Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir

Loading...

Assalamulaikum & hai semua,

Bila ada ahli keluarga atau sanak saudara terdekat bakal menyambut kelahiran mesti kita rasa excited dapat tambah bilangan anak buah. Lagi surprise bila dapat tahu baby kembar akan lahir. Terus double jadinya. Siapa tak seronok kan.

LovinglySigned xmas banners8 1216x544 1 - Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir


Dah tentu nak datang melawat si ibu sambil tengok cahaya mata baru. Rasanya tak manis kalu datang ke hospital dgn tangan kosong. Setidaknya mesti nak bagi hadiah special buat bayi tanda rasa tumpang gembira. Well kekadang blh buntu nak bawa apa sbg hadiah. Ha jika anda masih tercari sesuatu unik tetapi cukup bermakna mungkin idea ni blh membantu.

Baby Boy Welcome Gift Set 1 512x512 horz - Idea Hadiah Utk Bayi Baru LahirIMG 2799 2 b0b077cd 927f 41e1 b1bf 77d4159bfa20 750x750 horz - Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir

Idea 1 : Set Baju 


First blh bagi hamper set baju khas bayi mengandungi blanket, jumper, robe & grow.  Utk lelaki, BBL blh cadangkan warna baby blue, mid blue atau royal blue manakala bagi perempuan blh pilih warna  baby pink atau bright pink. Perfect macth betul!

Kalu korang tertanya apa tu robe aka jubah, begini rupanya. Sesuai dipakai selepas mandi utk elak kesejukkan. Malah lembut pd kulit bayi khasnya. Lebih kurang macam pajamas orang dewasa tetapi khas utk bayi. 

IMG 3001 2 2 750x750 - Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir
Personalised Essential Bath Set Pink 750x750 horz - Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir
Idea 2 : Set Baju Mandi 

Yang ni sesuai bagi utk bayi atau anak kecil sbg persalinan selepas mandi. Tak lah sejuk sangat kan. 
Bashful Bunny And Tutu Delight Set 512x512 horz - Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir

Idea 3 : Mini gaun

Ni consider hadiah paling sweet utk bayi perempuan. Mini gaun dgn ropol-ropol dan riben dibahagian pinggang menambah kecomelan si pemakai. Ada enam pilihan warna sama ada baby blue, baby pink, coklat, pink, kelabu, biru, royal blue atau silver grey yg hadir bersama patung arnab. 

Elly The Elephant Gift Set 2 512x512 horz - Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir


Idea 4 : Blanket

Ha bagi kain selimut/blanket pun sesuai memandangkan bayi mudah jatuh sakit kalu sejuk sangat. Blanket benang kait ni memang sedap pakai tambah lagi bila selimutkan anak kecil sewaktu tidur. Malah blh guna sbg pelindung bayi & ibu semasa menyusu. Ada 10 pilihan warna blh pilih mengikut citarasa anda. Ada patung gajah berbulu lembut dgn set hamper ni. 

Menariknya anda blh customize nama pd setiap item sehingga 10 abjab. Sesuai utk bayi kembar, nanti mak nya tak confius baju siapa empunya. Dgn pilihan aneka warna pastinya sesuai diberikan kepada bayi baru lahir. 

Setiap pembelian akan didatangkan dgn kad ucapan tahniah dan juga kotak bungkusan. So tak payah risau nak kena wrap. Cukup simple dlm paperbag. Nak nice tambah riben je. Pastinya cukup istimewa apabila ibu ayah menerima buah tangan dr anda.

IMG 3295 750x750 horz - Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir


Semua idea ni korang blh dapatkan secara online melalui www.lovinglysigned.com dan penghantaran ke seluruh Malaysia. Bukan setakat tu, banyak lagi barangan hadiah seperti mainan, pakaian, blanked, buku utk bayi, kanak-kanak atau ibu bapa sempena kelahiran cahaya mata baru mahupun sambutan hari lahir. 

Dah blh slow-slow buka website dan start cuci mata. Mana tahu ada set hadiah berkenan dihati nanti. 

Loading...

Tags: #Baru #Bayi #Hadiah #Idea #Lahir

author
Author: 
    KPM tidak pandang ringan gangguan seksual kanak-kanak
    JANGAN PANDANG RINGAN TERHADAP GANGGUAN SEKSUAL KANAK-KANAK Peka dgn keselamatan diri kanak-kanak, Kementerian
    Apa itu Cikgootube?
    CIKGOOTUBE? APA NI? SEIRING kepesatan teknologi masa kini dan kepentingan kaedah pembelajaran abad
    Muka Sih Bule Blasteran, Tapi Siapa Sangka 6 Artis Terkenal Ini Beragama Islam!
    slidegossip.com – Dunia hiburan tanah air diramaikan dgn munculnya para artis yg berdarah
    Selalu Tampak Sehat, Vidi Aldiano Mengidap Kanker Ginjal, Ternyata Ini Penyebabnya!
    slidegossip.com – Selama ini selalu tampak sehat dan bugar, siapa sangka Vidi Aldiano

    Leave a reply "Idea Hadiah Utk Bayi Baru Lahir"