Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018

Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018. Malam ini akan ditayangkan Showcase utk i can see your voice malaysia 2018 tau !

Showcase ini menghimpunkan penyanyi sebenar yg pernah buat persembahan dlm rancangan ini dan akan membuat persembahan dgn artis jemputan malam ini.

Siapakah artis jemputan itu ?

Mereka adalah Ernie Zakri dan juga Virgoun tau !

showcase i can see your voice malaysia 1 - Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018

Tak sabar nak tengok penyanyi sebenar sepentas dgn artis kan.

Boleh lah tengok abang Aiskrim beraksi ! hehe

Info Program

Tarikh : 3.11.2018
Masa : 8.30 Malam

Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 

-akan di kemaskini kemudian.

Jom join group fb >> Saluran Live << utk Live Streaming.


Loading...

Tags: #2018 #3.11.2018 #Live #Malaysia #Showcase #Streaming #voice

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Live Streaming Showcase I Can See Your Voice Malaysia 2018 3.11.2018"