Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by shfyqhazhr.com

Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by  shfyqhazhr.com | Hadiah dr Sha ni nieyl terima bulan lepas lagi cuma tak sempat nak share dlm blog. Hadiah giveaway di terima dr Kintry Food Co.  Ada ada 4 jenis Snack yg korang blh cuba iaitu :-
  • Salted Egg Yolk Potato Crisps
  • Oat Cookies with Choc Chips
  • Salted Butter Caramel Granola
  • Pandan Gula Melaka Granola

IMG 20190406 134513 1 - Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by shfyqhazhr.com

IMG 20190406 134730 - Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by shfyqhazhr.com

IMG 20190406 134905 - Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by shfyqhazhr.com

IMG 20190411 150045 - Kintry Food Co. Hadiah Menang Giveaway by shfyqhazhr.com

Nieyl suka packaging dia yg kemas, cantik dan menarik.Nieyl dah try semua ini memang rasa dia sangat sedap lagi-lagi whole Oat Choc Chip Cookies tu..Korang kena try juga okay.. Harga sepaket tu pun murah sahaja hanya RM15.00


Website : Kintry.co
Mobile : 01120210288
Emel : delish@kintry.co
Adds : 27A, JLN 16, KG CHERAS BARU,56100, KL
Loading...

Tags: #Food #Giveaway #Hadiah #Kintry #Menang #SHFYQHAZHR.COM

author
Author: 
    Gulf News Ramadan Holiday
    Gulf news ramadan 2019, gulf news ramadan timings, gulf news ramadan timing, gulf
    Drama Curi-Curi Cinta Episod 13
    Drama Curi-Curi Cinta Episod 13 : Cik akak pernah baca novel ini. Memang kisah
    Ramadan Mubarak Sayings
    Ramadan sayings, ramadan sayings and quotes english, ramadan sayings with image, ramadan sayings
    Greeting Card Lebaran Day Bahasa Inggris
    Greeting card clearance, greeting card brands, greeting card brand list, greeting card brand

    Comments are closed.