ismail"