Kena Tumbuk Dgn Suami Ke?

Itulah gurauan nakal adik beradik pagi-pagi dlm group whatsapp bila nieyl bagitahu yg pipi belah kiri nieyl bengkak. Bengkak disebabkan apa nieyl tak pasti, malam tadi elok je cuma pagi ni bangun tidur terasa sakit bahagian pipi, lepas tu tengok cermin..alamak! bengkak..
Tapi nieyl kena juga pergi kerja hari ini sebab turn nieyl duty cover tempat PA pengarah. Tak nak susahkan orang lain, ada juga yg tegur kenapa pipi tu, nampak tembam semacam. Sebenarnya nieyl memang tahan sakit sekarang ni, cuma takut beguk je..boss nieyl siap suruh pergi klinik.. Jadinya pukul2 nanti nieyl baru pergi klinik..risau juga ni harap² bukan beguk la. If beguk memang kena MC panjang la..
Korang doakan nieyl ya…apa-apa nnt nieyl update dkt IG story atau Fb Story…
ObatBSakitBGigiBAlamiBYangBAmpuhB - Kena Tumbuk Dgn Suami Ke?


Loading...

Tags: #Kena #suami #Tumbuk

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Kena Tumbuk Dgn Suami Ke?"