[LIVE] Gema Gegar Vaganza Live Plus AKHIR | 21 MEI | 9 MALAM

Loading...

[LIVE] Gema Gegar Vaganza Live Plus AKHIR | 21 MEI | 9 MALAM

10 penyanyi nasyid kegemaran anda bakal kembali dan bersaing untuk merebut gelaran juara di dalam Konsert Gema Gegar Vaganza. Di hoskan oleh Siti Nurdiana, Fikri dan Achey. Saksikan secara langsung di www.gemagegarvaganza.com.my

——
Langgan YouTube Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak
Info rancangan Astro Gempak di http://bit.ly/astrogempak
Like Facebook kami di http://bit.ly/fbgempak
Follow Twitter kami di http://twitter.com/astrogempak
Follow Instagram di http://instagram.com/astrogempak

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Akhir #Gegar #Gema #Live #malam #Plus #Vaganza

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    1. author

      Amirul Yazid Channel2 years ago

      Munif Hijjaz mengaji sangat menyentuh hati aku. Semoga aku dapat jumpa beliau suatu hari nanti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

      Reply
    2. author

      hero malaya2 years ago

      hijjaz di hati ku.

      Reply
    3. author

      Fikri Zainun2 years ago

      Apa nama lagu tema gema gegar vaganzar yang rahmat mega nyanyi tu.. Cari2 x jumpa la.. 😫😫

      Reply
    4. author

      Minah p2 years ago

      Aku jatuh hati pulak dekat abg Fakrul…♥♥♥♥

      Reply
    5. author

      Minah p2 years ago

      Kak Oki dan kak Nana cantik la…♥♥♥♥

      Reply
    6. author

      balqis mz2 years ago

      1:56 oki 👍🏼

      Reply
    7. author

      faiz hijaz2 years ago

      Sayangnye Hijjaz..kalah final je..menang mggu frst smpai semi..final kalah..sptotnye biar munif sorg je yg nyanyi..yg lain tu x boleh dh😂..btw comel lah munif rap😂

      Reply
    8. author

      nrl .ieyra2 years ago

      Ainul Mardhiah 😍😍😍😍

      Reply
    9. author

      p.p smile2 years ago

      Rancangan gema gegar vaganza ni bagus dan saya suka. Cuma ada sedikit yang perlu di perbaiki :

      1. Harap pihak astro atau pihak penganjur mengambil berat tempat duduk antara lelaki dan wanita, kalau susah sangat nak di atur. Letak papan dan tulis "kawasan tempat duduk wanita","kawasan tempat duduk lelaki". InshaAllah faham, kalau anak kecil tu takpelah, nak duduk dekat dengan ibunya. Tapi yang suami isteri tu, tak kan tak boleh duduk asing..sekejab je. Bila mana di maksudkan penonton, termasuklah artis yang datang jugak kena duduk asing antara lelaki dan wanita. Biar semua adil^^

      2. Jika ada peserta wanita dalam gema gegar vaganza lagi untuk akan datang, tolong ambil berat pakaian mereka. Sebelum ini, bukan tak elok.. alhamdulillah elok, cuma kita perbaiki lagi. Tudung labuhkan sikit, pakailah handsock and stoking. Termasuk jugak pengacara dan artis perempuan yang datang sebagai pelakon tambahan dalam persembahan. Jika ada sponsor untuk pakaian mereka, mohon untuk prihatin bab ini. Jika tak ada, usaha kan lah.

      3.tambahkanlah sedikit bacaan Al-Quran dengan maksudnya. Sebelum ni ada jugak, cuba kita tambahkan lagi sedikit .

      Itu sahaja, semoga program ini dapat menaikkan industri nasyid kita dan tidak terlebih dari sisi islam.^^

      Reply
    10. author

      Anis Izzati2 years ago

      BILA NAK BUAT GEMA GEGAR VAGANZA 2?? RINDU😭😭😭

      Reply
    11. author

      nor fazlina2 years ago

      aku x boleh nak move on lagi..hampir setiap malam tonton Gema Gegar Vaganza Akhir ni..huhu harap ada lagi untuk tahun
      ni dan tahun2 akan datang.Konsert mendidik jiwa. Ni salah satu wadah sebarkan dakwah melalui hiburan islamik begini.

      Reply
    12. author

      xi fatasche Nur Shahirah2 years ago

      1.59.23 ustaz rap

      Reply
    13. author

      muhammad hafis2 years ago

      Hafiz hamidun, nur kasihnya meletop

      #hafizhamidun #nurkasih

      Reply
    14. author

      Nurhafieza Mohamad Ali2 years ago

      8 Feb 2018 .

      Reply
    15. author

      Akal Studio2 years ago

      tahniah unic

      Reply
    16. author

      muhammad hafis2 years ago

      Semoga GGV tetap berlanjut tahun kedepannya 😂😂😂

      Kalo bisa ada lagu lafaz yg tersimpan UNIC

      Reply
    17. author

      firdausamil19842 years ago

      the best music arrangement..

      Reply
    18. author

      Sya Sya2 years ago

      1:59:11 nak tgk munif rap je haha

      Reply
    19. author

      bad ninja2 years ago

      banyak kali tgk pun sedih bila bazli ckp mcm tu😭

      Reply
    20. author

      WxnAfiq Rxzor19992 years ago

      UNIC memang hebat…

      Reply

    Leave a reply "[LIVE] Gema Gegar Vaganza Live Plus AKHIR | 21 MEI | 9 MALAM"