Kumpul Point Smile di Sushi King

Makan di  Sushi King | Weekend lepas nieyl spend time bersama mak dan family kakak , kebetulan memang plan kakak nak belanja nieyl mkn Sushi King bulan lepas. Walaupun mak dia tak pernah mkn Sushi King ni tapi kitaorang pilih mknan yg mak blh mkn. Husband nieyl tak dapat ikut sebab dia ada rewang kenduri dekat taman rumah MIL nieyl. 

IMG 20190330 143802 1 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Sebelum mknan yg di order tu sampai, selfie sikit utk kenang kenangan. Ha..kalau tanya kenapa kulit nieyl putih dan bersih semuanya dr mak nieyl hihihi.. Cuma kembang tu tak ikut mak la..mak kita kurus je tinggi …

IMG 20190330 143814 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Anak beranak ni kalau memilih menu memang berejam, kebanyakkan menu semua kakak yg order kitaorang sediakan perut utk telan mknan je..hihihi..sementara nak tunggu main menu yg order sampai.. Kitaorang mkn Sushi yg bergerak di landasan dia tu..

IMG 20190330 145435 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Time pergi tu dah pukul2.30 so, menu yg lalu pun tak berapa menarik, yg nieyl nak mkn pun tak ada, nak order malas nak tunggu. Jadi, kita mkn je apa yg ada. So far, mentah-mentah memang nieyl tolak tepi. Nieyl suka yg goreng-goreng je. Anak buah nieyl dia jenis yg blh telan yg mentah-mentah tu…

IMG 20190330 145801 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Kacang ni dieorang kata sedap..ambil 2 pinggan sekelip mata habis hahaha..tinggal kulit je isi semua habis kena telan. Ada juga yg dah siap kopek kulit dia..

IMG 20190330 150216 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Ini bento yg nieyl pilih  , ada daging masak kicap , ayam mayonis , telur dadah stim , nasi dan air lemon madu. Aduhai…nasi dia tu sebenarnya tak blh nak habiskan, sendat perut ..nasi dia cepat kenyang la.

IMG 20190330 150342 - Kumpul Point Smile di Sushi King

IMG 20190330 152536 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Ini hasil piring-piring kosong dan isi dia dah selamat masuk dlm perut. Tak berapa banyak pun mkn sebabnya dah mkn bento tadi…lepas tu apa yg nieyl nak tu tak ada. Tak apa next time blh pergi lagi.. So far, kalau nak mkn Sushi King ni kena perut lapar dan jangan mkn bento..hehehe..
IMG 20190402 WA0023 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Kepada korang yg suka mkn sushi di Sushi King jangan lupa utk download Apps Sushi King dan kumpulkan point smile utk mendapatkan potongan harga. Macam nieyl pergi hari tu, nieyl dapat kumpul 195 point bersamaan RM9.. kalau RM9 ni blh dapat 2 pinggan sushi..

IMG 20190402 WA0024 - Kumpul Point Smile di Sushi King
Selain itu, dlm apps Sushi King korang blh tengok setiap promotion yg terbaru dr Sushi King. So, jangan lupa download di Playstore atau google Play ..


Loading...

Tags: #King #Kumpul #Point #Smile #Sushi

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Comments are closed.