Master Pasto Spaghetti semudah 1 2 3

Master Pasto Spaghetti semudah 1 2 3 | Salah satu mknan kegemaran nieyl adalah pasta. Jadi, bila sebut je pasta terbayang nak rebus pasta, nak buat sos lagi memang mengambil masa yg banyak utk sediakan. Betul tak?Lagi-lagi kalau nak mkn pasta Mushroom cream souce..sangat leceh.. Tetapi dgn adanya Master Pasto Spaghetti ini segalanya lebih mudah.
IMG 20190327 173056 1 - Master Pasto Spaghetti semudah 1 2 3
Adakalanya memang malas sangat nak buat spaghetti ni sebab kos yg mahal dan ambil masa yg lama. Tetapi dlm masa 3 minit nieyl blh siapkan 3 menu spaghetti itupun hanya dgn Master Pasto . semestinya HALAL dan tidak mengandungi MSG dan bahan pengawet. Sesuai utk kanak-kanak yg suka mkn spaghetti di rumah.

IMG 20190330 092409 - Master Pasto Spaghetti semudah 1 2 3
Weekend yg lepas nieyl cuba masak Master Pasto Spaghetti Mushroom Cream Souce. Setiap kotak mengandungi 2 pek kedap udara yg di bungkus dgn teknologi tinggi .Ia mengandungi sebungkus spaghetti dan sebungkus sos yg kita suka. Contohnya sos Mushroom Cream Souce dlm pek tu ada isi ayam dan cendawan yg telah siap di masak. Sama juga Spaghetti telah siap di rebus ,kita cuma  panaskan sahaja mengikut dua kaedah yg di cadangkan iaitu letak dlm air panas mendidih selama 3 minit atau panaskan je dlm microwave. So, nieyl memilih utk rebut dlm air panas je..
Ok nieyl ada tunjuk cara-cara nak rebut atau panaskan pek -pek spaghetti dan sosnya sekali..Serius sangat mudah. Ianya juga amat sesuai utk dibawa utk travel, holiday dan setiap rumah harus ada simpan stok Master Pasto ni utk kita guna di masa-masa malas masak kita..hihihi

IMG 20190330 094249 - Master Pasto Spaghetti semudah 1 2 3
Rasa spaghetti dia Not bad,sedap dan menyelerakan. Sebab nieyl mkn sorang-sorang..hihihi.. Memang nampak cendawan, ayamnya. Rasa sos dia sangat sedap orang kata cukup segala rasa..Kalau pejam mata memang rasa macam homemade punya. Korang try la..

ADS2 - Master Pasto Spaghetti semudah 1 2 3

Kalau korang pun nak cuba,  blh layari website dan blh survey harga dan cara-cara nak beli produk Master Pasto secara Online okay..
Web : https://www.masterpasto.com

Facebook : Master Pasto Lioco

Instagram : @masterpasto


Loading...

Tags: #Master #Pasto #semudah #Spaghetti

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Comments are closed.