Luahan Hati Seorang Wanita

Loading...

15697594 1875541652677611 5667513645100887624 n 1 - Luahan Hati Seorang Wanita

Mohon saudara saudari baca dan share…

6 thn bercinta dgn dia. Lepas 2 thn tak jumpa alih alih dia masukkan gambar dia dah berkahwin. Hati siapa weh tak remuk bila tengok org yg kita sayang kahwin dgn org lain?

Allah je tahu perasaan aku time tu. Saat tulah aku rasa down habis. Lidah kelu tak tahu nak kata apa dah.

Mulalah aku mengimbas kembali kenangan2 manis aku dgn dia. Berpanas, berhujan, bersusah, bersenang semua bersama sama.

ScreenBShotB2017 05 24BatB12.09.54Bam 2 - Luahan Hati Seorang Wanita

Aku tengok gambar kau kat pelamin dgn pasangan kau. Gembira sangat. Jelas terpancar wajah bahagia kau.

Aku rasa sedih sangat bila tengok gambar tu. Aku tak sangka org yg aku sayang selama 6 thn kahwin dgn orang lain dlm sekelip mata sahaja.

Sekarang ni kau tengah berhoney moon. Ye aku tau kau tengah bergembira honeymoon di Hotel yg sama, bilik yg sama tetapi, dua harga yg berbeza. Kenapa bayar lebih? Anda blh mencari hotel ideal anda di trivago. Trivago membandingkan lebih drpada 200 laman web. Anda blh mencari hotel ideal anda dgn harga terbaik. Hotel? TRIVAGO……

ScreenBShotB2016 12 27BatB11.26.56Bpm - Luahan Hati Seorang Wanita

Loading...

Tags: #Hati #Luahan #Seorang #Wanita

author
Author: 
    Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
    Assalamualaikum & hai semua.. Jarang sebenarnya BBL blh mkn dim sum halal melainkan
    Murid 13 Thn Maut Gantung Diri Dlm Bilik Air
    Remaja itu ditemui dlm keadaan tergantung dgn kain tuala sebelum diturunkan bapanya. –
    Harga Menu Texas Chicken
    Hai semua.. Saja nak post latest harga menu Texas Chicken. Senang incase BBL

    Leave a reply "Luahan Hati Seorang Wanita"