Kehebatan Haris Dan Adira Dlm Asalkan Dia Bahagia

Loading...

DRAMABASALKANBDIABBAHAGIABFULLBEPISODE - Kehebatan Haris Dan Adira Dlm Asalkan Dia Bahagia
Drama hebat Asalkan Dia Bahagia di Slot Akasia TV3 memang mendapat perhatian ramai. Tinggal tiga lagi episod sebelum berakhir, rata-rata netizen sudah membayangkan bahawa mereka akan merindui gandingan Ayda Jebat dan Shukri Yahaya. Blh dikatakan Ayda Jebat dan Shukri Yahaya serasi sangat sbg gandingan utama dlm drama ini.

Sebagai sebuah drama bersiri adaptasi novel Asalkan Dia Bahagia pastinya mempunyai pengikut awal yg terdiri drpada pembaca novel itu sendiri. Namun, drama ini bukan sahaja diikuti pembaca novelnya, bahkan turut digilai sehinggakan di negara seberang, iaitu Indonesia.
Netizen dr Indonesi dilihat saban hari memenuhi ruangan komen di YouTube TV3 yg menghidangkan drama Asalkan Dia Bahagia buat mereka yg tidak dapat menontonnya di televisyen. 
Kebanyakan adegan sweet dlm drama ini tidak seperti dibuat-buat. Meskipun babak sentuhan langsung dan adegan suami isteri seperti ciuman dahi dan seumpamanya hampir tiada namun paras gula dlm siri Asalkan Dia Bahagia masih mampu mencetuskan diabetes. 
Sesuatu yg rare tentunya watak umi sbg ibu Haris dan mentua Adira yg sporting, sarat kasih sayang terhadap menantu meskipun Adira hanya merupakan seorang anak angkat yag tidak diketahui asal usulnya.

Pendek kata Asalkan Dia Bahagia mempunyai kelasnya tersendiri. Tidak meleret. Tiada babak yg sengaja diadakan. Tiada watak pembantu kayu yg menjengkelkan. Yg penting sedikit kekuarangan yg tentu sahaja ada sudah diisi dgn kesempurnaan paduan watak Haris dan Adira.
Apakah kesudahan kisah Haris dan Adira? Tiga episod yg berbaki akan menoktahkan penantian anda. Bagi yg ketinggalan menonton episod sebelum ini drama Asalkan Dia Bahagia, blh sahaja terus ke channel YouTube TV3 dan menonton kesmeua episod penuh dlm paparan HD.
Loading...

Tags: #Adira #asalkan #Bahagia #Haris #Kehebatan

author
Author: 
  Henti persoalkan kewujudan sekolah vernakular negara ini – Timb. Menteri
  KUALA LUMPUR: Pihak yg tidak berpuas hati dgn kedudukan sekolah vernakular di negara
  Contoh Ibu yg Baik, Demi Bantu Anak Selesaikan PR, Ayu Ting Ting Rela Batalkan Meeting!
  slidegossip.com – Ayu Ting Ting dikenal sbg salah satu penyanyi dangdut papan atas
  Download Spelling Make Fun Pupils Workbook
  The worksheets are to assist busy class teachers in their classrooms. The activities
  Pelaporan Pentaksiran Sekolah Rendah (PPSR) blh diperoleh 21 November
  PUTRAJAYA, 11 Nov — Pelaporan Pentaksiran Sekolah Rendah (PPSR) bg murid Thn 6

  Comments are closed.