Koleksi Foto Nakal Hanis Zalikha Bersama Amran Fans

Loading...

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Foto Hanis Zalikha baru-baru ini menjadi viral di laman sesawang. Bukan kerana Hanis Zalikha ini tak cantik, siapa kata pelakon wanita ni tak cantik memang mempunya masalah penglihatan. Bagi kami, Hanis memang cantik memiliki kecantikan semula jadi takyah make up tebal pun tetap lawa.

Sedangkan perempuan pun mengagumi kecantikannya, inikan pula kaum lelaki. Memang terpana melihat ciptaan Allah SWT yg seorang ni.

Ha.. tapi, apa yg kelakarnya, sekarang ni sedang hangat tersebar foto-foto Hanis dgn secret admirernya yg menggunakan nama ‘Amran’. Macam obses pun ada.

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Mula-mula lihat foto-foto yg dimuat naik ini, memang kami tergelak sakan lah. Punyalah rajin nak diedit gambar Hanis dgn wajah ‘Amran’. Malah, caption yg diberikan di setiap foto-foto tersebut juga memang menggeletek hati kami.

Amboi mentang mentang lah kulit Amran gelap , macam kek coklat die kemam ye . Huhu buat macam tido jelah yg Amran mampu . Nanti kalau Amran bangun die tak nak gigit lagi pulak . Huhu jenis pompuan macam ni Amran faham sangat die memang malu luahkan prasaan sayang die tu dlm keadaan dua dua bertentang mata . pura pura benci sebenarnya suka . Huhu.

Amran Fans bersama selebriti

Bagaimanapun, selain drpada Hanis ada juga beberapa selebriti wanita yg turut diedit gambarnya. Antaranya ialah Erra fazira dan Siti Saleha.

Bagi kami foto-foto ini mungkin di edit utk suka-suka sahaja. Rasanya ianya tak jadi masalah selagi tidak memburukkan nama seseorang selebriti itu. Nah, ini kami sempat kumpulkan beberapa foto ‘Amran’ dan Hanis.

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Hanis Zalikha dan Amran Fans

Hanis Zalikha dan Amran Fans
Loading...

Tags: #Amran #bersama #Fans #Foto #Hanis #Koleksi #Nakal #Zalikha

author
Author: 
    Lirik Lagu Ilir 7 ‘Entah Apa yg Merasukimu’ Langsung Viral di Media Sosial!
    slidegossip.com – Lagu berjudul ‘Entah Apa yg Merasukimu’ tiba-tiba saja jadi viral di
    KPM pantau jerebu, murid ikuti pembelajaran melalui dlm talian
    PUTRAJAYA – Sesi pengajaran dan pembelajaran (PdP) akan diteruskan secara dlm talian sekiranya
    5 Oktober diisytihar Hari Akademia – Menteri Pendidikan
    Kenyataan Media: Mesyuarat Jemaah Menteri pd 18 September 2019 telah bersetuju dgn cadangan
    (Video) Vocabulary Games For Kids In The Classroom
    1. AnagramsThe teacher writes preferably an 8-letter word or longer on the board

    Leave a reply "Koleksi Foto Nakal Hanis Zalikha Bersama Amran Fans"