Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Cuba korang periksa balik beg make up korang tu, mesti penuh dan banyak sangat barang make up dgn cleanser, foundation, serum, bedak,  lipstick ehh macam-macam la sampai tak blh nak zip beg tu. Hmm takpe lepasni korang dah tak payah dah nak angkut banyak-banyak. Jimat ruang beg tu tau. Jadi ruang yg ada tu blhlah simpan barang yg lain. Dah bukak cerita hal kecantikan ni, sebenarnya saya nak kenalkan dgn korang satu lagi produk terbaru keluaran Althea iaitu Pore Purifying Serum Cleanser haa kiranya 2 in 1.
Althea Pore Purifying Serum Cleanser

Apa yg menarik dgn Pore Purifying Serum Cleanser

Seperti yg saya beritahu di atas tadi, Pore purifying serum cleanser ni bertindak dlm 2 fungsi iaitu mampu menanggalkan kesan make up kita tanpa mengeringkan kulit dan bertindak sbg pembersih mampu mengimbangi kadar PH supaya kulit akan kelihatan lebih segar. Lebih menarik lagi, formula serumnya dapat membantu mengecilkan liang pori kita. Memang best okeh. Lepas cuci je muka dgn Serum Cleanser kulit rasa lebih bersih. Sekarang ni pergi mana-mana je memang bawak cleanser ni.

Packaging yg lebih menarik dan nampak natural akan membuatkan korang jatuh cinta pandang pertama dgn serum cleanser ni.

Bahan Utama Althea Pore Purifying Serum  Cleanser

Althea Pore Purifying Serum Cleanser
Antara Bahan Utama
Ekstrak Daun Pudina – menyejukkan kulit dan melegakan kerengsaan 

Minyak Benih Jojoba – memberi kelembapan kepada kulit yg kering
Ekstrak Daun Teh Hijau – mempunyai sifat antibakteria yg dapat membersihkan kulit.
Kandungan lain

Water, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cyclomethicone, Isononyl Isononanoate, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Extract, Glycerin, Citric Acid, Hydroxyacetophenone, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Butylene Glycol, Fragrance

Cara Penggunaan Althea Pore Purifying Serum Cleanser 

Althea Pore Purifying Serum Cleanser

 Sebenarnya ada dua cara tau
1. Makeup Removal

  • Titiskan sedikit Althea Pore Purying Serum Cleanser ke tapak tangan
  • Urut pd wajah dgn gerakan membulat utk mengeluarkan kotoran dan solekan pd wajah
  • Bilas dgn air bersih

2. Pembersih
  • Lembapkan wajah dgn air
  • Letakkan Althea Pore Purifying Serum Cleanser pd tapak tangan
  • Urut secara perlahan ke seluruh kulit wajah dgn gerakan membulat selama 5 sehingga 10 saat
  • Bilas dgn air bersih
Seronok sangat bila muka dah bersih dr kesan makeup. Jimat masa pulak tu. Korang bila lagi? Haa dapatkan sekarang juga tau, lepasni tak payah dah nak cuci makeup guna tisu basah lagi, lepastu nak guna pembersih pulak. Hmm leceh.
Kinah bagi ratings ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ utk Althea Pore Purifying Serum Cleanser ni.

Korang yg berminat nak dapatkan serum cleanser awesome ni blh layari laman web Althea >> https://my.althea.kr/pore-purifying-serum-cleanser
Harga RM33.00 (150ml)
 
Loading...

Tags: #ALTHEA #Apabila #Cleanser #Ditanggalkan #Kesan #Lebih #Menggunakan #Mudah #Pore #Purifying #Serum #Solekan

author
Author: 
    6 Artis Muda Indonesia yg Meninggal Karena Serangan Jantung, No 3 di Depan Penonton!
    slidegossip.com – Umur manusia memang tidak ada yg tahu kecuali Yg Maha Kuasa.
    4 Tempat Pemakaman Paling Mewah dan Mahal di Indonesia! No 4 Satu Makam Harganya Rp 6 Miliar!
    slidegossip.com – Tempat pemakaman Ashraf Sinclair, yakni San Diego Hills, kini jadi perbincangan
    Lucinta Luna Positif Pakai Ekstasi! Harga Obat Terlarang yg Dipakai LL Cuma Rp 5 Ribu!
    slidegossip.com – Berdasarkan hasil pemeriksaan rambut di puslabfor BNN Lido, artis sensasional Lucinta
    Dibongkar Anisa Bahar! Lucinta Luna Pernah Ditinggal Pacar Karena Ketahuan Transgender!
    slidegossip.com – Nama Lucinta Luna memang tengah jadi sorotan publik, terkait kabar dirinya

    Leave a reply "Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser"