Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang

Loading...

photo 2019 12 03 17 33 16 1 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang


Assalamualaikum & hai korang..


Baru-baru ni BBL teman kawan hantar services kereta kat Inter Moves Workshop, Bandar Bukit Raja. Ala sebelah Seksyen 7 Shah Alam je pun. Tak jauh dr Bandar Klang & Shah Alam. Waktu kami sampai pukul 11 pagi, kedai baru je buka. Tuah kot tak ada kereta lain tengah repair, so kereta member tu first customer  la.

Sempat la sembang dgn owner kedai sambil dia duk check kereta. Kedai ni dah beroperasi 20 thn sejak thn 1999 tau. Mesti byk pengalaman baiki kereta. 

photo 2019 12 03 17 33 37 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang
photo 2019 12 03 17 33 40 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang


30 minit lps tu, boss kata siap. Eh laju betul tukar minyak kereta. Cayalah. Malah staff workshop ni blh buat minor services, periksa brek kereta sehinggalah repair enjin bagai. Harga dr serendah RM 90 je tau. Bergantung jenis kerosakan kereta atau services apa anda mahukan. Semua blh deal.

photo 2019 12 03 17 33 11 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang

photo 2019 12 03 17 47 07 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang
antara services workshop ni blh buat
photo 2019 12 03 17 33 10 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang
PROMOSI tukar minyak hitam + filter RM 90 SAHAJA


Promosi DISKAUN RM 20 bermula 9 – 14 Disember 2019. Just tunjuk gambar bawah ni, dah blh dpt RM20 off tak kisah la tukar minyak hitam ke, inspection, repair enjin kereta & sbgnya. Ha BBL cadang call dulu kedai buat appointment sebab risau full nanti datang walk in lama pulak tunggu kereta nak siap. 

photo 2019 12 03 17 33 13 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang
tunjuk voucher ni je

Memang BBL suggest la anda datang sini bila nak services kereta. Jangan lupa share dgn kawan-kawan kedai ni. Terutama yg stay area Klang, Shah Alam, Subang, Setia Alam & orang Bukit Raja tu harus la services kat sini.

photo 2019 12 03 17 33 08 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang
photo 2019 12 03 17 33 21 - Jimat RM20 Services Kereta Kat Inter Moves Workshop, Sg Rasau Klang

muka gembira dah siap services kereta, blh la drive jalan-jalan ye

Inter Moves Workshop
(sebelah Muhibbah Engineering)
No. 1F, Jalan Sg Rasau 29,
Sg. Rasau, Klang
Num tel : 012-2337033
Waktu operasi :
Isnin – Sabtu (9.00 pagi –  6.00 petang)
Ahad (9.00 pagi – 1.00 petang)



Loading...

Tags: #Inter #JIMAT #Kereta #Klang #Moves #Rasau #RM20 #Services #Workshop

author
Author: 
    6 Artis Indonesia Ini Punya Anak Sebelum Nikah, No 2 Diisukan Gay, No 4 Hamil Duluan!
    slidegossip.com – Popularitas yg diraih seorang artis turut membawa rasa penasaran publik soal
    Demo Ormas Tolak DWP Bubarkan Diri Karena Suara Speaker Kalah Keras!
    slidegossip.com – Penyelenggaraan acara Djakarta Warehouse Project (DWP) yg dihadiri byk artis dan
    Trio Ikan Asin Dipenjara, Kumalasari Makin Populer! Mbak You: 2020 Dia Akan Jatuh!
    slidegossip.com – Tak bisa dipungkiri, gara-gara kasus video ikan asin, nama Barbie Kumalasari
    Tiga muka surat pelajaran tulisan Jawi jadi pertikaian Dong Zong didedahkan
    Sejak Julai, pengkritik bertegas membantah rancangan kerajaan utk memperkenalkan tiga halaman pelajaran tulisan

    Comments are closed.