[LIVE] Konsert Akhir Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 8

hqdefault 247 - [LIVE] Konsert Akhir Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 8

——
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2017 #Akhir #Gegar #Konsert #Live #Minggu #Vaganza

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Normi Azizi3 years ago

      HEBAT SELAMANYA SAYANG KAK AISHAH

      Reply
    2. author

      Putera Zulqainai Malay Subber3 years ago

      Time mamat dgn ezad je best

      Reply
    3. author

      Adam _The Great3 years ago

      knp tia dpt nombor 6? dia tarik ok kot…firman patutnya no.6

      Reply
    4. author

      ahmad Ridxuan3 years ago

      harap ada show besar untuk akak aisyahπŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“

      Reply
    5. author

      Zaf Ducados3 years ago

      part persembahan ex exist ezad ngn mamat meremang bulu roma aku…tkenang zaman2 remaja dlu

      Reply
    6. author

      Aziry Azim3 years ago

      GV5 nnti mesti ade kris,lestari,slam,axl's,newboy,saleem,spoon,spin,4u2c,lovehunter,lela,leon,jelmol,lemom T,thomas,scan,stings…banyak lagi yg xmasuk…

      Reply
    7. author

      Norhaslinah Zaini3 years ago

      Best persembahan mamat dan ezzat..

      Reply
    8. author

      yusukefuuma083 years ago

      thn ni arap dpt tgk aishah nyanyi lgu pulanglah live

      Reply
    9. author

      slier813 years ago

      lagha…

      Reply
    10. author

      Chong Lim3 years ago

      Masih tak boleh move on setiap kali dengar All by Myself ( Aisyah )…bila part dia Tarik tu buat bulu meremang….terbaik

      Reply
    11. author

      Jimson Leo3 years ago

      Kalau tak silap,time lan solo diumumkan menang tempat ke3, anggota kumpulan kristal pun ada bg sokongan.. penyokong lan kristal,baju merah.. kalau tak silap,yg tu Acap,drummer kristal.. terbaikkk..

      Reply
    12. author

      Mas Rizuddin3 years ago

      Jangan lupa gv seterusnya masukkan azlan typewriter

      Reply
    13. author

      Mas Rizuddin3 years ago

      Tahun depan gv jemput artis luar rizal armada . Bagus

      Reply
    14. author

      Abdul Karim Han3 years ago

      Another great performance by Aishah – One Night Only. 😍😍😍😍😍😍😍.Teruskan kecaman wahai haters. https://youtu.be/p3WJLkoR0OI

      Reply
    15. author

      Nora Ahmad Ahsan3 years ago

      Tgk exist je..mamat n ezad..hehe

      Reply
    16. author

      Feeroz Shamsuddin3 years ago

      Aishah sendiri juri vokal dan persembahan masa AJL 2002 yang menobatkan Liza Hanim sebagai juara vokal terbaik yang pertama menewaskan Ziana Zain dan DCT.. Ketika itu Aishah dan Ning Baizura adalah juri.. Tahniah Aishah dan Liza Hanim.

      Reply
    17. author

      Polski gracz3 years ago

      https://youtu.be/sFuzAszLpEo

      Reply
    18. author

      Zaharah Ali3 years ago

      Tahniah Aishah kerana dinobatkan sebagai Juara GV4. Banyak pengalaman dalam dunia hiburan. Aishah pernah jadi juri jemputan pertandingan Asia Bagus pada tahun 1997 di Singapura.

      Reply
    19. author

      Fair Park3 years ago

      Like sbb Lan Solo

      Reply
    20. author

      Art Rust3 years ago

      apasal la tia no 6..lagu 1st dia pukul firman & hazami kaw2 sbnrnya…mmg susah jadi juri huhu

      Reply

    Leave a reply "[LIVE] Konsert Akhir Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 8"