Kuih Kasui

Kuih Kasui,5 / 5 ( 1votes )

hqdefault 2187 - Kuih Kasui

AMA – Kuih Kasui 2013

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Kasui #Kuih

author
Author: 
  MEE GORENG UDANG KERING
  My take on Spicy Shrimp Fried Noodles. Mee Goreng Udang Kering. If you
  EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA
  EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA Rating video: /5
  Mini Tuna Pizza – Resepi Dough Gebu & Senang
  FULL RECIPE: http://www.gulasage.com/soul-meal/mini-tuna-pizza-recipe-resepi-pizza-mini-tuna Facebook: https://www.facebook.com/gulasage/ Website: http://www.gulasage.com/ Instagram: https://www.instagram.com/gulasage/ Email: gulasage@outlook.com Rating video:
  1. author

   Milinda Milin3 years ago

   gula melaka tu bila pula nak masukkan… sbb dlm video ni pakai air putih jee…

   Reply
  2. author

   Milinda Milin3 years ago

   gula melaka tu bila pula nak masukkan… sbb dlm video ni pakai air putih jee…

   Reply
  3. author

   Zaitun Ali3 years ago

   penipu

   Reply
  4. author

   Shima Hassan3 years ago

   confused?? air gula melaka tu untuk apa??

   Reply
  5. author

   AYU MHD3 years ago

   yg penting video ni baik, menarik dan resepi nya senang di fahami dan teratur. pasal lagu apa yg dia nk letak dia punya suka la.tak nk dgr off kan je suara,dh dapat resepi tak berterimakaseh lagi nk complain pulak pasal lagu tak sesuai la apa la.

   Reply
  6. author

   Petrichor Dwells3 years ago

   apesal ramai sgt komen bnda sama? video ini baik, video ini amat bagus, video ini amat menarik, saaangaaattt baikkk. video ini segala2nya bgii pengomen2 di bawah

   Reply
  7. author

   MAIMUNAH BINTI ALI3 years ago

   Saya suka video macam ini senang belajar di rumah mengisi masa lapang ingin belajar.

   Reply
  8. author

   danish swag3 years ago

   Yg air gula melaka tu bila pulak nk campur??

   Reply
  9. author

   afrina firzana3 years ago

   pada pendapat saya video ini saangat baik. video kualitinya bagus. font yang diggunakan sangat sesuai dan juga senang dibaca dan cara cara untuk membuat kuih ini sangat senang difahami.gambar gambar yang dilettakan juga terang dan senang dilihat .apa yang harus diperbaiki adalah lagu latar belakangnya ianya tidak sesuai. selain daripada itu, percubaan yang baik, syabas

   Reply
  10. author

   Nisrin Irbah3 years ago

   Pada pendapat saya, video ini amat menarik keranamereka menujukkan cara-cara untuk membuat kuihnya dan bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat kuih kasui juga agak jelas. Namun, video ini boleh diperbaiki lagi jika lagunya ditukar kepada lagu yang lebih sesuai seperti lagu melayu kerana lagu untuk video ini kurang sesuai dengan videonya. Percubaan yang baik!

   Reply
  11. author

   Nur Syaza3 years ago

   Vidoe ini amat bagus kerana awak menunjukkan bahan-bahan yang diperlukan dengan jelas sekali. Saya tidak terasa ragu-ragu untuk membuatt kuih kasui kerana gambar dan video yang digunakan amat membantu. Mudah untuk mengikut cara membuatnya. Font yang tidak susah untuk dibaca walaupun font yang digunakan kursif. Warna latar belakang video ini juga sesuai dan mudah untuk dibaca. Syabas!
   -Syaza

   Reply
  12. author

   Qiara Athirah Nur Jannah Binte Khairul Anuar3 years ago

   Pada pendapat saya video ini amat bagus sekali. Syabas. Resepi yang diberinya senang diikut. Mereka juga menunjukkan cara membuatnya. Namun lagu yang diletakkan di video ini tidak sesuai kerana terlalu rancak. Pemilihan fonts mereka juga bagus . Saya tidak berasa sukar untuk membaca. Namun video ini boleh diperbaiki lagi dengan meletakkan lagu yang sesuai.

   Reply
  13. author

   Nur Syaza3 years ago

   Pada pendapat saya,video ini amat menarik kerana mereka menunjukkan cara-cara membuat dangan jelas. Bahan-bahan yang diperlukan juga ditunjjuk dengan jelas. Syabas kepada mereka yang telah membuat video ini. Walaubagaimana pun tema lagu tidak telalu sesuai. Jangan berputus asa. Kamu boleh menggunakan lagu melayu yang sesuai untuk kuih kasui ini.
   ~Najwa

   Reply
  14. author

   Clone Commander Cody3 years ago

   saya berpendapat video ini baik kerana ia menunjuk cara-cara membuat kuih kasui dengan jelas. lagunya tidak sesuai kerana video ini tentang kuih melayu tetapi lagunya bahasa inggeris. gambar-gambar di dalam video ini pun sangat jelas. font dan transition teks pun sangat cantik tetapi susah hendak membaca kerana saya tidak boleh membaca font condong dengan baik.
   -luth

   Reply
  15. author

   Nisrin Irbah3 years ago

   videonya sangat jelas dan teks video ini juga jeals untuk dibaca. Kesuluruhannya baik namun lagunya tidak sesuai untik video ini. – Nisrin

   Reply
  16. author

   Nur Syaza3 years ago

   Amat jelas penjelasannya dan videonya terang. Senang untuk mengikut arahan. Kesuluruhannya baik tetapi lagunya tidak sesuai. Teks di video ini bagus kerana mudah untuk dibaca.
   Syaza

   Reply

  Leave a reply "Kuih Kasui"