[LIVE] ANUGERAH MELETOP ERA 2018 | #AME2018

hqdefault 241 - [LIVE] ANUGERAH MELETOP ERA 2018 | #AME2018

Tonton Anugerah Meletop Era 2018 secara live!

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2018 #AME2018 #ANUGERAH #Live #MeleTOP

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      It's Wokyoh3 years ago

      Motif Viral: Hafazan Anak anak Tahfiz Motif Host Terdiam– boleh singgah ke channel saya. TQ

      Reply
    2. author

      It's Wokyoh3 years ago

      Motif Viral: Hafazan Anak anak Tahfiz Motif Host Terdiam– boleh singgah ke channel saya. TQ

      Reply
    3. author

      Elizz A3 years ago

      1st time tgk ame ni kat tv ari tu, sblm ni x kisah lgsg. sbb local artist ni aku krg minat. ni semua sbb seorg brnma KHAI BAHAR.. aku pun x tau bila aku terjebak tersuka kat khai. hahaha support u always yah.. peace

      Reply
    4. author

      Cik Rose Media3 years ago

      hambur AME thn nie..

      Reply
    5. author

      harris Rashid3 years ago

      Hahhahaa

      Reply
    6. author

      Shinda Kim3 years ago

      Hohoho

      Reply
    7. author

      bunga tulip3 years ago

      tahniah buat artis kita mlysia yg dah menang..itu rezeki artis kita..tanpa peminat siapa diorg..dan bagi yg tak menang cuba di lain hari….gud luck all artis malaysia d anugerah meletop..dan tk lupa juga neelofa baca doa bnyak2 ye…semoga rezeki lofa bertambah tambah…Amin.

      Reply
    8. author

      bunga tulip3 years ago

      tahniah buat artis kita mlysia yg dah menang..itu rezeki artis kita..tanpa peminat siapa diorg..dan bagi yg tak menang cuba di lain hari….gud luck all artis malaysia d anugerah meletop..dan tk lupa juga neelofa baca doa bnyak2 ye…semoga rezeki lofa bertambah tambah…Amin..

      Reply
    9. author

      Mr Zach3 years ago

      Terkejut dngr hanif beatbox minit3:4

      Reply
    10. author

      Siti Nurhafiza3 years ago

      KHAI BAHAR dan NEELOFA memang MELETOP TOP TOP
      #AME2018
      #MELETOP

      Reply
    11. author

      Cha Cokobi3 years ago

      “Jika mimpi anda tidak mengerikan bermakna ia tak cukup besar” Apoo ?? Hahahahahaha part ni memang lawak 🤣🤣

      Reply
    12. author

      cripperz 3693 years ago

      Dislike!

      Reply
    13. author

      Chuan Weng Plastic Sdn Bhd3 years ago

      suara mailll live menten je sama dgn video.. suke maillll.. moga sukses maill

      Reply
    14. author

      khairul azwan3 years ago

      pok ya cong codei pn ade..haahaahah

      Reply
    15. author

      Nadia Amyra3 years ago

      Asad

      Reply
    16. author

      Amit Maitra3 years ago

      I am happy to share with you guys that i found what i have been looking for, i was looking for mummy for a very long time, i met so many different fake agencies, so luckily for me on one lucky day i saw a testimony about a real Agent on KL LIFESTYLE MAGAZINE I thought i should give it a trial., and it worked for me..Agent Rosita, she helped me with the connection after my registration.. I am a living testimony,THIS IS REAL, now i earn about RM7000 and more every week. You will thank me later for this information,
      Contact her on whatsapp +601116392302. There run their services in Malaysia and Singapore
      If you really need mummy and you are reading this: its not a mistake, Today is your lucky day if you Dare to Try !
      I could have decided to keep this info to myself, but i choosed to share it out, because i have been scammed before,and i know how it feels to be lost when looking for a great connection like this.

      Reply
    17. author

      Ahmad Ikhwan Roslan3 years ago

      tolong check urine hanif.

      Reply
    18. author

      Pakcik Encem3 years ago

      Bling bling

      Reply
    19. author

      Its. Danz3 years ago

      Anugerah syok sendiri. Harap kau MELETOP tengok komen aku ni. Dan aku like video ni sebab ada Noh Salleh .

      Reply
    20. author

      Jo Comel223 years ago

      xpose sandiwara ❤

      Reply

    Leave a reply "[LIVE] ANUGERAH MELETOP ERA 2018 | #AME2018"