Kata Akhirmu Ariff Bahran | Persembahan Live MeleTOP

Loading...

Kata Akhirmu Ariff Bahran  | Persembahan Live MeleTOP

Apa Yang MeleTOP Episod 285

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Akhirmu #Ariff #Bahran #Kata #Live #MeleTOP #Persembahan

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    1. author

      Candy Mandy kay1 year ago

      Awal2 tu agak longgar suara dia..mgkn nervous kot. Kawalan nafas pun masih lemah bila dia nak curi nafas masa dia nyanyi part "harus bagaimana…"di minit 1:31

      Reply
    2. author

      Taiko tyco1 year ago

      Mungkin gementar hadapan penonton, suara ada gegaran & boleh diasah tapi biasa sesetengah penyanyi nyanyi lagu cara langsung, ada lain sedikit dari suara versi studio. Sekali imbas, suara jelmaan suara Hakiem Rusli je.

      Reply
    3. author

      patrick gan1 year ago

      macam mana lah jadi artis. key notes pun salah masuk.

      Reply
    4. author

      putra ryan1 year ago

      Bakat baru yg berpotensi besar.. teruskan belajar n improve urself..😊

      Reply
    5. author

      marlyaa yayaa1 year ago

      sedap lagi dari haqiem rusli suara dia 😗

      Reply
    6. author

      Efyqa Hidayah1 year ago

      Cara dia nyanyi gaya semua macam haqiem rusli whyy

      Reply
    7. author

      hanieff mlon1 year ago

      Mcm bagus r korang….

      Reply
    8. author

      Masturah Abadi1 year ago

      Yang asyik kata suara dia copy haqiem rusli tu asal duh. Diaorang ni pergi class vocal sama2 so mestilah cara dia nyanyi tu cam sama tapi en takdelah sama sangat. They have their own tone la bro sis . Oh anddd kalau nak kata dia nyanyi live tak sedap cuba kau tengok live dia yang lain2 ha sedap je padu lagi beb maybe sebab masa live kat meletop ni dia tukar key. Haih netizen pls change duh. Macam mana kita nak bangkit

      Reply
    9. author

      Z Nine1 year ago

      sbg peminat lagu nie, saya kecewa pd Live kali nie.. it's ok.. just improve yourself for the next live on stage k.. kira beruntung ko bole bwk lagu nie live.. aku tringin nk nyanyi lagu2 baru secara live or dgn band sbb kt tmpat aku, susah nk cri karaoke box yg ade lagu baru.. so yeah, I'll wait for your next live singing..

      Sincerely,
      Your Fan.

      Reply
    10. author

      Nur Hafizah1 year ago

      Lovenyaa

      Reply
    11. author

      Din Izuddin1 year ago

      copy tone segalanya

      Reply
    12. author

      Pakcik Onion1 year ago

      mcm xde identiti je hhahaha nampak mcm akim rosli la

      Reply
    13. author

      Nurul Hidayah Husain1 year ago

      fav terukss lagu ni tambah part "menggunung" .

      Reply
    14. author

      Farah Yuhaniz1 year ago

      Auch 😍

      Reply
    15. author

      Fatin Nazurah Faisal1 year ago

      I know you can do more than this. Maybe nervous sgt niii.

      Reply
    16. author

      Just a girl1 year ago

      Mcm alif aziz skit, mcm haqiem skit. Dgn rmbut nya, spek nya.

      Reply
    17. author

      Uzair 86681 year ago

      Nice gile Ariff Bahran 💪💪👍👍👍

      Reply
    18. author

      Mika Chu1 year ago

      Still best . buat yg terbaik lg next timeeee ♥️

      Reply
    19. author

      Cover Songs Channel1 year ago

      Takde ape yg nk dikomen , Setiap kali Bahran nyanyi mesti ade something yg baru dari segi lenggok dan nyanyian , dia masih baru guys , so give support , he has a good voice and talent , keep it up 👍

      Reply
    20. author

      /ARFIQ /1 year ago

      Arif bahran perlu kene bnyk buat live lagi nih,nnti baru tak nervous✨

      Reply

    Leave a reply "Kata Akhirmu Ariff Bahran | Persembahan Live MeleTOP"