Lunch Jom Bali Putrajaya

Lunch Jom Bali Putrajaya | Sesekali ada orang nak belanja mkn syukur Alhamdulillah hihihi asalnya nak pergi mkn Sushi King last minit postpone kita mkn dekat Jom Bali Putrajaya selepas tu senang terus shopping barang basah dekat HERO MARKET sebelah tu je. 
Masa pergi tu memang jatuh pd date birthday nieyl, jadi kakak nieyl belanja nieyl mkn bersama family dia, husband nieyl tak ikut sebab dia ada kena pergi rewang rumah orang kahwin. Jadi, nieyl pergi denga family kakak dan mak .
IMG 20190302 140516 1 - Lunch Jom Bali Putrajaya
Restoran Jombali ni menyediakan pelbagai jenis mknan termasuklah mknan panas, western, set sarapan pagi, set jimat, mee dan lain-lain lagi. Chef Jombali telah dilatih utk menghasilkan masakan yg bermutu tinggi secara konsisten utk menjamin kepuasan semua pelanggannya. Selain itu mereka juga menghasilkan mknan menggunakan bahan-bahan yg dijamin segar dan berkualiti.  
Jadi, kalau korang nak singgah minum petang bersama keluarga pun blh tempatnya sangat relax dan santai utk seisi keluarga. 
IMG 20190302 141228 - Lunch Jom Bali Putrajaya
Ini antara menu yg nieyl order iaitu nasi goreng chicken butter dan spaghetti bolognese. So far nieyl rasa mknan dia not bad, blh tahan cuma spaghetti bolognese dia ada kurang sikit sebab rasa masin sikit.

IMG 20190302 141308 - Lunch Jom Bali Putrajaya
Untuk nasi goreng chicken butter ni nieyl suka dan kena dgn selera nieyl. Sebab kalau nak masak chicken butter dekat rumah, nanti husband dgn mak tak mkn so, memang nieyl tak masak pun dekat rumah. kalau nak mkn kena order dekat kedai ..hihihi..

IMG 20190302 141401 - Lunch Jom Bali Putrajaya
Yang baju biru free hair tu kakak nieyl. Dia kakak nieyl yg kedua best sebab dia selalu bawa nieyl pergi mkn dekat luar sebab itulah berat badan nieyl sekarang ni makin berat weh..so,tak heran la kalau pipi nieyl makin jadi pau…hahaha..


Loading...

Tags: #Bali #Lunch #Putrajaya

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Lunch Jom Bali Putrajaya"