Harga Menu Texas Chicken

Loading...

Hai semua..

Saja nak post latest harga menu Texas Chicken. Senang incase BBL mengidam ayam goreng atau honey butter biskut tu blh rujuk gambar bawah pastu tengok duit tabung cukup ke tak..


photo 2019 08 20 22 15 04 1 - Harga Menu Texas Chicken

BBL suka juga datang mkn kat Texas Chicken ni sebab satu-satunya fast food blh refill air PERCUMA tanpa perlu bayar apa termasuk soft drink, minute maid & ice lemon tea. Fastfood lain kena caj 50 sen atau beli air baru. Betul tak..


Aduh sedap pulak tengok Mexicana Wrap tu.. pergi drive thru kat Sunway jelah senang sikit tak palah susah cari parking.
Loading...

Tags: #Chicken #Harga #MENU #Texas

author
Author: 
    Barbie Kumalasari Ngaku Tarif Endorse nya Ratusan Juta, Netizen: Siapa yg Mau Bayar?
    slidegossip.com – Barbie Kumalasari seolah tak ada hentinya membuat sensasi. Setelah heboh dgn
    Lucinta Luna Dimaki-Maki Raffi Ahmad Sampai Nangis Gara-Gara Rambutan! Settingan?
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan datang dr Raffi Ahmad dan Lucinta Luna. Seperti dilansir
    Guru lelaki maut ketika water rafting
    Gambar hiasan via MyAdventureHost GOPENG 15 Sept. – Seorang guru lelaki mati lemas
    8 Tips Lindungi WhatsApp Dari Hacker Nakal
    WhatsApp adalah aplikasi perpesanan terpopuler. Bagaimana tidak, jumlah pengguna aktif blnannya lebih dr

    Comments are closed.