Line Maxis, TM, Celcom Problem


lineBmaxisBproblems - Line Maxis, TM, Celcom Problem





Akhir -akhir line telco semua macam siput. Dari Maxis, Celcom, ke TM.  Ini semua blh mendatangkan marah ni.
Line maxis – No services

lineBmaxisBproblems 1 - Line Maxis, TM, Celcom Problem

Bayangkan dr tarikh 11/12/2018 sehingga hari ini. Jawapan reply fb- sila bercakap dgn talk agent kami.

Line Celcom- No services jugak, buffering,slow

lineBcelcomBproblems - Line Maxis, TM, Celcom Problem


Jawapan sama gak terima- talk to live agent.huhu

Line TM Unifi – lembap

lineBunifiBlembap - Line Maxis, TM, Celcom Problem


Jawapan Unifi – Ni lagi haru – we are sorry je, talk live agent tak membantu langsung.

Apa yg sebenarnya yg berlaku ni. Hampir semua telco ada masalah. Kalau korang tahu,cer cerita 

Saya pengguna setia tiga line ni,jadi harap sangat line cepat pulih. 

follow admya di facebook
Loading...

Tags: #Celcom #Line #Maxis #Problem

author
Author: 
    KURASi – Fashion Terkini Semua Original Dari Jepun
    Assalamualaikum & hai semua…  Pengalaman travel ke Osaka Jepun thn lps sangat bermakna
    Lina eks Sule Diduga Korban Pembunuhan Berencana, Teddy Malah Bahas Soal Hutang Piutang!
    slidegossip.com – Hingga saat ini pihak kepolisian masih menyelidiki kasus kematian mantan istri
    Ashanty Sakit Karena Disantet? Nyai Kidul: Orang Sunda, Pernah Berharap Jadi Istri Mas Anang!
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan menghampiri artis cantik Ashanty. Istri Anang Hermansyah itu diketahui
    Modul lengkap KPM Panduan Pelaksanaan Program Mentor Mentee Di Sekolah
    Kementerian Pelajaran Malaysia berusaha melahirkan rakyat Malaysia yg berilmu pengetahuan, berketerampilan, berakhlak mulia,

    Leave a reply "Line Maxis, TM, Celcom Problem"