Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser

Loading...

Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Cuba korang periksa balik beg make up korang tu, mesti penuh dan banyak sangat barang make up dgn cleanser, foundation, serum, bedak,  lipstick ehh macam-macam la sampai tak blh nak zip beg tu. Hmm takpe lepasni korang dah tak payah dah nak angkut banyak-banyak. Jimat ruang beg tu tau. Jadi ruang yg ada tu blhlah simpan barang yg lain. Dah bukak cerita hal kecantikan ni, sebenarnya saya nak kenalkan dgn korang satu lagi produk terbaru keluaran Althea iaitu Pore Purifying Serum Cleanser haa kiranya 2 in 1.
Althea Pore Purifying Serum Cleanser

Apa yg menarik dgn Pore Purifying Serum Cleanser

Seperti yg saya beritahu di atas tadi, Pore purifying serum cleanser ni bertindak dlm 2 fungsi iaitu mampu menanggalkan kesan make up kita tanpa mengeringkan kulit dan bertindak sbg pembersih mampu mengimbangi kadar PH supaya kulit akan kelihatan lebih segar. Lebih menarik lagi, formula serumnya dapat membantu mengecilkan liang pori kita. Memang best okeh. Lepas cuci je muka dgn Serum Cleanser kulit rasa lebih bersih. Sekarang ni pergi mana-mana je memang bawak cleanser ni.

Packaging yg lebih menarik dan nampak natural akan membuatkan korang jatuh cinta pandang pertama dgn serum cleanser ni.

Bahan Utama Althea Pore Purifying Serum  Cleanser

Althea Pore Purifying Serum Cleanser
Antara Bahan Utama
Ekstrak Daun Pudina – menyejukkan kulit dan melegakan kerengsaan 
Minyak Benih Jojoba – memberi kelembapan kepada kulit yg kering

Ekstrak Daun Teh Hijau – mempunyai sifat antibakteria yg dapat membersihkan kulit.
Kandungan lain
Water, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cyclomethicone, Isononyl Isononanoate, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mentha Arvensis Leaf Extract, Glycerin, Citric Acid, Hydroxyacetophenone, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Butylene Glycol, Fragrance

Cara Penggunaan Althea Pore Purifying Serum Cleanser 

Althea Pore Purifying Serum Cleanser

 Sebenarnya ada dua cara tau
1. Makeup Removal

  • Titiskan sedikit Althea Pore Purying Serum Cleanser ke tapak tangan
  • Urut pd wajah dgn gerakan membulat utk mengeluarkan kotoran dan solekan pd wajah
  • Bilas dgn air bersih
2. Pembersih
  • Lembapkan wajah dgn air
  • Letakkan Althea Pore Purifying Serum Cleanser pd tapak tangan
  • Urut secara perlahan ke seluruh kulit wajah dgn gerakan membulat selama 5 sehingga 10 saat
  • Bilas dgn air bersih
Seronok sangat bila muka dah bersih dr kesan makeup. Jimat masa pulak tu. Korang bila lagi? Haa dapatkan sekarang juga tau, lepasni tak payah dah nak cuci makeup guna tisu basah lagi, lepastu nak guna pembersih pulak. Hmm leceh.
Kinah bagi ratings ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ utk Althea Pore Purifying Serum Cleanser ni.
Korang yg berminat nak dapatkan serum cleanser awesome ni blh layari laman web Althea >> https://my.althea.kr/pore-purifying-serum-cleanser
Harga RM33.00 (150ml)
 
Loading...

Tags: #ALTHEA #Apabila #Cleanser #Ditanggalkan #Kesan #Lebih #Menggunakan #Mudah #Pore #Purifying #Serum #Solekan

author
Author: 
    Jadi Sarang Hantu, Anang Hermansyah Ingin Jual Rumahnya Seharga Puluhan Miliar?
    slidegossip.com – Rumah yg ditempati Anang Hermansyah dan Ashanty bersama anak-anak mereka yg
    Kunjungi Korban Gempa di Ambon, Nikita Mirzani Tuai Pujian, Jokowi Malah Kena Sindiran!
    slidegossip.com – Artis sensasional Nikita Mirzani kembali jadi perbincangan publik. Namun kali ini
    Guru ditahan terlibat aktiviti pengganas LTTE
    GURU sebuah sekolah di Banting, Selangor, Ahli Majlis pihak berkuasa tempatan (PBT) negeri
    GPK HEM maut selepas rebah daki gunung
    LELAKI tiba-tiba rebah sebelum disahkan meninggal dunia ketika mendaki Bukit Beruang, Melaka hari

    Leave a reply "Kesan Solekan Lebih Mudah Ditanggalkan Apabila Menggunakan Althea Pore Purifying Serum Cleanser"