‘Isteri awak tu pelakon p*rn*’.. Saya rasa tertipu dengan perkahwinan ini.

hqdefault 527 - 'Isteri awak tu pelakon p*rn*'.. Saya rasa tertipu dengan perkahwinan ini.

Hi kepada mereka yang ingin meluahkan isi hati.. atau sedang dilemma.. yang ingin meminta pendapat.. sila add wechat admin ya : fafageee

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #awak #Dengan #ini. #Isteri #p*rn*'.. #pelakon #perkahwinan #Rasa #Saya #Tertipu

author
Author: 
    Qua Qnwary : Kapten Kito (Dikir Barat Piya)
    https://www.facebook.com/greatggofficial Lagu asal ini nyanyian kumpulan NagaSari bertajuk Nur Ain dan telah ditukar
    Filem melayu terbaru 2018 – Angin Cinta
    hello guys, please subscribe Me And And Leave A Like, If You Like
    Biodata Fattah Amin
    Fattah Amin (nama sebenarnya Abdul Fattah bin Mohd Amin, lahir 14 September 1990)
    Nella Kharisma – Jaran goyang [OFFICIAL]
    Copyright © 2017, DD Star Record Title : JARAN GOYANG Artist
    1. author

      azriean asgali 122 years ago

      Bersyukurlah , sebab Allah pilih kau utk bimbing dia dan kau akan dpt ganjarannya di akhirat kelak . Bkn mahu bela isteri awak tapi wanita ni untuk dibimbing dan dijaga bkn utk dipermalukan juga dipinggirkan setelah mengetahui masa silam mereka ..

      Reply
    2. author

      Ahmad Aisy2 years ago

      Kalau comel aku terima la seadanya.. Peduli ape org kata.. Lau hodoh aku mntak ganti rugi balik duit kawen. Tp xcerai pon.. Guna la smpai puas dlu

      Reply
    3. author

      Tasha Shaz2 years ago

      kesiannya lelaki ni. yg wife dia pun satu dah tahu diri mcm tu dulu, letak hantaran mahal2 sampai laki ni penat2 kumpul duit berhujan panas. buat sederhana memadai sudahla. bagi aku suami dia tak bukak aib pun, sbb nama dan identiti isteri dia dan dia takde dlm ni. laki ni patut lepaskan isteri dia cara baik. mybe time dia dh kawin tu wife dia dh bertaubat ke. so ini adalah untuk dijadikan teladan guys. jaga maruah diri.

      Reply
    4. author

      Games Lover2 years ago

      Kalau aku betul2 mengamuk..Part hantaran tu sampai 3 tahun kumpul memang buat aku rasa nak gila…Dia kena tipu nie bukan pasal cerita lama…Orang2 tua kita dahulu sentiasa semasa rombongan meminang tanya bakal besan anak pompuan awak dah pernah kena tebuk?Tujuan nak elak bagi benda nie..Minta maaf kalu aku aku gi cari ayah dia dulu..lepas setel ceraikan dengan baik2.

      Reply
    5. author

      Awy Ahlan Awy2 years ago

      bodoh la semua ni.bukan si suami je kena tipu. org yg baca kisah dia ni pun semua kena tipu.mamat ni tgh boring.dia saje reka cerita.hahaha

      Reply
    6. author

      Jauzi core2 years ago

      Teringat kisah seorang pelacur dgn seekor anjing…dimana seorg pelacur tu memberi minuman kpd anjing yg dlm kehausan…lalu Allah S.W.T. menjanjikannya ke Jannah…

      Reply
    7. author

      Daniel Dj2 years ago

      Perempuan lepas kawin dh x pakai tudung.. La dan lain ² didik die elok² ingat Dosa suami tanggung.. Ko kene tegaskan wife ko.. Ko ingat senang je die wat dosa.. Ko yg dpt??… Aku nasihatkan didik die betol²

      Reply
    8. author

      Daniel Dj2 years ago

      Bro Lepaskan.. Pompuan sekarang dh lain.. Lepas kawin PERANGAI BERUBAH Sebab tau SUAMI Tanggung Dosa… Sorang tengok video tu… Ko yg dpt dosa.. Kalau berjuta² lagi la… Pahala dpt kat isteri.. Dosa kat suami

      Reply
    9. author

      Amirulasrat Amirulasrat2 years ago

      so sesipa yang ade id admin tolong bagi kat aku

      Reply
    10. author

      Haikal Zlatan2 years ago

      Allahu, semoga tabah bro

      Reply
    11. author

      sleight sloth2 years ago

      ceraikn jer..x yah ksi muka..blum nikah dh tipu berat, ntah pa jd masa status wife..biar jer betina tue jd sundal

      Reply
    12. author

      Fuso 47842 years ago

      Pasti nanti engkau merasai Jangan tangisi cinta yang pergi

      Reply
    13. author

      ahmad fithri2 years ago

      1. Aib tak patut disebarkan. Bapa mertua dan isteri betul dalam hal ni.
      2. Kawan dia patut diamkan perkara ni, walaupun sungguh dia betul.
      3. Isteri tak wajib mengaku pernah buat.

      Reply
    14. author

      Wan Wan2 years ago

      Six

      Reply
    15. author

      Erry Shazry2 years ago

      Tu lah nak yg lawa je. X cek dulu latar belakang dye.. Dah jd mcm nie dh pening.sekarang terpulanglah sama ada nk bimbing atau nak abaikan. Cerai memang sah. Tapi Allah murka.fikir2kanlah yee.. Solat n berdoa

      Reply
    16. author

      But Zer02 years ago

      Syukur la bini porn star, malam2 pandai main tak payah kisah pasal isu kedekut batin.

      Reply
    17. author

      Vargblack 772 years ago

      In the beningging cite cmni xpyh nk besarknlh brdr…sume org xde yg smprne..ad jgk yg buruk mse lalu mse akhr hidop dia jd snjgn mkluk yg ad kt langit..yg rase btul sgt jln hidop pn blm tntu msuk syrga beb kalo hati mcm loji..muke lawa ke kye ke x jmin masuk syurga beb..sbb tuhan bagi bnd yg same kt org kafir..lu ceraikan dia setan tepokk pengakap beb skli ngn org yg mmg nk kasi sepah lu nye hidup..huh dunia pya cerita;'(

      Reply
    18. author

      Nor Ariff2 years ago

      Salam, maaf kalau komen aku ni membuatkan hati kau jadi x senang, memang benda ni x pernah terjadi kat aku tapi aku faham perasaan kau ketika ini, tapi cuba maafkanlah isterimu, semua orang pun ada buat kesalahan, tiada manusia yang betul2 sempurna melainkan nabi kita Nabi Muhammad, bimbinglah isterimu kembali ke jalan yg benar, bukan diperlakukan begitu, ingat kita jua pernah melakukan dosa, tapi pohon keampunan dari- Nya, mohon kembali ke jalan yg benar. Jangan bertindak ikutkan hati, kerana itu semua hasutan dari syaitan yg akan membinasakan kita. Biarkan masa berlalu dan benda ini akan hilang ditelan masa. Pada masa itu nanti, tiada siapa yg akan ingat benda ini.

      Reply
    19. author

      DFOJAAX fojaax2 years ago

      Ok kalau susah hati cerai kan diA apa akan jadi?eh kamu bodoh! Dengar saya cakap, nama baik dan nama jahat diberi oleh lelaki, sekarang kau nak buat apa? Kau nak ingat dia main sama laki lain? Atau check astrology masalah kamu akan selesai!

      Reply
    20. author

      al qazif2 years ago

      hukum penzina sebat 100x..yg hidup lepas kna sebat 100x ni sorng je..p.ramlee,tu pun dlm filem.Allah tau xkn ade lelaki yg sanggup terima kalau isteri dia pnh buat semua tu.sbb tu patut dihukum mcm tu.ingt perkara ni,penzina akn dpt penzina seperti dirinya.surah albaqarah,xpyh salahkn sesape tp salahkn diri sndri la k

      Reply

    Leave a reply "‘Isteri awak tu pelakon p*rn*’.. Saya rasa tertipu dengan perkahwinan ini."