[LIVE] Konsert Akhir Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 8

hqdefault 247 - [LIVE] Konsert Akhir Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 8

——
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2017 #Akhir #Gegar #Konsert #Live #Minggu #Vaganza

author
Author: 
    Hael release lagu Haram di AME 2018 ? | Top 5 Hael , Janna Nick, Sharifah Sakinah & Fikry Ibrahim
    Apa Yang MeleTOP Episod 279 Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop Episod penuh MeleTOP
    Drama Wasiat Dari Jordan | MyInfotaip
    Nantikan drama bersiri ‘Wasiat Dr Jordan’ yg bakal menampilkan gandingan Aprena Manrose dan
    Penampilan Adjie Pengestu di Sinetron Cinta Kedua – Hot Shot
    Bermain dalam sinetron Cinta Kedua sebagai Abimanyu, Adjie Pangestu justru merubah tampilannya ketika
    Filem Daulat (iflix) | MyInfotaip
    Lacuna Pictures menghasilkan filem thriller politik pertama di Malaysia berjudul ‘DAULAT’ yg bakal
    1. author

      Normi Azizi2 years ago

      HEBAT SELAMANYA SAYANG KAK AISHAH

      Reply
    2. author

      Putera Zulqainai Malay Subber2 years ago

      Time mamat dgn ezad je best

      Reply
    3. author

      Adam _The Great2 years ago

      knp tia dpt nombor 6? dia tarik ok kot…firman patutnya no.6

      Reply
    4. author

      ahmad Ridxuan2 years ago

      harap ada show besar untuk akak aisyah💓💓💓💓💓💓💓

      Reply
    5. author

      Zaf Ducados2 years ago

      part persembahan ex exist ezad ngn mamat meremang bulu roma aku…tkenang zaman2 remaja dlu

      Reply
    6. author

      Aziry Azim2 years ago

      GV5 nnti mesti ade kris,lestari,slam,axl's,newboy,saleem,spoon,spin,4u2c,lovehunter,lela,leon,jelmol,lemom T,thomas,scan,stings…banyak lagi yg xmasuk…

      Reply
    7. author

      Norhaslinah Zaini2 years ago

      Best persembahan mamat dan ezzat..

      Reply
    8. author

      yusukefuuma082 years ago

      thn ni arap dpt tgk aishah nyanyi lgu pulanglah live

      Reply
    9. author

      slier812 years ago

      lagha…

      Reply
    10. author

      Chong Lim2 years ago

      Masih tak boleh move on setiap kali dengar All by Myself ( Aisyah )…bila part dia Tarik tu buat bulu meremang….terbaik

      Reply
    11. author

      Jimson Leo2 years ago

      Kalau tak silap,time lan solo diumumkan menang tempat ke3, anggota kumpulan kristal pun ada bg sokongan.. penyokong lan kristal,baju merah.. kalau tak silap,yg tu Acap,drummer kristal.. terbaikkk..

      Reply
    12. author

      Mas Rizuddin2 years ago

      Jangan lupa gv seterusnya masukkan azlan typewriter

      Reply
    13. author

      Mas Rizuddin2 years ago

      Tahun depan gv jemput artis luar rizal armada . Bagus

      Reply
    14. author

      Abdul Karim Han2 years ago

      Another great performance by Aishah – One Night Only. 😍😍😍😍😍😍😍.Teruskan kecaman wahai haters. https://youtu.be/p3WJLkoR0OI

      Reply
    15. author

      Nora Ahmad Ahsan2 years ago

      Tgk exist je..mamat n ezad..hehe

      Reply
    16. author

      Feeroz Shamsuddin2 years ago

      Aishah sendiri juri vokal dan persembahan masa AJL 2002 yang menobatkan Liza Hanim sebagai juara vokal terbaik yang pertama menewaskan Ziana Zain dan DCT.. Ketika itu Aishah dan Ning Baizura adalah juri.. Tahniah Aishah dan Liza Hanim.

      Reply
    17. author

      Polski gracz2 years ago

      https://youtu.be/sFuzAszLpEo

      Reply
    18. author

      Zaharah Ali2 years ago

      Tahniah Aishah kerana dinobatkan sebagai Juara GV4. Banyak pengalaman dalam dunia hiburan. Aishah pernah jadi juri jemputan pertandingan Asia Bagus pada tahun 1997 di Singapura.

      Reply
    19. author

      Fair Park2 years ago

      Like sbb Lan Solo

      Reply
    20. author

      Art Rust2 years ago

      apasal la tia no 6..lagu 1st dia pukul firman & hazami kaw2 sbnrnya…mmg susah jadi juri huhu

      Reply

    Leave a reply "[LIVE] Konsert Akhir Gegar Vaganza 2017 : GV Live+ Minggu 8"