Ikea Tempat Terapi Yg Best

Ikea merupakan salah satu tempat terapi utk golongan wanita seperti nieyl ni setuju tak? Baru-baru ni nieyl ke Ikea bersama anak-anak buah nieyl ni saja je nak jalan-jalan sambil tu nak cari Wall Shelving utk letak dekat dapur. Dah lama nak cari sebab nak deco dapur sikit utk nampak lebih kemas. 
IMG 20181103 111938 1 - Ikea Tempat Terapi Yg Best
Nieyl gerak pun time tu dah tengah hari, perut pun dah lapar, sampai Ikea tak sah kalau tak singgah food court dia okay. Menu wajib seperti biasalah meatball hehehe.. Cuma rasanya makin kecil pula meatball ni. 
IMG 20181103 130919 - Ikea Tempat Terapi Yg Best
Selain meatball nieyl ada beli garlic bread, mushroom soup, popia dan air mineral . Harga dia pun pd nieyl okaylah tak adalah mahal sangat.

IMG 20181103 131253 - Ikea Tempat Terapi Yg Best
Nieyl ada 3 orang anak buah perempaun yg rapat dgn nieyl. Sorang lagi time ni masih di politeknik sedang exam, yg dua ni form 4 dan seorang student politeknik juga. Jadi bila berjalan dgn nieyl nampak kami sebaya je..hahaha.. 

IMG 20181103 131615 - Ikea Tempat Terapi Yg Best

IMG 20181103 144652 - Ikea Tempat Terapi Yg Best
Ha..ha..ha..nak juga port viral ni, ala..saje je layan budak-budak ni kita pun terlayan sekali. Nasib baik time kiteorang jalan-jalan ikea ni tak ramai orang sangat.Mungkin bukan minggu gaji kot.

IMG 20181103 145222 - Ikea Tempat Terapi Yg Best
Lepas Ikea, blh pula budak-budak ni ajak pergi Paradigm Mall pula katanya nak cari hadiah utk birthday kawan. Mak cik dia ni pun ikutkan jelaa..sambil tu blh la nieyl survey-survey frame utk dapur, ada beberapa frame yg nieyl nak beli nanti utk deco dapur…

IMG 20181103 162813 - Ikea Tempat Terapi Yg Best
Sementara dieorang cari hadiah tu, nieyl pusing-pusing sambil tengok anak patung , bear yg comel-comel ni , masa anak dara tu minat lah juga anak patung ni, sekarang dah kahwin dah tak ada semua tu sebabnya kang semak atas katil dgn bantal, anak patung lagi..hahaha.. 


Loading...

Tags: #Best #Ikea #Tempat #Terapi

author
Author: 
    BoBoiBoy Season 2 Episode 5
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! 👍🏻
    Power adik ni cover lagu Bunga & Tergantung sepi Sumber: Instagram adik Putera
    Lirik lagu seberapa pantas Ost siapa takut jatuh cinta//nezha putri||vlog 5
    Hai guys aku baru uplod lirik lagu seberapa pantas ost siapa takut jatuh
    Akak ni penyanyi ker dulu,,,mantap dengan sentuhan buskers
    sogo kl Rating video: /5 Sumber video: Youtube

    Leave a reply "Ikea Tempat Terapi Yg Best"