KEMATIAN UNO PALSU?? (EJEN ALI TEORI)

KEMATIAN UNO PALSU?? (EJEN ALI TEORI)

Untuk ejen Zain pula, saya rase dia memang dah mati. Kalau watak ejen Zain tak dimatikan ini akan membantutkan character development untuk Ali dan Alicia.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Carian Berkaitan

ejen ali 10 fakta alicia jadi isteri ali
Loading...

Tags: #Ejen #Kematian #PALSU #TEORI

author
Author: 
    Racun Suami Jahanam (Astro Citra)
    Saksikan telefilem Racun Suami Jahanam arahan Michael Ang pd Sabtu ini (25 Januari)
    Sir Alvin (TV3) | MyInfotaip
    Saksikan telfilem sempena tahu baru cina bertajuk ‘Sir Alvin’ lakonan Alvin Chong, Adeline
    Drama Budak Tebing (TV3) | MyInfotaip
    Nantikan drama bersiri ‘Budak Tebing’ di slot Lestary TV3. Dibarisi pelakon spt Adam
    1. author

      Adam Taqwa2 years ago

      Saya lebih mengharapkan untuk teori yang Ejen Zain masih hidup sama seperti Rizuan yg berjaya selamatkan diri…

      Reply
    2. author

      Ena Mohamad2 years ago

      Uno jadi kad uno pelik

      Reply
    3. author

      Ena Mohamad2 years ago

      Bukan ali dah matikan uno
      Ke

      Reply
    4. author

      Stephanie Sebastian2 years ago

      Boleh tak awak buat teori tentang neonimeus bab pada akhir ep 3 musim 2 game ali telah d masuki neonimeus

      Reply
    5. author

      Stephanie Sebastian2 years ago

      Saya setuju bab uno telah banyak kali terselamat jadi ada kemungkinan dia d selamatkan lagi

      Reply
    6. author

      Pejuang Islam2 years ago

      saye cume nk ckp yg klau uno tu mati , sape pulak hero jahat lepas ni .Tk mungkinlh die mati.itu pendapat sayelah

      Reply
    7. author

      Izzat Daniel2 years ago

      Ejen zain mati ke !!!!!!¬°!!!!!!!

      Reply
    8. author

      Syafirul Syahril2 years ago

      ouh

      Reply
    9. author

      Darren gaming 792 years ago

      Kalau uno selamat mesti ejen zain selamat sebab uno berada sangat dekat dengan ejen zain dan kalau ocho buat perisai untuk uno mesti ejen zain kena perisai yang dibuat ocho

      Reply
    10. author

      ImaFebriyana Sofani2 years ago

      Klo uno masih hidup ejen ali masih ada lah masa udh gk main lgi

      Reply
    11. author

      Von Dutch Gamer2 years ago

      saya fikir semula kematian 2 ketua teras tu. saya rasa mereka berdua masih hidup
      kerana semasa letupan itu protokol kubu masih ada di akademi
      Sekain Terima Kasih

      Reply
    12. author

      Siti Zainab Awang2 years ago

      rizwan sebenarnya tidak jahat. dia sertai geng numeros untuk pujuk uno kembali semula ke mata

      Reply
    13. author

      Natika Mohd Yunos2 years ago

      Yessss…uno hidup lgi !!!

      Reply
    14. author

      Aisiah Aisiah2 years ago

      Betul tuh munkin uno masih hidup..dia kn laju lagi satu konco¬≤ dia kite x tau dorang dh mati atau blm kn…

      Reply
    15. author

      azila ambia2 years ago

      BOEKK

      Reply
    16. author

      Zapdos Gaming2 years ago

      Tpi kan klau uno mati mna tau musuh lain dtg

      Reply
    17. author

      putraadri Effendi2 years ago

      trailer musim 3 pada bulan may sekian terima kasih,,,

      Reply
    18. author

      putraadri Effendi2 years ago

      kita meminta sokong dan comment siapa yang mahu dipaparkan ejen ali musim 3

      Reply
    19. author

      putraadri Effendi2 years ago

      aslmualakum tidak pasti lagi ejen ali musim 3 neonimus menjadi lebih susah dicarik dimana kejadian nye ketika itu ada satu orangni berjumpa dengan ejen ali dia ckp aku adalah adik uno aku datang nk balas dendam rupa2 nya neonimus adik uno yang kwl

      Reply
    20. author

      Firdaus Hafis2 years ago

      Analoqman masih hidup .mungkin dia akan jadi musuh baru

      Reply

    Leave a reply "KEMATIAN UNO PALSU?? (EJEN ALI TEORI)"