Line Maxis, TM, Celcom Problem

Loading...


lineBmaxisBproblems - Line Maxis, TM, Celcom Problem





Akhir -akhir line telco semua macam siput. Dari Maxis, Celcom, ke TM.  Ini semua blh mendatangkan marah ni.
Line maxis – No services

lineBmaxisBproblems 1 - Line Maxis, TM, Celcom Problem

Bayangkan dr tarikh 11/12/2018 sehingga hari ini. Jawapan reply fb- sila bercakap dgn talk agent kami.

Line Celcom- No services jugak, buffering,slow

lineBcelcomBproblems - Line Maxis, TM, Celcom Problem


Jawapan sama gak terima- talk to live agent.huhu

Line TM Unifi – lembap

lineBunifiBlembap - Line Maxis, TM, Celcom Problem


Jawapan Unifi – Ni lagi haru – we are sorry je, talk live agent tak membantu langsung.

Apa yg sebenarnya yg berlaku ni. Hampir semua telco ada masalah. Kalau korang tahu,cer cerita 

Saya pengguna setia tiga line ni,jadi harap sangat line cepat pulih. 

follow admya di facebook
Loading...

Tags: #Celcom #Line #Maxis #Problem

author
Author: 
    Guru lelaki maut ketika water rafting
    Gambar hiasan via MyAdventureHost GOPENG 15 Sept. – Seorang guru lelaki mati lemas
    8 Tips Lindungi WhatsApp Dari Hacker Nakal
    WhatsApp adalah aplikasi perpesanan terpopuler. Bagaimana tidak, jumlah pengguna aktif blnannya lebih dr
    Tips Pilih Tilam Yg Betul Utk Masalah Tulang Belakang
    Assalamualaikum… Tidur tu satu nikmat. Lagi-lagi lps satu hari suntuk kerja atau buat aktiviti
    Pengenalan Guru Nadi Negara angkat martabat guru – Maszlee
    Malah, kata beliau, KPM akan turun pdng ke setiap negeri di Malaysia utk

    Leave a reply "Line Maxis, TM, Celcom Problem"