Kejutan “Baby Shower” Dato’ Sri Siti Nurhaliza

hqdefault 1823 - Kejutan “Baby Shower” Dato' Sri Siti Nurhaliza

Layari laman web kami di:

Temanmu Muzikmu

Like & Follow kami di:
https://fb.koolfm.com.my
https://twitter.koolfm.com.my
https://instagram.koolfm.com.my
https://youtube.koolfm.com.my
https://pinterest.koolfm.com.my
https://googleplus.koolfm.com.my

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #baby #Dato' #Kejutan #Nurhaliza #Shower” #Siti

author
Author: 
    Too Good At Goodbyes – Sam Smith Cover by Luciana Zogbi
    Melancholy has its beauty and this song by Sam Smith captures it perfectly.
    Ejen Ali TERBARU MISSION BLUEPRINT1
    Ejen Ali seriess Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Temasek Poly’s Dikir Barat
    (Website: https://journeyhometosingapore.wordpress.com/) —————— Dikir Barat is a vibrant traditional Malay art form
    Tak Mau Berjoget karena Hamil 6 Bulan, Penyanyi Ditembak Mati di Panggung, Begini Respon Suaminya
    TRIBUN-VIDEO.COM – Seorang penyanyi yang sedang hamil ditembak hingga tewas karena menolak untuk
    1. author

      perseus zeus2 years ago

      golden baby.. and she will be a one spoil brat ? hopefully not..

      Reply
    2. author

      ainaa syazwani2 years ago

      Lagu latar dia tu tajuk apa eh?Dah lama cari takjumpa2 😅

      Reply
    3. author

      Kyna Ajwa2 years ago

      korg mmg x respect ct nurhaliza. dia xnk baby shower, tp sbb nk up kan kool FM kot korg buat gini. haiza ni ok, aq suka . but kli ni dia mcm x betul sikit😂😂

      Reply
    4. author

      Atin Nur2 years ago

      Omg… Comelnye dato siti… Cara ckp pon penuh sopan Dan santun

      Reply
    5. author

      novalin lin2 years ago

      Ikut bahagia dato punya baby

      Reply
    6. author

      Uji Astuti2 years ago

      Saya tringin sangat jumpa datuk siti.

      Reply
    7. author

      Any Namous2 years ago

      so cute..

      Reply
    8. author

      Hanna Hafizzah2 years ago

      Dt ct sebaik-baik manusia.. ❤

      Reply
    9. author

      Mohd Syukri S2 years ago

      Ade live ke nnt..dis week kn?

      Reply
    10. author

      Linda Sari2 years ago

      Masih ganteng ya suaminya siti.. meskipun terpaut umur. Semoga langgeng selalu rumah tangganya bu siti..

      Reply
    11. author

      sitti latifah2 years ago

      Sederhananya baby showernya.. Nggak kayak artis2 indo

      Reply
    12. author

      Haruka Sawaragi2 years ago

      Saya sorang je ke rasa yg rasa dato siti mcm tembam sikit sejak kebelakangan ni….ke memang camtu dari dulu??

      Reply
    13. author

      Debora Jack2 years ago

      smoga anak siti pn pndai menyanyi.. wuhuuu

      Reply
    14. author

      Noris Abdul Jamil2 years ago

      Berseri2 muka Dato' Seri CT ni… cute sgt2

      Reply
    15. author

      Wong Ariel2 years ago

      Dalam mimpi saya hari itu ialah Siti Nurhaliza ialah wanita bujang kerjaya dalam dunianya. Kita suruh SN jangan berkahwin terutamanya dengan lelaki yang telah berkahwin. Isteri lelaki itu masih mengadu sakit hati terhadap Allah S.w.t.. 🙈🙉🙊

      Reply
    16. author

      Mirence Vetus2 years ago

      koer

      Reply
    17. author

      Ervin Lewar2 years ago

      😍😍😍😍😍😍😍

      Reply
    18. author

      probasi net2 years ago

      wow very nice

      Reply
    19. author

      Rozita Rozita2 years ago

      Hhaha best nya tgok video ni

      Reply
    20. author

      Rubinah Arifin2 years ago

      Tahniah Dato' Siti dan Family ..

      Reply

    Leave a reply "Kejutan “Baby Shower” Dato’ Sri Siti Nurhaliza"