Kuliah Cinta 2004 Part 1/2 Erra Fazira, Yusri KRU, Saiful Apek

Loading...

Kuliah Cinta 2004 Part 1/2 Erra Fazira, Yusri KRU, Saiful Apek

Kuliah Cinta FULL MOVIE HD (Part 1/2)

KULIAH CINTA FULL MOVIE PART 2: https://www.youtube.com/watch?v=MzZAqT-9AIc

—————–

Other full malay movies available:

1. Cinta Popular 2003: PART 1 [https://youtu.be/GyFGKlPo0wE] & PART 2 [https://youtu.be/XDh4oT560TY]

2. Cinta Luar Biasa 2004:

—————–

Sorry eh ada sekat-sekat! CD lama nak katakan hehe. Anything just enjoy! 🙂

[PLOT] Kuliah Cinta adalah satu filem yang mengisahkan kehidupan dua orang remaja bernama, Jojo/Johana, yang dimainkan oleh Erra Fazira, dan juga Faramy, yang dimainkan oleh Yusry KRU.

Mereka berdua adalah kawan baik tetapi segalanya berubah apabila tiba sesi kemasukan pelajar junior di tempat Universiti yang mereka belajar. Sebagai senior, mereka dipertanggungjawabkan untuk menjalankan program induksi untuk pelajar-pelajar baru dan dalam diam Faramy telah terpikat kepada pelajar junior bernama Ayu (Zahnita Wilson). Kehadiran Ayu menjejaskan keakraban Jojo dan Faramy sedangkan mereka berkawan baik sejak di bangku sekolah lagi. Jojo yang berasa tersisih mengambil keputusan untuk menyertai program pertukaran pelajar ke Australia bagi melupakan Faramy.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #2004 #Apek #CINTA #Erra #Fazira #Kuliah #Part #Saiful #Yusri

author
Author: 
    Doa Pembuka Majlis
    Berikut adalah contoh Doa Pembuka Majlis yang boleh digunakan untuk sebarang acara. Bacaan
    Hanya Kerana RENDANG Tak Crispy | Ustaz Mohd Aslam
    Nota: Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS ,
    Ustaz Wan Hizam A Sabil l 19042018 l Rapuhnya Aqidah Umat Akhir Zaman
    Bertempat di ; Masjid Al-Azim Masjid Negeri MelakaI,Bukit Palah, Melaka. Selamat datang ke
    PERBEDAAN LULUSAN SMA DENGAN SARJANA! DILEMA KULIAH ATAU TIDAK?
    MAU CARI KERJA??? KAMU LULUSAN APA? SMA ATAU SARJANA? Sebenernya mana yang lebih
    1. author

      NrSyfqh2 years ago

      [IMPORTANT!! BACA DULU.]

      First and foremost, thank you for subscribing to my channel & giving likes to the videos. I appreciate it a lot. ^_^

      Saya upload cerita-cerita ini sebab just like you, saya tak jumpa movie-movie yang saya nak tengok di YouTube. Dah bertahun-tahun cari dekat YouTube or other websites pun tetap tak jumpa. Hence, I decided to korek balik my CD drawers and Alhamdullilah, saya dapat jumpa CD2 cerita lama yang tak dapat dijumpai dekat YouTube or mana-mana websites.

      However, I am slightly disappointed to find out that some other channels, (I will not mention them, siapa makan chilli dia lah yang terasa pedasnya ok) are blatantly re-uploading my videos without asking for permission first, and neither did they AT LEAST try to edit the videos abit so that it looks like their own original video?

      Saya tak harapkan mintak credit sebab cerita tu pun bukan saya yang punya hahahaa, saya setakat record balik dan upload je. For your entertainment purposes gitu. Saya mengaku lah yang saya pun tak mintak izin dari mana2 official pihak untuk upload video ini, tapi the fact that you are blatantly re-uploading my videos and claiming it as yours, ummm maaf cakap tapi I feel that it is not fair for me at all? Find your own damn sources kalau nak upload dekat channel sendiri.

      Kalau awak nak re-upload, dipersilahkan, tapi edit sikit2 so that I won't know that it is mine, and bukan senang2 download video saya dengan secara mudah, lepas tu upload balik dekat channel awak.

      Kesimpulannya, jujur saya cakap saya tak kisah kalau awak nak re-upload, but please have the tendency to ask for permission first, or edit sikit boleh? I apologize if this seems harsh. I just hope that those channel would at least give some thoughts, consideration & acknowledgement to the OP (original person – WHICH IS MEEEEEEE in this case for the videos that I have seen were re-uploaded).

      Sekian, terima kasih.

      KEEP WATCHING & GIVING LIKES TO THE VIDEOS OK. 😀

      Reply
    2. author

      Shofwatul Mardhiah2 years ago

      Cite ni sye belum lahir lgii

      Reply
    3. author

      Shahrul Nizam2 years ago

      Tapi aku rasa cerita ni macam sama je dengan kuch kuch ho ta hai. Siapa setuju sila.like.
      Tak setuju unlike.

      Reply
    4. author

      opocot mak kau2 years ago

      Pepsi biru..huhu

      Reply
    5. author

      Shinta Riya2 years ago

      wkwkw

      Reply
    6. author

      Nuraishh Elyna2 years ago

      Sesiape tahuu lagu kat 40.19 onwards tu?

      Reply
    7. author

      Zhaw Dj2 years ago

      Ade saiful apek aku layan

      Reply
    8. author

      eja cepet2 years ago

      best la .lame tggu ..😍

      Reply
    9. author

      srikandi Ainaa2 years ago

      blakon kt upm…

      Reply
    10. author

      Cik Ain2 years ago

      Apa tajuk lagu tu erk di minit yg ke 49:17 time johan nyanyi tu ?

      Reply
    11. author

      zadibiko2 years ago

      Mengimbau zaman student kat u dulu ni. Gigih turun bandar nak tengok wayang ni.

      Reply
    12. author

      Nur Atika Ghazali2 years ago

      Ape nama band dgn tajuk lagu utk minit ke 46:14 ?

      Reply
    13. author

      Miss Purple2 years ago

      Mimin…bleh x upload filem pisau cukur please … Yg Fazura tu

      Reply
    14. author

      azim yo2 years ago

      TQ upload.

      Dlu hampir tiap mnggu saya layan cerita ni huhu. Tapi kesian kat jojo 😭

      Reply
    15. author

      Nor Syahida Bt Ayub2 years ago

      Nak tengok cinta kolestrol

      Reply
    16. author

      Syahirah Juhari2 years ago

      Masa darjah 4 punya cerita… rindu zaman budak2😂

      Reply
    17. author

      Atiqah Fuzee2 years ago

      Tq admin…cerita idola ad..lakonan jeslina hashim ngn danny xfactor..

      Reply
    18. author

      Zharp 952 years ago

      Tumpang tanye minit 4:59 tu lagu ape ye?

      Reply
    19. author

      hazirah hamdan2 years ago

      Tengok cerita ni sejak kecil sampai lah masuk upm.. Tak sangka cerita ni berlakon dekat universiti putra tempat saya belajar sekarang.. 😂

      Reply
    20. author

      ashikin arina2 years ago

      Bintang hati ada tak ? Hee

      Reply

    Leave a reply "Kuliah Cinta 2004 Part 1/2 Erra Fazira, Yusri KRU, Saiful Apek"