[LIVE] Konsert Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 2

hqdefault 1131 - [LIVE] Konsert Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 2

Saksikan Gegar Vaganza di website www.gegarvaganza.com.my dan juga di Astro Ria dan Ria HD pada Ahad, 9 malam.
——
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2017 #Gegar #Konsert #Live #Minggu #Vaganza

author
Author: 
    Filem melayu terbaru 2018 – Angin Cinta
    hello guys, please subscribe Me And And Leave A Like, If You Like
    Biodata Fattah Amin
    Fattah Amin (nama sebenarnya Abdul Fattah bin Mohd Amin, lahir 14 September 1990)
    Nella Kharisma – Jaran goyang [OFFICIAL]
    Copyright © 2017, DD Star Record Title : JARAN GOYANG Artist
    Mungkin saya akan kembali dengan… kalau ada jodoh | Dato’ Hans Isaac
    Apa Yang MeleTOP Episod 262 Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop Episod penuh MeleTOP di
    1. author

      Belikau Anak Manggau2 years ago

      Gyฤบgy

      Reply
    2. author

      Nama Gw mana y2 years ago

      firman dahh tua udh g sanggup kya dlu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..from indo

      Reply
    3. author

      sallmahsunyoul@gmail.com2 years ago

      pahal mase comment kak engu sangkut2?? potonglah….bengang tol.

      Reply
    4. author

      nazayie1952 years ago

      hazami, haida, syura & liza hanim terbaik untuk minggu ke-2

      Reply
    5. author

      Budak Jahat2 years ago

      .. Walking from 1st. arr of Louvre Museum … back to 16th. arr. of Hotel Elysee Union of Rue Hamlin in winter… HUHH huhhh.. Friday 09 December 2017… ๐Ÿ™‚

      Reply
    6. author

      Nuna Nana2 years ago

      hahahahahaha..tgok kau lama dah macam penarik..ehh ko ada minum air ketum ??? hahahah part paling klakar chef wan cakap ngan mamak puteh

      Reply
    7. author

      Tanpa Nama2 years ago

      pujian demi pujian pada Lan lah yg buatkan si rody panas hati agaknya

      Reply
    8. author

      Famous Bitchachos2 years ago

      Fan liza hanim helok

      Reply
    9. author

      Famous Bitchachos2 years ago

      Menyampahnya pengacara terjerit2 awal2 tu… dah la suka potong orang… lack of communication skills.. pica tu is alot better and nampak dia ada pengalaman

      Reply
    10. author

      nor azwani ahmadi2 years ago

      TAJUK :LANGKAH (lirik finalis 2)

      Langkah teruskan ku langkah,
      Ku mimpikan hidup di awan,
      Awan yg biru ku impikan,
      Aku tak perlu sayap itu,

      Layakkah aku terbang,
      Tanpa sayap, sayap yg
      Ada di mimpiku itu,
      Layakkah ia jadi mimpiku,

      Dugaan dan Dugaan,
      Aku tetap melangkah,
      Dan terus melangkah,
      Terbang ku bsama angin,

      Jangan ragukan langkahku,
      Langkah ini yg terbang,
      Bersama angin dan cita,
      Tetapkan jalan ini untukku,
      LIRIK:QAWANIE
      #saje2 tulis..tinggal buat music#

      Reply
    11. author

      Nurul2 years ago

      Pnyayi da sdp bdground muzik xbest xkne gn lagu pn ada

      Reply
    12. author

      Alif Hakimi2 years ago

      This video time kak engku punye comment a bit rosak sikit… kalau ye pun jangan macam ni… die pun layak utk tampil dalam GV… btw nevermind keep it up with your performance akak engku…. dont ever peduli what others saya!!!… btw another thing… RAJA AZURA you wasnt only a SINGER but you was the great ENTERTAINER๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž love you๐Ÿ’•… from your fan๐Ÿ˜˜

      Reply
    13. author

      Pey Shafril2 years ago

      Nabil ngan jihan terbaik

      Reply
    14. author

      Aziehj Ahmad2 years ago

      Nabil mulut cabul…. tak bermaruah… hazami is a very good singer … u are a finalist i know ….

      Reply
    15. author

      kerengge comel2 years ago

      kenapa ade mcm potong2..

      Reply
    16. author

      MadahPujangga2 years ago

      Aishah terkucil agak teruk & obvious tapi tak kecoh pulak kann, hari tu Siti kat ABP terkucil sikit ja falsetto tu kecoh gila masing-masing. Double standard. (Bukan hater Aishah)

      Reply
    17. author

      Ruru La Fleur2 years ago

      Ferhad xde soul lah nyanyi lagu Cakra

      Reply
    18. author

      ruby netra2 years ago

      asal lak potong2 part komen juri?????????

      Reply
    19. author

      MUHAMMAD HAIKAL AFIQ BIN SHAMSUL HAIZAL -2 years ago

      aisyah & liza hanim is the best…..tunggu kak aisyah dapat lagu yang mencabar vokal akak

      Reply
    20. author

      Nor Shuhada2 years ago

      Suara tia jinbara macam suara wak doyok pon ade..

      Reply

    Leave a reply "[LIVE] Konsert Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 2"