Hazwani & Heliza Helmi Jampi Minggu 3 Gema Gegar Vaganza 2018

hqdefault 107 - Hazwani & Heliza Helmi Jampi Minggu 3 Gema Gegar Vaganza 2018

Persembahan dari Hazwani Helmi dan Heliza Helmi yang menyanyikan lagu JAMPI lagu asal oleh Heal Husaini.

#jampi #ggv2018 #ggv2 #helizahelmi #hazwanihelmi

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2018 #Gegar #Gema #Hazwani #Heliza #Helmi #Jampi #Minggu #Vaganza

author
Author: 
    8 Jam – Filem Melayu Terbaik ( Shaheizy Sam, Yana Samsudin )
    – Fimie Fansite Jangan lupa saksikan FIlem 8 Jam di Pawagam Mulai 5
    Pelakon pelakon baru yang bakal caras hero heroin!
    #HotScoop #CakBersamaSarancak Layari laman web kami di: Hot FM – Muzik Paling Hangat
    Majlis Persandingan KLCC Siti Nurhaliza & Datuk K 2006
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato’ Norman
    Apa Yang MeleTOP Episod 267 Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop Episod penuh MeleTOP di
    1. author

      min muse2 years ago

      Dahlah menunggang agama. Korang ni buta ke bodoh? Dah terang2 apa diorang buat ni langgar syariat. Nak dakwah? Banyak lagi cara boleh sampaikan dakwah. Kalau nabi ada lagi pun sedih tgk ummat dia tertipu dgn nama β€œgema gegar vaganza” yg seolah2 membawa nama agama tapi tak jauh beza pun dgn konsert2 biasa.

      Reply
    2. author

      Mohd Idzram2 years ago

      best lh

      Reply
    3. author

      Emy Juliana2 years ago

      x payah la nak nyanyi sgt dh elok berlitup.. byk cara lain nak sebar dakwah bg wanita la

      Reply
    4. author

      Khalidah Adibah2 years ago

      Haters go to die… X abis2 nk judge org

      Reply
    5. author

      SHELLOW MARLEY2 years ago

      Terbsik heliza Dan hazwani

      Reply
    6. author

      muhammad zulkifli2 years ago

      Suara mcm Gedik je lebih……x best pun…

      Reply
    7. author

      Adzmeer Neil2 years ago

      So much nice

      Reply
    8. author

      Fazirul Anuar2 years ago

      Lirik last mmg win..😒😭

      Reply
    9. author

      lan amsyar2 years ago

      Terbaekk boh!

      Reply
    10. author

      Jann Imad2 years ago

      Wow

      Reply
    11. author

      K_ssYou2 years ago

      Heliza memang dari dlu tak sedap dia nyanyi! Adik dia nyanyi sedap lgi. Tambah2 part qasidah tu. Meremang!

      Reply
    12. author

      Ct Fatimah DAS2 years ago

      Lebih best dr lagu asal

      Reply
    13. author

      khairil azuar2 years ago

      sedapm suara hazwani…

      Reply
    14. author

      AF FAN2 years ago

      Persembahan cemerlang xsngka heliza lps kluar af bgini hasilnya..Tahniah

      Reply
    15. author

      Mr Izz2 years ago

      Ak repeat yg hazwani punya part tu je. .yaaa~~

      Reply
    16. author

      Mohd Nizam Sanai Mad2 years ago

      yg x fhm tu…apa ke bodo sgt.

      Reply
    17. author

      Yati Nuar2 years ago

      Pada sy x best pun…πŸ˜žπŸ˜”πŸ˜”πŸ˜“

      Reply
    18. author

      Med Heris Heris2 years ago

      Tak faham la~~

      Reply
    19. author

      Nurul Ain2 years ago

      πŸ‘πŸ˜˜πŸ˜

      Reply
    20. author

      syed shah2 years ago

      Nak cari yg dorang tuka lirik jadi islamik tu.. Yg dlm ig hael

      Reply

    Leave a reply "Hazwani & Heliza Helmi Jampi Minggu 3 Gema Gegar Vaganza 2018"