Lajukan Jualan Dgn Instagram Story Ads!

Loading...

Lajukan Jualan Dgn Instagram Story Ads!

Berniaga tak income lambat masuk…
Bukan tak pandai berniaga…
Tapi lebih belum cukup ilmu..
Berniaga tanpa ilmu bagaikan mencurah air di daun keladi..
Buat kerja….tapi hasil tak pernah dapat..

Beginilah lumrah kalau tak nak belajar…
Apa kata laburkan sedikit sebanyak utk ilmu..
Tak semua ilmu berbayar mahal..tapi usaha itu yg penting…

Berniaga di instagram lebih mudah…
Tak perlu iklan panjang lebar…
Pasang gambar yg menarik…
Itu pun dah ada yg click…


Tu baru individu yg click…dalam 100 orang click tu..kebarangkali ada yg beli..

Berniaga di instagram juga blh gunakan cara story ads!
Ianya lebih mudah…tak payah cari model berbayar…
Anda sendiri pun blh buat…

Nampak sungguh mudah…tapi anda perlu ada panduan. Di sini cik akak ingin kongsi salah satu panduan beriklan dgn Instagram Story Ads! 


igt2 1 - Lajukan Jualan Dgn Instagram Story Ads!
<Klik Banner Utk PANDUAN INSTAGRAM ADS TURBO

DAPATKAN SEKARANG >>Lajukan Jualan Dgn Instagram Story Ads!

Di dlm ebook ini saya telah susun teknik ini secara langkah demi langkah! Dari langkah persediaan sebelum membuat iklan, sehinggalah kepada panduan close sale! Berikut adalah antara isi kandungan yg terdapat di dlm ebook ini…
  • Sebelum anda laksanakan Teknik IG ADS TURBO ini, ada 9 benda yg anda perlu persiapkan dulu!Macam nak memasak jugalah, kena sediakan dulu bahan-bahannya siap-siap! Kalau tak nanti, kelam-kabut dan hasilnya tak berapa menjadi.
  • Saya juga berikan anda gambaran besar, flow.. bagaimana teknik ini berjalan dan berfungsi!.
  • Penyediaan Grafik!. Ini adalah langkah pertama yg penting utk pastikan iklan yg anda buat nanti mendapat respon dan sambutan! Gambar macam mana nak guna? Ayat apa yg nak letak? Semua itu saya tunjukkan di dlm ebook ini!
  • Cara Setting Iklan! Ini perkara yg paling penting. Ada 5 Step utk setting iklan yg power di Instagram Stories! Setiap langkah, saya tunjukkan dan terangkan! Anda cuma perlu follow je!
  • Teknik Close Sale! Bagaimana utk close sale selepas prospek mula mesej anda!

  • 5 Ayat Pantang! Ya! Saya kongsikan juga 5 ayat yg pantang anda gunakan sewaktu mahu close sale! Ramai peniaga yg tidak sedar terguna ayat ini dan akhirnya menyebabkan prospek terus lari dr mereka.
  • 8 Jenis Ayat Headline Power yg blh anda gunakan pd iklan anda utk menarik perhatian prospek!
  • 5 Teknik Memikat Hati Follower Agar Menjadi Pelanggan! Ya, selalunya, selepas mereka click iklan anda, mereka tidak akan terus membeli, tetapi mereka akan follow anda terlebih dahulu! Jadi, disini pentingnya anda ketahui bagaimana utk tarik hati mereka agar membeli produk anda!
  • Panduan Follow-up & Broadcast – Ayat apa nak guna utk follow-up prospek? Apa ayat yg power dan sesuai utk di broadcast kepada prospek? Saya share dan beri contoh ayat-ayat power uuntuk follow up dlm ebook ini!
Inilah antara panduan yg terdapat dlm ebook tersebut.
Instagram Ads Turbo ini juga disertakan juga dgn bonus yg menarik. Antaranya :-
  1. BONUS #1 : 8 TEKNIK IKLAN STORY MEMUKAU DI INSTAGRAM

  2. BONUS #2 : CASE STUDY – JANA KOMISEN AFFILIATE 4 ANGKA DENGAN TEKNIK IG ADS TURBO

DAPATKAN SEKARANG >>Lajukan Jualan Dgn Instagram Story Ads!
Loading...

Tags: #Instagram #JUALAN #Lajukan #Story

author
Author: 
    Diminta Jadi Ketua Umum Partai, Awkarin: Saya Gak Akan Ditunggangi Pihak Manapun!
    slidegossip.com – Selebgram kondang Awkarin kembali menyita perhatian publik. Setelah sebelumnya ia sempat
    Lucinta Luna Ketahuan Lagi Bernama Asli Muhammad Fatah dan Abash Adalah Wanita Bernama Dian Ayu?
    slidegossip.com – Nama Lucinta Luna sudah lekat dgn imej artis yg tak kenal
    Ketua Juri Debat Bahasa Inggeris Piala Tun Razak akan diambil tindakan – KPM
    Putrajaya, 15 Okt – Isu debat Bahasa Inggeris yg tular di media sosial
    Apa Itu Deepfake dan Inilah Bahayanya
    Aplikasi kamera saat ini sudah sedemikian canggih. Para pengguna sekarang bisa membuat kaki

    Comments are closed.