Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake

Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake

Join channel telegram Buat Orang Lapo untuk dapatkan notifikasi dan juga update video terbaru. https://t.me/buatoranglapo

Join juga group Buat Orang Lapo.
https://www.facebook.com/groups/buatoranglapo/

Full Recipe https://buatoranglapo.com/2017/08/22/kek-milo-kukus-yang-mudah/

kali ni akak bawakan resepi kek milo yg awesome ni untuk korang. ok tu je.. description pendek sebab akak tak tau nak tulis ape.. hehe..

Help us grow by removing adBlock. You don’t have to pay us but ads are paying for us. Ads won’t hurt you but blocking ads will hurt us. #saynotoadblock

#kalaudengkipunxyahladislike #enjoymusicwhilelearningrecipe #awesomemusic #janganjogetkuatsangat #learnrecipe #belajarmemasak #howtocook #howto #akuyangmasakkauyangmakan #akuyangmasakkauyangpanas

• Social Media
Blog : https://buatoranglapo.com
Facebook : https://facebook.com/buatoranglapo
Instagram : https://instagram.com/buatoranglapo

• Subscribe to our channel https://www.youtube.com/channel/UCdwV3w30mxpgm-M39JBxslA?sub_confirmation=1

• Music
Music by Joakim Karud http://soundcloud.com/joakimkarud

• My Equipment
DSLR Nikon D5600 – http://bit.ly/2l27Rvo-d5600
Nikon AF-P DX 70-300mm – http://bit.ly/2lxHAan-lens
Nikon AF-P DX 18-55mm- http://bit.ly/2lBKuuO-kitlens
Chefology Swiss Pan – http://bit.ly/2vWmHdD

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Cake #Kukus #Milo #Steam

author
Author: 
    Tip Ikan Bilis Yg Dimasak Lebih Sedap dan Tak Liat
    Bagi peminat sambal, ikan bilis adalah salah satu bahan utama utk membuat sambal.
    Resipi Sambal Hitam Tomato Sedap Utk Berbuka Puasa
    Sedapnya Sambal Hitam Tomato ni. BAgi anda yg suka menu ni tapi susah
    Nikmat Berbuka Dgn Ikan Kembung Kukus Air Asam Pedas
    Ini resipi paling mudah tapi memang sedap. Yg penting cara membuat air asam
    Daging Black Pepper Berapi..Ada Berani. Sempoi Pedas Terangkat Rasanya.
    Daging lada hitam ni sebenarnya sajian fusion yg paling popular. Walaupun asasnya masakan
    1. author

      Buat Orang Lapo1 year ago

      join channel telegram Buat Orang Lapo untuk dapatkan notifikasi dan juga update video terbaru. https://t.me/buatoranglapo

      Reply
    2. author

      Alam Hijau1 year ago

      1cwn tu guna cwn yg sama utk smua bhn ke?

      Reply
    3. author

      farhana basillah1 year ago

      Slm kak ada try buat cake ni guna pressure cooker philips tapi struktur atas cake mcm terlalu moist yg bwh ok..telalu moist sampai bila diterbalikkan cake mcm berlobang tgh ๐Ÿ˜ฃ frust la kak mohon share tips

      Reply
    4. author

      Fatin Sue1 year ago

      Klau bakar berapa minit

      Reply
    5. author

      Rundai S1 year ago

      sedap nyer ni

      Reply
    6. author

      ไพๅก1 year ago

      I cup itu brp gram kak…

      Reply
    7. author

      ivde chn1 year ago

      yg mula tu msak atas api?

      Reply
    8. author

      Nurul Izzah1 year ago

      yg mula2 tu.adun atas api ke?

      Reply
    9. author

      Loly Pop1 year ago

      Kak blh x bg resepi nii.nak bt utk bisnes ..cm senang je bt tu..kak izinkan tak

      Reply
    10. author

      Kynh Knyh1 year ago

      cantik sangat quality video!! hope dapat buat behind the scene and faqs hehe

      Reply
    11. author

      Arlida Abdullah1 year ago

      Milo goodness!!! Kak share sket camna edit videos camtu, saya pun ada buat video resepi2 jugak

      Reply
    12. author

      cokicoki lurve1 year ago

      lme nya nk kukus

      Reply
    13. author

      Azra Hani1 year ago

      blh guna tepung gandum ?

      Reply
    14. author

      Yoshikuni Yumi1 year ago

      Sedap ke????? Nk cuba lah

      Reply
    15. author

      Yoshikuni Yumi1 year ago

      Sedap ke????? Nk cuba lah

      Reply
    16. author

      Miss Salwani1 year ago

      Alhamdulillah dh try buat semalam.. Menjadi dan sedap sgtt sis ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘

      Reply
    17. author

      ReezBros1 year ago

      Perghh boleh kene kencing manis ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kurangkan Gula bolehkan?

      Reply
    18. author

      hater gonna hate1 year ago

      Topping tu kalau mnis sgt nak krgkn bhn ap ek?

      Reply
    19. author

      Miftha Kaje1 year ago

      damn.. I love it so much.. thanks for sharing..

      Reply
    20. author

      feii naa1 year ago

      Saya umur 18 and I want to try it nmpk mcm easy ๐Ÿ˜ I luve it ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

      Reply

    Leave a reply "Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake"