Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018

Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018. Malam ini akan ditayangkan Showcase utk i can see your voice malaysia 2018 tau !

Showcase ini menghimpunkan penyanyi sebenar yg pernah buat persembahan dlm rancangan ini dan akan membuat persembahan dgn artis jemputan malam ini.

Siapakah artis jemputan itu ?

Mereka adalah Ernie Zakri dan juga Virgoun tau !

showcase i can see your voice malaysia 1 - Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018

Tak sabar nak tengok penyanyi sebenar sepentas dgn artis kan.

Boleh lah tengok abang Aiskrim beraksi ! hehe

Info Program

Tarikh : 3.11.2018
Masa : 8.30 Malam

Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 

-akan di kemaskini kemudian.

Jom join group fb >> Saluran Live << utk Live Streaming.


Loading...

Tags: #2018 #3.11.2018 #Live #Malaysia #Showcase #Streaming #voice

author
Author: 
    ‘Isteri awak tu pelakon p*rn*’.. Saya rasa tertipu dengan perkahwinan ini.
    Hi kepada mereka yang ingin meluahkan isi hati.. atau sedang dilemma.. yang ingin
    Dikir KARUT – KUIH bahaya ,bawah umur jangan dengar
    lagi ganas lgu ni,,, Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Drama Setiaku Di Sini | MyInfotaip
    Drama bersiri ‘Setiaku Di Sini’ menemukan gandingan Fadlan Hazim dan Risteena Munim. Drama
    Trending!!! Ejen Ali Episode 12 misi DIEZ
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube

    Leave a reply "Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018"