Johan jadi backup dancer As’ad Motawh nyanyi Senyum ? | Persembahan LIVE MeleTOP

hqdefault 35 - Johan jadi backup dancer As'ad Motawh  nyanyi Senyum ?  | Persembahan LIVE MeleTOP

Apa Yang MeleTOP Episod 278 [6.3.2018]

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #As'ad #backup #dancer #JADI #Johan #Live #MeleTOP #Motawh #nyanyi #Persembahan #senyum

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Fendi0109 Affendi3 years ago

      Kenapalah xbagi haqiem rusli atau tajul je yg menyanyi

      Reply
    2. author

      Raja Asyraf3 years ago

      Armada kirim salam.

      Reply
    3. author

      ajim joe3 years ago

      dia ni dulu sekolah kakak aku pastu kne buang sbb byk tak dtg sekolah

      Reply
    4. author

      doity nub3 years ago

      stop jdi artis pls

      Reply
    5. author

      Angah Putra3 years ago

      Harap jual muka je ko ni

      Reply
    6. author

      Kimieiris MoHD3 years ago

      Waduh sih ..apaan suka mengata sama As'ad sih ..dia kan artis masih baru dlm dunia industri hiburan ..

      Reply
    7. author

      badrul amin3 years ago

      Nie lh org malaysia…org luar negara fikir 1 langkah.. malaysian dh 3 langkah..tapi kebelakang!!!🤣🤣🤣🤣

      Reply
    8. author

      Amyayu Amyayu3 years ago

      Penyanyi sampah,tarik tinggi sikit out,lagi sedap member aku karok selamba je tarik lagu kumpulan May,sndiri

      Reply
    9. author

      Fahmiakmal Yusri3 years ago

      Dia tngh improve lgi tu kite thu mnilai mse prsembhn dia jee…. Bglh smngt sikit kt bdk ni

      Reply
    10. author

      Keira Lovers3 years ago

      Tak baik jugde orang .. suara asad okay apa .. sedap

      Reply
    11. author

      Din 763 years ago

      Kelaut Bhaii Ad Rupa Ada Duit Bleh la jdi pnyanyi plakon ..hmm dunia skarang mmentingkan rupa dri bkat

      Reply
    12. author

      Elis Rahim3 years ago

      Zanaa dpt bunga .😭😭😭😭😭

      Reply
    13. author

      singky hassan3 years ago

      tone dia actually

      Reply
    14. author

      Az Vlogs3 years ago

      *topup percuma rm50 untuk semua . Dapatkan topup percuma anda sekarang di : http://www.freeTopup.gq

      Reply
    15. author

      Addyrian3 years ago

      Suara sakit ke ni?

      Reply
    16. author

      Nur Shahira3 years ago

      Kepit gila suara geram aku

      Reply
    17. author

      뷔khairiena_3 years ago

      sama je suara dia dgn recording act. autotune tuh biasa a bila record lagu. tapi asad ok lah menyanyi. better than me better than korang duk kecam dia HAHAAHHA

      Reply
    18. author

      Sadzlee Mohamad Saad3 years ago

      I'm

      Reply
    19. author

      Bem Bem3 years ago

      Dia ni sesuai nyanyi lagu English kot..

      Reply
    20. author

      mirl rul3 years ago

      Melayu skrng ade je nk jatuhkan kejayaan org lain … Berubah lerr .. lagi pun asad ni bru lagi dlm industri ni …mungkin die leh wt lebih baik nnti

      Reply

    Leave a reply "Johan jadi backup dancer As’ad Motawh nyanyi Senyum ? | Persembahan LIVE MeleTOP"