Kenapa Perempuan Suka Pakai KETAT??..’Mung Always Sexy! – Ustaz Azhar Idrus

hqdefault 1691 - Kenapa Perempuan Suka Pakai KETAT??..'Mung Always Sexy! - Ustaz Azhar Idrus

Formula TERBUKTI Menarik REZEKI Melimpah Ruah!! InsyaAllah —– http://bit.ly/111formulatarikrezeki
*Bila Hampir Kematian* [Kitab Hidayatus Sibyaan] Siri 53]
Masjid Pengadang Baru, Kuala Terengganu
13 November 2013 / 09 Muharram 1435
Keluaran : STUDIO MUKMIN

FB UAI : https://www.facebook.com/Ustaz.Azhar.Idrus.Original
Studio Mukmin : https://www.facebook.com/studiomukminonlineshop
FB : Klip Soal Jawab Agama UAI:
https://www.facebook.com/UstazYouTube
Google + : https://plus.google.com/+hambafaqir

SENARAI PENGEDAR VCD
K TRG: Che Mohd: 0199274186/0179100958
LOSONG: Nazri: 0199256156
BATU 6: Abd Rahim: 0179660266
KUALA IBAI: Ju: 0199915568
DUNGUN: Ahmad Jefri: 0139807076
KEMAMAN: Md Zahariza: 0129892325
SELANGOR: Hj Mohd Rapi:0133990239
KUALA LUMPUR: Roslina: 0173106282
KEDAH: Aizat: 0195121054
KELANTAN: Rosli Ngah: 0139898867
TEMERLOH: Annuar: 0199316843
ENDAU/MERSING: Zam Abd Wahab: 0167768789
MELAKA: Khairul Azhar: 0192457253
KUANTAN: Hj Hashim: 0199824009
JOHOR: Jafry: 0137556016

Daripada Abdullah bin Amr r.a, bahawa Nabi Muhammad SAW
bersabda,” Maksudnya “SAMPAIKANLAH DARIKU WALAU HANYA SATU
AYAT” (HR. Imam Bukhari)

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Always #Azhar #Idrus #Kenapa #KETAT..'Mung #Pakai #Perempuan #Sexy #Suka #Ustaz

author
Author: 
    KEGIATAN TASYA KULIAH DI COLUMBIA UNIVERSITY – Tasya’s Journal #5
    Sesuai request: inilah kegiatan aku sebagai mahasiswa School of International and Public Affairs
    Ustaz Azhar Idrus 2018 – Pemimpin Zalim Pada Rakyat..Dia Untung Didunia Rugi Diakhirat Boh
    Ustaz Azhar Idrus 2018 – Pemimpin Zalim Pada Rakyat..Dia Untung Didunia Rugi Diakhirat
    Viral “Bayi DAJJAL” Telah Dilahirkan | Ustaz Wadi Annuar
    Nota: Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS ,
    Indahnya Alunan Merdu Zikir Penenang Hati dan Jiwa Baru
    Ajaibnya Alunan Merdu Zikir Penenang Hati dan Jiwa Baru alunan merdu zikir munajat
    1. author

      Shero Kero Dero2 years ago

      Apa beza sleep dengan sleepy?
      Sleep = tidur
      Sleepy = ingin tidur
      Apa beza sex dengan sexy?
      Sex = bersegama
      Sexy = ingin bersegama
      Faham2 lah.. tak perlu timbulkan keinginan tu… takyah nk sexy la..

      Reply
    2. author

      Azmie4444 Azmie2 years ago

      Memang la sudah trend yahudi
      Perempuan suka dilihat lelaki dan perhatin didapati
      Lagi2 ada instagram post mcm2

      Reply
    3. author

      Haniz Ani2 years ago

      Suami sya x mnyokong sya mntp aurt ketika dirumah ibunye.mlhn dia suh sya buka tdung.ptutke sya mngikut arahnye.

      Reply
    4. author

      Man Tok2 years ago

      assalamu alaikum wwb…?utazd.. nok tanyo sekek.lagu mano mandi hadas kecek +hadas beso,buat sekali? tu ja ustad

      Reply
    5. author

      Saifuzzaman Mohamad Isa2 years ago

      Pakaian pakaian juga
      Aurat jangan dilupa
      Tak kira pemuda
      Lebih lagi wanita
      Jagalah aurat dengan betul/sempurna.
      Cantik luaran(pakaian menutup aurat dengan betul dan sempurna)
      Cantik dalaman(Akhlak yang baik dan mulia)
      Pakaian Paling Terbaik
      Pakaian Takwa.

      Islam tidak pernah melarang kaum wanita berfesyen selagimana tidak melanggar garis panduan yang terdapat dalam Al Quran dan Al Hadis sebagai rujukan utama.
      Kalau berseluar biarlah agak longgar/longgar dan baju yang labuh dan longgar menutup bentuk buah dada punggung dan peha.Tudung yang labuh melepasi dada.

      Reply
    6. author

      Azmah Azizul2 years ago

      Macam tu lah pempuan beza beza org lain org lain hati pulak.. Sy org indon tapi suka sangat tengok ceramah cam ni.

      Reply
    7. author

      mohdtarmiziabdulrahman abdulrahman2 years ago

      Terbaek ustaz azhar

      Reply
    8. author

      Din Tasik2 years ago

      Jangan terlalu memberi komen terhadap kesalahan orang lain kalaulah kamu di uji secara rambang dengan wanita yang berpakaian ketat dan seksi adakah kamu boleh menahan hawa nafsu???

      Reply
    9. author

      Azmah Azizul2 years ago

      Memang lah betul

      Reply
    10. author

      whiteshine meow2 years ago

      tapi kalau mak pakai seksi lepas tu anak pakai baju muslimah mak suruh pakai baju muslimah janganlah sampai jadi macam mak cik pakai macam mak cik sebab baju besar . bukan maksud mak tak pakai tudung dia pakai cuma dia pakai ketat tudung singkat lengan baju pendek

      Reply
    11. author

      HDK Channel2 years ago

      Allahu Akbar

      Reply
    12. author

      Hafsah Aisyah2 years ago

      uai, nk tanya apa hukum memakai tudung atas dada

      Reply
    13. author

      Nurul Shafiqa2 years ago

      klu ad org lelaki yg tegur sbb pki tudung labuh tu mcmna pulak

      Reply
    14. author

      Norliza mamat2 years ago

      Humaaz

      Reply
    15. author

      UMAYLA NUR2 years ago

      Semoga istiqomah tutup aurat, sampai ajal menjemput amin

      Reply
    16. author

      Raden Mas2 years ago

      Duh. Sulit difahami

      Reply
    17. author

      Afnan Arif2 years ago

      😔

      Reply
    18. author

      Ahmad Rosidi2 years ago

      brhiaslh untk suamimu shaja…….

      Reply
    19. author

      Red Jack2 years ago

      uyyy sexy to bilal hahahaaaa

      Reply
    20. author

      Maryam Usuf2 years ago

      Benar semua kata ustaz..

      Reply

    Leave a reply "Kenapa Perempuan Suka Pakai KETAT??..’Mung Always Sexy! – Ustaz Azhar Idrus"