Intan Liana muncul eksklusif di MeleTOP positif dan hebat | Nabil & Neelofa

hqdefault 1965 - Intan Liana muncul eksklusif di MeleTOP positif dan hebat | Nabil & Neelofa

Apa Yang MeleTOP Episod 282

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #EKSKLUSIF #Hebat #INTAN #Liana #MeleTOP #muncul #Nabil #Neelofa #positif

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Bella Lullabies2 years ago

      Lofa mcm biasa la cara bckp die strict. Hurmm..cuba la lembut2 skit

      Reply
    2. author

      Tiga Sekawan2 years ago

      Wei..jangan pcaya sgt neelofa ni..dia tu bff izreen ok..x caya cuba cek ig izreen jering blacan tunu tu

      Reply
    3. author

      ketiak viral2 years ago

      bertabah la ye intan.. syukur sbb dapat tawaran berlakon.. aku dulu, kene cerai, nafkah pun x dpt. ni kan pulak berlakon. huhu..last2 aku berlakon sendri

      #subscribe#anti rasis. tenkiu

      Reply
    4. author

      Cristyen Chen2 years ago

      Cantik baju lopa

      Reply
    5. author

      Salwani Shukri2 years ago

      little red riding hood

      Reply
    6. author

      Suhada Rafilais2 years ago

      Berlakon baik

      Reply
    7. author

      Suhada Rafilais2 years ago

      Knapa jmput dy ehh,tak msuk akal la,meletop gila glamour,perempuam berlakon pandai

      Reply
    8. author

      Aku KRITIK jelah2 years ago

      tu langsir ke selimut?

      Reply
    9. author

      ila adam2 years ago

      cantiknya intan 😍

      Reply
    10. author

      Syafika Mazlan2 years ago

      Lemah lembut je intan ni. Sopan 😍

      Reply
    11. author

      amirah saiful amin2 years ago

      please we want neelofa out of meletop

      Reply
    12. author

      Irfan Hamzah2 years ago

      Wowwww.. Sumpah boleh nampak dia ni kuat

      Reply
    13. author

      Yantie Mubin2 years ago

      ape motif ye jemput intan ni..saje nk naikkn rating ke ape nie…x ad nk seblahkn sape2 pun tp nk lg best,mggu dpn jempt ude ngn bini dy sekli ..bende dh slow ,meletop saje nk bg panas..pastu last2 intan kena…eiiii,murahan betol kau meletop

      Reply
    14. author

      nik ezlin2 years ago

      Intan nampak gugup sebab dia hati2 taknak apa yang dia cakap jadi isu kemudian hari. Dia seorang yg sgt tabah!

      Reply
    15. author

      Kiki Lala2 years ago

      meletop ni org mlaysia jer lyn…xyh nk omputih sgt la cik lopah

      Reply
    16. author

      ann hasni2 years ago

      Nabil xhbis ckp..lofa dh ptong..xhbis ckp..dh ptong.. xsdar ka mngacara dua org..

      Reply
    17. author

      nur halifah2 years ago

      Bub intan nk tengok meletop ni…

      Reply
    18. author

      m D2 years ago

      mcm kte la first time , gugupkn.. rasa intan ni jenis yg biasa2 la, tgk pun sopan je.

      Reply
    19. author

      hafiza ahmad2 years ago

      xmesra gila neelopa ni…nyampeh mak

      Reply
    20. author

      Supiya Rahmad2 years ago

      cantik betul se lofa kalau terus pakai macam tu

      Reply

    Leave a reply "Intan Liana muncul eksklusif di MeleTOP positif dan hebat | Nabil & Neelofa"