KL Special Force setanding filem aksi Hollywood ? | Syamsul Yusof, Syafiq Yusof, Tania Hudson

hqdefault 139 - KL Special Force setanding filem aksi Hollywood ? | Syamsul Yusof, Syafiq Yusof, Tania Hudson

Apa Yang MeleTOP Episod 278 [6.3.2018]

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Aksi #Filem #FORCE #Hollywood #Hudson #setanding #SPECIAL #Syafiq #Syamsul #Tania #Yusof

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Vera Diah2 years ago

      SEMOGA bisa sampai box office movie film kl special force ni,, & semoga bisa di tampilkan di bioskop" hongkong Aamiin
      Ingin sekali nonton film ini πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

      Reply
    2. author

      Diana Safirah2 years ago

      πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Reply
    3. author

      Ezry Revo2 years ago

      Anarchy?? Ke poser je nie

      Reply
    4. author

      Qysha Yin2 years ago

      Hahahha nmpk sgt

      Reply
    5. author

      Asyraf Dini2 years ago

      Ohh, abang bangga

      Reply
    6. author

      Harith Annuar2 years ago

      dh tengok tk best langsung

      Reply
    7. author

      Joe Kong2 years ago

      Apasal johan kelakar sangat ni…semua video dia aku watch ..especially bila ngan chantiq. .please video ngan chantiq ..the latest if can ..hahahaha setiap kali buka mulut jer aku pecah perut

      Reply
    8. author

      Maria Issabel2 years ago

      wah filem paling hebat pernah dengar ni. dr di sebalik tabir dia mmg hampir setanding filem2 hebat

      better bila program melayu cakaplah melayu…maaf pandangn peribadi

      Reply
    9. author

      Fazila Ahmad2 years ago

      cerita nie best

      Reply
    10. author

      Hannah Damia2 years ago

      i love it

      Reply
    11. author

      Nasrizal Pairan2 years ago

      Johan,ahahahahhhha tak tapisssss

      Reply
    12. author

      Malik Jie2 years ago

      Jahat gila johan blh pulak dia menjerit nama Fattah AminΒ² Lofa perhati je johan haha

      Reply
    13. author

      Waffi Azmi2 years ago

      Kalau aku direct filem, pompuan tu mesti ganas

      Reply
    14. author

      Zull Ariff2 years ago

      Merupakan sebuah filem yang patut ditonton oleh semua golongan kerana mempunyai jalan cerita yang baik, mesej yang baik serta jelas, pemilihan pelakon yang dapat menjiwai setiap watak dan situasi yang menyebabkan penonton sentiasa nak tahu apakah situasi berikut yang akan berlaku. Syabas dan tahniah kepada semua produksi filem tersebut. Semoga terus maju dan jaya.

      Reply
    15. author

      hamba allah H2 years ago

      a good compliment from singapore!!!. plse do more !!.. allah bless skop production!.. the actors selection are perfect!.. IS THERE PART TWO??

      Reply
    16. author

      adham amalina2 years ago

      fatah amin..totol la johanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      Reply
    17. author

      fiqry khairuddin2 years ago

      Motif lofa? Bila johan sebut fatah amin buat muka? πŸ˜’

      Reply
    18. author

      Hana Molina Mohammad2 years ago

      Get a new host please

      Reply
    19. author

      Zoul Bvb092 years ago

      Lambang A tu mcm copy lambang Dean Ambrose jer πŸ˜‚

      Reply
    20. author

      Ct Ruzaimie Mimie2 years ago

      samsul ni semua watak boleh kn..like sikit

      Reply

    Leave a reply "KL Special Force setanding filem aksi Hollywood ? | Syamsul Yusof, Syafiq Yusof, Tania Hudson"