I Can See Your Voice Malaysia Minggu 1

I Can See Your Voice Malaysia Minggu 1 – Sejak dua tiga menjak ni, ramai pula yg sebut-sebut pasal program realiti ‘ I Can See Your Voice Malaysia ‘ ni. Anda nak tahu kenapa ? kerana rancangan ini sangat menarik dan memang penuh dgn kejutan.

Aku yg tengok pun tak tahan gelak.
Mereka mencari siapakah penyanyi yg betul dan siapakah penyanyi yg menyamar  !

I can see your voice Malaysia 1 - I Can See Your Voice Malaysia Minggu 1

Di samping dgn kehadiran para juri a.k.a penyiasat, Mereka juga ada artis jemputan yg bertugas sbg penyiasat dlm mencari siapa yg mempunyai suara yg sebenar.

Minggu 1 – Artis Jemputan Cakra Khan

Nak tahu apa yg jadi ada minggu ke 2 ? tunggu update dr kami.


Loading...

Tags: #Malaysia #Minggu #voice

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "I Can See Your Voice Malaysia Minggu 1"