mantap adik ni cover lagu BUNGA – ARA JOHARI

mantap adik ni cover lagu BUNGA - ARA JOHARI

ig intanserah

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Adik #Bunga #cover #JOHARI #lagu #MANTAP

author
Author: 
    Drama Korban Kasih (TV1) | MyInfotaip
    Drama adaptasi novel ‘Korban Kasih’ karya Fatimah Saidin akan menemui penonton di RTM
    [LIVE] Konsert Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 7
    —— Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak Like
    Telefilem Berdua (TV1) | MyInfotaip
    Saksikan telefilem ‘Berdua’ hasil garapan pengarah Wan Afzam Wan Daud akan disiarkan pd
    1. author

      Awieboy Awieboy2 years ago

      Tak baik ckp hidong besar itu ciptaan allah

      Reply
    2. author

      izz aiman mobile game2 years ago

      Lubang hidung besar

      Reply
    3. author

      Puteri Nur Qistina2 years ago

      Dia pemain futsal malaysia lh.. Intan Serah!!!

      Reply
    4. author

      Khairul _002 years ago

      "Ku lakukn,kulaakukn sgla" timeny apesl lwk sgtπŸ˜†πŸ˜…πŸ˜…

      Reply
    5. author

      Iena Ahmad2 years ago

      Best nya dia nyanyi

      Reply
    6. author

      Mirabhaiinii Cintaku2 years ago

      terbaik larh kak

      Reply
    7. author

      pokju 2012 years ago

      hahahaa..bodxx betulah

      Reply
    8. author

      nurul asiken2 years ago

      jangan layan diorang kutuk ko nyanyi tk sedap lah lubang hidun boleh masuk buaya lh abis diorg tu nyanyi sedap ka nyanyi sabar tau bai

      Reply
    9. author

      Iqbal 162 years ago

      Ulang suaraa ….hahahaa

      Reply
    10. author

      Clash Of Kings2 years ago

      pemain futsal

      Reply
    11. author

      Kakiku Patah2 years ago

      lubang hidong mu menawan sera jngn slh phm

      Reply
    12. author

      Remy Yanie2 years ago

      Ini orang bukan orang biasa ini orang bernama intan n dye pemain futsal malaysia aq minat dyee

      Reply
    13. author

      Ahmad Aiman2 years ago

      Ni die pemain futsal permpuan zon ape tah….ig die intanserah

      Reply
    14. author

      ana ahmad2 years ago

      ni cover lagu ke cover hidongπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Reply
    15. author

      Leya Yie892 years ago

      Betul2 menghayati hahaa

      Reply
    16. author

      Sahdan Shahid2 years ago

      Boleh la..tp salah cord skit..haha…good job…πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Reply
    17. author

      Luqman JR LuqmanJR2 years ago

      Ssedap suara

      Reply
    18. author

      rose sandra2 years ago

      tak baik cakap lubang hidun dia besar allah yang cipta

      Reply
    19. author

      rose sandra2 years ago

      aku bekas pemain wakil bolaa sepak girls di sekolah

      Reply
    20. author

      rose sandra2 years ago

      suara saya lagi sedap tak percaya sudah

      Reply

    Leave a reply "mantap adik ni cover lagu BUNGA – ARA JOHARI"