JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Loading...

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua moga puasa thn ni lebih bermakna. Walaupun masih terlalu awal kita di bln penuh Al Mubarak ni tak salah kalau nak usha-usha persiapan raya korang. mcm mana dah ada baju raya tak utk thn ni. Kalau orang perempuan dr awal thn lps lagi dah siap tempah utk jahit baju raya thn ni kan.
Jakel Barulah Raya 2019 33 1 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Hehehe jangan marah Maha tahu masih ramai lagi yg belum buat apa-apa pesiapan utk menyambut perayaan kali ini. Lumrah setiap orang nak kelihatan menawan dan segak menggayakan pakaian terutama waktu Hari Raya. Jangan bimbang buat mcm Maha jer senang pergi beli kat one stop centre untuk semua jenis pakaian yg terkini dan juga mampu milik.
Jakel Barulah Raya 2019 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Mana lagi setiap thn Maha akan beli belah di JAKEL lah gedung pakaian yg terunggul di Malaysia. Thn ini dengar cerita Jakel lebih rancak dan lebih trendy dgn fesyen pakaian yg telah dinaik taraf dr segi kualiti dan juga mengekalkan harga yg sangat berbaloi. Kali ini juga elemen utama seperti pemilihan fabrik, warna dan perincian pd rekaan mereka sangat di titik beratkan sehingga kita rasa seperti satu karya yg artistik.

JAKEL Barulah Raya

Baru-baru ini bertempat di Jakel Mall Kuala Lumpur Maha sempat hadir majlis sembang santai dan juga memperkenalkan Duta Raya bg thn ini. Hampir setiap tahu Jakel akan bawakan persenaliti yg mempunyai kreator dan juga gaya tersendiri dlm memberi impak kepada semua pakaian keluaran mereka.
Jakel Barulah Raya 2019 24 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 25 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 26 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 1 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Tahun ini masih mengekalkan beberapa barisan selebriti yg telah cukup sinonim dgn jenama ini seperti Dato’ Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Ayda Jebat, serta keluarga bahagia yg sangat popular sekarang ini iaitu Awal Ashaari dan isteri Scha Al Yahya bersama anak mereka Lara Alana, juga pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha dan anak mereka Yusof Iskandar. Walaupun sarat mengandung Hanis tetap tampil menawan pd acara tersebut.
Jakel Barulah Raya 2019 34 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular
Datuk Hj Mohamed Faroz Bin Mohamed Jakel Pengarah Urusan Kumpulan Jakel

Jakel Barulah Raya 2019 14 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 15 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 17 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 18 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Kali ini Jakel tampilkan duta baru mereka utk mewakili semua pelanggan mereka yg bersize plus+ seperti Maha ni siapa lagi kalau tak lain tak bukan Abam Bochey. Katanya baju Melayu yg digayakan oleh Abam ada bermula dr saiz 4XL sehingga kepada 7XL gilerrr. Juga ikon animasi Malaysia Upin & Ipin yg menjadi identiti kepada kanak-kanak di Malaysia.
Jakel Barulah Raya 2019 21 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 22 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 16 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Mereka sempat beramah mesra dgn media dan juga semua pelanggan setia Jakel pd hari tersebut. Mereka juga siap buat jualan lelong ‘Happy Hour’ murah-murah utk koleksi pakaian yg digayakan. Dengar kata ada yg rembat sampai tiga pasang sekali sebab suka bukan hanya dgn duta Jakel tapi juga harga yg ditawarkan jauh lebih murah.
Jakel Barulah Raya 2019 27 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 28 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 29 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Dalam masa sama juga Jakel melaksanakan tanggungjawab CSR mereka apabila turut sama meraikan golongan yg kurang bernasib baik. Turut sama diraikan pd hari tersebut adalah golongan asnaf dr Pertubuhan Kebajikan Islam Peribadi Mulia, Sungai Kantan Kajang dan juga golongan kelainan upaya (OKU) penglihatan. Mereka semua turut menerima baju raya dan juga duit raya drpada pihak pengnjur.

Membeli Secara Atas Talian Di JakelStore.my

Selalu orang akan cakap bila pergi beli kat Jakel agak sesak kerana ramai orang dan juga kadang-kadang tak dpt pakaian yg dikehendaki sebab dah ramai yg beli. Tapi sekarang korang tidak perlu risau lagi kerana Jakel telah melancarkan jualan semua koleksi raya thn ini secara atas talian. 
Jakel Barulah Raya 2019 7 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 10 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 12 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

So kalau korang yg berada jauh dgn cawangan Jakel tak perlu risau lagi utk mendapatkan semua koleksi terbaru mereka hanya di hujung jari sahaja sekarang ni. Blh layari www.JakelStore.my dan semua akan terus dihantar terus ke rumah anda. Yg bestnya dlm talian ini juga mereka menawarkan promoi sama seperti mana beli di kedai Jakel. 
Maha bila ada pembelian atas talian ni lagi lah seronok kerana tak perlu nak bersesak-sesak dan juga berpanas-panas bln puasa utk mendapatkan baju raya. Laman sesawan online ini akan mula beroperasi 10 Mei ini dan kena beli awal sebab nanti tak sempat lak baju nak sampai ker rumah sebelum Hari Raya.
Jakel Barulah Raya 2019 13 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 2 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 5 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 4 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 6 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Tahun ni memang meriah lah Maha tengok Jakel dlm memberikan perkhidmatan produk yg terbaik utk mengembirakan setiap orang di pagi Raya. Dari segi pakaian thn ini mereka menampilkan kebanyakan pakaian baju Melayu dan Kurta mempunyai zip di lengan utk mudah mengambil wudhuk. Juga pd baju kurung modern wanita ada juga zip senang nak ke dapur basuh pinggan tak basah dan kotor.
Jakel Barulah Raya 2019 31 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 19 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 20 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Jakel Barulah Raya 2019 23 - JAKEL Barulah Raya Blh Dibeli Online Utk Pakaian Jenama Selebriti Popular

Rasa korang thn ini apa tema warna yg menjadi trend utk Syawal nanti. Maha masih tercari-cari lagi ni tak nak ketinggalan dgn trend dan juga gaya terkini. Thn ini ada satu Kurta dan juga satu Baju Melayu yg Maha dah dptkan dr Jakel. Kalau korang nak tahu nanti lah tunggu hari raya Maha akan update ok. hehehe. Selamat membeli belah dan selamat berpuasa semua.
Info lanjut promosi dan juga jualan mega JAKEL layari :
Laman web : https://www.jakel.my/
Facebook :  https://www.facebook.com/jakeltextile/
Instagram : https://www.instagram.com/jakeltextile/

Carian Berkaitan

Ayda Jebat 2019
Loading...

Tags: #Barulah #Dibeli #JAKEL #Jenama #Online #Pakaian #Popular #Raya #Selebriti

author
Author: 
    Breakfast Xinnature Dim Sum Halal
    Assalamualaikum & hai semua.. Jarang sebenarnya BBL blh mkn dim sum halal melainkan
    Murid 13 Thn Maut Gantung Diri Dlm Bilik Air
    Remaja itu ditemui dlm keadaan tergantung dgn kain tuala sebelum diturunkan bapanya. –
    Harga Menu Texas Chicken
    Hai semua.. Saja nak post latest harga menu Texas Chicken. Senang incase BBL

    Comments are closed.