Luahan Hati Seorang Wanita

Loading...

15697594 1875541652677611 5667513645100887624 n 1 - Luahan Hati Seorang Wanita

Mohon saudara saudari baca dan share…

6 thn bercinta dgn dia. Lepas 2 thn tak jumpa alih alih dia masukkan gambar dia dah berkahwin. Hati siapa weh tak remuk bila tengok org yg kita sayang kahwin dgn org lain?

Allah je tahu perasaan aku time tu. Saat tulah aku rasa down habis. Lidah kelu tak tahu nak kata apa dah.

Mulalah aku mengimbas kembali kenangan2 manis aku dgn dia. Berpanas, berhujan, bersusah, bersenang semua bersama sama.

ScreenBShotB2017 05 24BatB12.09.54Bam 2 - Luahan Hati Seorang Wanita

Aku tengok gambar kau kat pelamin dgn pasangan kau. Gembira sangat. Jelas terpancar wajah bahagia kau.

Aku rasa sedih sangat bila tengok gambar tu. Aku tak sangka org yg aku sayang selama 6 thn kahwin dgn orang lain dlm sekelip mata sahaja.

Sekarang ni kau tengah berhoney moon. Ye aku tau kau tengah bergembira honeymoon di Hotel yg sama, bilik yg sama tetapi, dua harga yg berbeza. Kenapa bayar lebih? Anda blh mencari hotel ideal anda di trivago. Trivago membandingkan lebih drpada 200 laman web. Anda blh mencari hotel ideal anda dgn harga terbaik. Hotel? TRIVAGO……

ScreenBShotB2016 12 27BatB11.26.56Bpm - Luahan Hati Seorang Wanita

Loading...

Tags: #Hati #Luahan #Seorang #Wanita

author
Author: 
    Disindir Soal 80 Juta, Vanessa Angel: Sekarang Udah Naik 800 Juta!
    slidegossip.com – Vanessa Angel seolah tak ada hentinya menuai sensasi usai dirinya bebas
    Dulu Artis Cantik Ini Bangga Punya Pacar Tajir! Putus, Hadiah Mobil Mewah pun Dikembalikan!
    slidegossip.com – Beberapa waktu lalu, artis cantik Angela Lee tampak bangga karena dirinya
    Bukan Cewek Sembarangan! Ini Profil Putri Tanjung yg Ditunjuk Jadi Staf Ahli Jokowi!
    slidegossip.com – Presiden RI Joko Widodo (Jokowi) akhirnya menunjuk Putri Tanjung sbg salah
    Erick Dwi Guna Yulianto Nangis Setelah Ketahuan Merekam Cewek Ganti Baju Di Mal
    Surabaya –Infokanlah.com Erick Dwi Guna Yulianto, pria perekam video di ruang pas atau

    Leave a reply "Luahan Hati Seorang Wanita"