Kata Akhirmu Ariff Bahran | Persembahan Live MeleTOP

hqdefault 143 - Kata Akhirmu Ariff Bahran  | Persembahan Live MeleTOP

Apa Yang MeleTOP Episod 285

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Akhirmu #Ariff #Bahran #Kata #Live #MeleTOP #Persembahan

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Candy Mandy kay3 years ago

      Awal2 tu agak longgar suara dia..mgkn nervous kot. Kawalan nafas pun masih lemah bila dia nak curi nafas masa dia nyanyi part "harus bagaimana…"di minit 1:31

      Reply
    2. author

      Taiko tyco3 years ago

      Mungkin gementar hadapan penonton, suara ada gegaran & boleh diasah tapi biasa sesetengah penyanyi nyanyi lagu cara langsung, ada lain sedikit dari suara versi studio. Sekali imbas, suara jelmaan suara Hakiem Rusli je.

      Reply
    3. author

      patrick gan3 years ago

      macam mana lah jadi artis. key notes pun salah masuk.

      Reply
    4. author

      putra ryan3 years ago

      Bakat baru yg berpotensi besar.. teruskan belajar n improve urself..😊

      Reply
    5. author

      marlyaa yayaa3 years ago

      sedap lagi dari haqiem rusli suara dia πŸ˜—

      Reply
    6. author

      Efyqa Hidayah3 years ago

      Cara dia nyanyi gaya semua macam haqiem rusli whyy

      Reply
    7. author

      hanieff mlon3 years ago

      Mcm bagus r korang….

      Reply
    8. author

      Masturah Abadi3 years ago

      Yang asyik kata suara dia copy haqiem rusli tu asal duh. Diaorang ni pergi class vocal sama2 so mestilah cara dia nyanyi tu cam sama tapi en takdelah sama sangat. They have their own tone la bro sis . Oh anddd kalau nak kata dia nyanyi live tak sedap cuba kau tengok live dia yang lain2 ha sedap je padu lagi beb maybe sebab masa live kat meletop ni dia tukar key. Haih netizen pls change duh. Macam mana kita nak bangkit

      Reply
    9. author

      Z Nine3 years ago

      sbg peminat lagu nie, saya kecewa pd Live kali nie.. it's ok.. just improve yourself for the next live on stage k.. kira beruntung ko bole bwk lagu nie live.. aku tringin nk nyanyi lagu2 baru secara live or dgn band sbb kt tmpat aku, susah nk cri karaoke box yg ade lagu baru.. so yeah, I'll wait for your next live singing..

      Sincerely,
      Your Fan.

      Reply
    10. author

      Nur Hafizah3 years ago

      Lovenyaa

      Reply
    11. author

      Din Izuddin3 years ago

      copy tone segalanya

      Reply
    12. author

      Pakcik Onion3 years ago

      mcm xde identiti je hhahaha nampak mcm akim rosli la

      Reply
    13. author

      Nurul Hidayah Husain3 years ago

      fav terukss lagu ni tambah part "menggunung" .

      Reply
    14. author

      Farah Yuhaniz3 years ago

      Auch 😍

      Reply
    15. author

      Fatin Nazurah Faisal3 years ago

      I know you can do more than this. Maybe nervous sgt niii.

      Reply
    16. author

      Just a girl3 years ago

      Mcm alif aziz skit, mcm haqiem skit. Dgn rmbut nya, spek nya.

      Reply
    17. author

      Uzair 86683 years ago

      Nice gile Ariff Bahran πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Reply
    18. author

      Mika Chu3 years ago

      Still best . buat yg terbaik lg next timeeee β™₯️

      Reply
    19. author

      Cover Songs Channel3 years ago

      Takde ape yg nk dikomen , Setiap kali Bahran nyanyi mesti ade something yg baru dari segi lenggok dan nyanyian , dia masih baru guys , so give support , he has a good voice and talent , keep it up πŸ‘

      Reply
    20. author

      /ARFIQ /3 years ago

      Arif bahran perlu kene bnyk buat live lagi nih,nnti baru tak nervous✨

      Reply

    Leave a reply "Kata Akhirmu Ariff Bahran | Persembahan Live MeleTOP"