Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake

Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake

Join channel telegram Buat Orang Lapo untuk dapatkan notifikasi dan juga update video terbaru. https://t.me/buatoranglapo

Join juga group Buat Orang Lapo.
https://www.facebook.com/groups/buatoranglapo/

Full Recipe https://buatoranglapo.com/2017/08/22/kek-milo-kukus-yang-mudah/

kali ni akak bawakan resepi kek milo yg awesome ni untuk korang. ok tu je.. description pendek sebab akak tak tau nak tulis ape.. hehe..

Help us grow by removing adBlock. You don’t have to pay us but ads are paying for us. Ads won’t hurt you but blocking ads will hurt us. #saynotoadblock

#kalaudengkipunxyahladislike #enjoymusicwhilelearningrecipe #awesomemusic #janganjogetkuatsangat #learnrecipe #belajarmemasak #howtocook #howto #akuyangmasakkauyangmakan #akuyangmasakkauyangpanas

• Social Media
Blog : https://buatoranglapo.com
Facebook : https://facebook.com/buatoranglapo
Instagram : https://instagram.com/buatoranglapo

• Subscribe to our channel https://www.youtube.com/channel/UCdwV3w30mxpgm-M39JBxslA?sub_confirmation=1

• Music
Music by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud

• My Equipment
DSLR Nikon D5600 – http://bit.ly/2l27Rvo-d5600
Nikon AF-P DX 70-300mm – http://bit.ly/2lxHAan-lens
Nikon AF-P DX 18-55mm- http://bit.ly/2lBKuuO-kitlens
Chefology Swiss Pan – http://bit.ly/2vWmHdD

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Carian Berkaitan

kek viral 2018
Loading...

Tags: #Cake #Kukus #Milo #Steam

author
Author: 
    Sambal Udang Dgn Petai
    Sambal Udang dgn Petai hari ini saya sediakan berasaskan resepi yg saya salin
    KEK COKLAT MONOGRAM
    Assalam buat semua…Kek coklat  ini di buat semasa harijadi BFF saya yg sudah
    Kuih Akok Yg Sedap
    Masih teringat ingat dgn kuih Akok yg saya sediakan beberapa hari lepas di
    Mee Goreng Azie Kitchen Versi Dgn Telur
    Mee goreng adalah antara mknan yg digemari oleh suami dan anak anak saya.
    1. author

      Buat Orang Lapo8 months ago

      join channel telegram Buat Orang Lapo untuk dapatkan notifikasi dan juga update video terbaru. https://t.me/buatoranglapo

      Reply
    2. author

      Alam Hijau8 months ago

      1cwn tu guna cwn yg sama utk smua bhn ke?

      Reply
    3. author

      farhana basillah8 months ago

      Slm kak ada try buat cake ni guna pressure cooker philips tapi struktur atas cake mcm terlalu moist yg bwh ok..telalu moist sampai bila diterbalikkan cake mcm berlobang tgh ๐Ÿ˜ฃ frust la kak mohon share tips

      Reply
    4. author

      Fatin Sue8 months ago

      Klau bakar berapa minit

      Reply
    5. author

      Rundai S8 months ago

      sedap nyer ni

      Reply
    6. author

      ไพๅก8 months ago

      I cup itu brp gram kak…

      Reply
    7. author

      ivde chn8 months ago

      yg mula tu msak atas api?

      Reply
    8. author

      Nurul Izzah8 months ago

      yg mula2 tu.adun atas api ke?

      Reply
    9. author

      Loly Pop8 months ago

      Kak blh x bg resepi nii.nak bt utk bisnes ..cm senang je bt tu..kak izinkan tak

      Reply
    10. author

      Kynh Knyh8 months ago

      cantik sangat quality video!! hope dapat buat behind the scene and faqs hehe

      Reply
    11. author

      Arlida Abdullah8 months ago

      Milo goodness!!! Kak share sket camna edit videos camtu, saya pun ada buat video resepi2 jugak

      Reply
    12. author

      cokicoki lurve8 months ago

      lme nya nk kukus

      Reply
    13. author

      Azra Hani8 months ago

      blh guna tepung gandum ?

      Reply
    14. author

      Yoshikuni Yumi8 months ago

      Sedap ke????? Nk cuba lah

      Reply
    15. author

      Yoshikuni Yumi8 months ago

      Sedap ke????? Nk cuba lah

      Reply
    16. author

      Miss Salwani8 months ago

      Alhamdulillah dh try buat semalam.. Menjadi dan sedap sgtt sis ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘

      Reply
    17. author

      ReezBros8 months ago

      Perghh boleh kene kencing manis ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kurangkan Gula bolehkan?

      Reply
    18. author

      hater gonna hate8 months ago

      Topping tu kalau mnis sgt nak krgkn bhn ap ek?

      Reply
    19. author

      Miftha Kaje8 months ago

      damn.. I love it so much.. thanks for sharing..

      Reply
    20. author

      feii naa8 months ago

      Saya umur 18 and I want to try it nmpk mcm easy ๐Ÿ˜ I luve it ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

      Reply

    Leave a reply "Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake"