[LIVE] Konsert Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 5

hqdefault 1051 - [LIVE] Konsert Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 5

——
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2017 #Gegar #Konsert #Live #Minggu #Vaganza

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      usahditambah barayangtersimpan3 years ago

      firman n syura sedap😍

      Reply
    2. author

      danish tube3 years ago

      #TEAMELYANA

      Reply
    3. author

      Aa Family3 years ago

      kenapa Elyana x masuk Minggu seterusnya Patutnya Firman yg patut out dari minggu 1 lagi..πŸ’”πŸ˜‘

      Reply
    4. author

      Norhasyimah Arbee3 years ago

      Lan nyanyi mcm lepas geram je.. all the best lan.. lepas minggu ni lan sakit. Peform pun x dpt nak all out. Masa final baru naik balik level dia.. tahniah lan..

      Reply
    5. author

      biawak pasir la berok3 years ago

      agak2 kalau dato siti join gv cmna erk?..

      Reply
    6. author

      Muhammad Norazlan3 years ago

      duk repeat part kak Aishah jee

      Reply
    7. author

      113 years ago

      GV 2018 nak faizal tahir plissss

      Reply
    8. author

      Brilli Fect3 years ago

      Hazami sedap gila suara. Terbaik suara dia lagu lelaki lagu pompuan semua dia blh bawak dgn elok & sedap dgn lenggok dia sendiri. Salute!

      Reply
    9. author

      Brilli Fect3 years ago

      Hazami sedap gila suara. Terbaik suara dia lagu lelaki lagu pompuan semua dia blh bawak dgn elok & sedap dgn lenggok dia sendiri. Salute!

      Reply
    10. author

      putera283 years ago

      Mmg takleh dinafikan la m.nasir mmg padu beb..

      Reply
    11. author

      Bungadhia Bd3 years ago

      Bonda ni, klo firman.. Perfect je, padahal salah lirik.. Lan punye nyanyian perfect kot, cr salah mic plak.. Jadah aptahπŸ˜’πŸ˜’

      Reply
    12. author

      Qairul Nizam Naslin3 years ago

      DSV tak patut sesuka hati bagi another award kepada syura tu, apa la y elyana rasa bila dsv buat mcm tu. Seolah2 elyana tak layak dapat award tu from the beningging. Pastu ayat dsv pulak, "kalau daripada hati saya, sy nk bagi kepada syura". What the heck ?

      Reply
    13. author

      Atikashaz Shazwani3 years ago

      suka ngok jihan ..omey je dgn perutnye hihi

      Reply
    14. author

      Alvin Li3 years ago

      2:39:35 dsv agak melampau dekat sini dengan merendah2kan/memalukan elyana live depan tv. Lps umum syura dpt hadiah, elyana buat mcm tak wujud je. Jihan trpaksa ucap terima kasih dekat elyana then elyana kembali mcm tu je. Dsv, please dont cross the line

      Reply
    15. author

      makbonda3 years ago

      Tau lah ko yg taja..xyah lah over..jadi rimas nk tgk GV..adoiiilaaah

      Reply
    16. author

      Nyudang Ajat3 years ago

      Ok

      Reply
    17. author

      shuib saad3 years ago

      susan boyle malaysia

      Reply
    18. author

      sue Hudgens3 years ago

      meh sini dgo aku pnye pendapat pulak. sepatutnya kan, tiap mggu lagu genre y sama sudah dipilih, tapi peserta kne lah undi. baru lah nampak adil. takde la mcm astro nak ksi lagu mknn jek kat liza hanim. nmpk mcm dia nk liza jek npk de boomm kt gv. psl pserta pulak yg harus diberi pujian and stiase ade peningktn adalah lan. dia bagus. kak aishah nyayi sumbang weh. liza pun trkucil jgk. tlong juri lbh bukak telingo beso2 dan adil. firman aku suke style n sore dia. cume kureng sbb lupe lirik je. syura pun mkin bgus sbb dia bole nyayi sume genre. mcmtulah artis yg bagus. bukan cm liza dpt lagu mknn jek. asek cmfort zone jek. hazami pun sme, ksilah lagu rock pulak. sekadar pendapat.

      Reply
    19. author

      Usop 643 years ago

      Sy rasa cara pemilihan lagu masih ditakuk lama. Lagu thn 70 an dendangan Dato Sharifah Aini, D.J Dave, Uji Rashid, Hail Amir blm prnh didendangkan lagi dlm GV ni..knp agaknya..Lagu2 mereka evergreen.

      Reply
    20. author

      Tuoba Jun3 years ago

      The legend aishah.. πŸ’–πŸ’–

      Reply

    Leave a reply "[LIVE] Konsert Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 5"