Lirik Lagu Wahai Kekasihku Nyanyian Fitri Haris

Lirik Lagu Wahai Kekasihku Nyanyian Fitri Haris. Baru-baru ini juara gema gegar vaganza musim lepas ada mengeluarkan lagu baru. lagu tersebut bertajuk Wahai kekasih. Nama fitri haris sudah lama dlm industri muik tanah air, tetapi mungkin dah lama menyepikan diri dan akhirnya dia kembali mewarnai industri kita.

lirik lagu wahai kekasihku fitri haris 1 - Lirik Lagu Wahai Kekasihku Nyanyian Fitri Haris

Wahai kekasih merupakan single terbaru Fitri setelah sekian lama. Mesti ramai yg nak dengar lagu ini kan. jom kita nyanyi sama-sama .

Musik Video Wahai Kekasihku

WAHAI KEKASIHKU

Awan Mendung berlalu pergi
Pasti timbul nya sang pelangi
Bunga layu mekar Kembali
Bila kamu ada di sisi

Terang Hari mengejar mimpi
kelam malam suyu di hati
Walau kamu jauh di sisi
Selamanya kau tetap ku cintai

(Pre chorus)
Wahai kekasihku…
Ukirlah snyumnnmu..
Rindunya di jiwaku..
Hanya tuhan lah yg tahu…

(Chorus)
Bila kau tiada di pandangan..
Kau tak pernah aku lupakan..
Akan ku titip dlm doa..
Tersembuh semua luka yg ada

Hanya dirimu yg ku damba..
Sungguh dirimulah cahaya..
Cintaku tiada pengakhirnya
Di saat itu akan ku tunguu
Di mahligai syurga

(Pre Chorus)
Wahai kekasihku..
Tatapilah wajahku..
Renunglah di mataku..
Sesungguhnya kau yg satu…

(Chorus)
Bila kau tiada di pandangan..
Kau tak pernah aku lupakan..
Akan ku titip dlm doa..
Tersembuh semua luka yg ada

Hanya dirimu yg ku damba..
Sungguh dirimulah cahaya..
Cintaku tiada pengakhirnya
Di saat itu akan ku tunguu
Di mahligai syurga

Lagu: Encik Mimpi
Lirik: Hafidz Garib
Penyanyi: Fitri Haris

Sedapkan suara fitri ni. 🙂

Jom viralkan lagu ni dgn rakan-rakan anda yg lain .


Loading...

Tags: #Fitri #Haris #Kekasihku #lagu #Lirik #Nyanyian #Wahai

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Lirik Lagu Wahai Kekasihku Nyanyian Fitri Haris"