Harga Kasut Hitam Sekolah Di Shopee Lebih Murah

Harga Kasut Hitam Sekolah Di Shopee Lebih Murah : Bermula thn 2019 akan datang, ramai ibu bapa telah membuat persediaan utk anak-anak kembali ke sekolah. Ada yg dah penuh senarai keperluan kembali ke sekolah anak-anak. Ada lagi yg masih menunggu Bonus Penjawat Awam yg akan dibayar pd 18 Disember 2018 ini. Untung bagi ibu bapa yg telah bersiap sedia dgn keperluan sekolah anak-anak. 

Kasut Hitam Sekolah Wajib Ke Thn 2019?

Sebenarnya tak berkuatkuasa lagi. Mulai thn 2021 pemakaian kasut sekolah hitam adalah wajib. Utk thn hadapan ibu bapa tak perlu lagi risau dgn kasut hitam sekolah tersebut. Blh je guna kasut lama. Esok lusa ada bajet lebih, blh lah beli di pasaraya atau pun secara online.

Berapa Harga Kasut Hitam? 

Menurut informasi media, harga kasut hitam dianggarkan RM50 dan ke atas. Itu pun kalau kasut berjenama Pallas. Tapi…tapi…boleh je dapat harga murah di Shopee. Lihat gambar di bawah harga pun lebih murah. Apa tunggu lagi. Rebutlah peluang berbelanja pd tarikh 12/12 ini nanti. Untung dapat yg lebih murah.

Screenshot 20181210 192807 1 - Harga Kasut Hitam Sekolah Di Shopee Lebih Murah
Dapatkan Harga Kasut Hitam Lebih Murah Di Shopee

Pernah ke hulu ke hilir cari kasut di pasaraya. Saiz pun dah habis. Cik akak sarankan korang beli di Shopee pula. Harga pun lebih murah. Kualiti barangan di Shopee. Dan yg paling penting harga kasut hitam sekolah lebih murah. Antara harga yg ditawarkan RM18.50 sehingga RM31.99. 

Bagi yg kasut yg berjenama pula, anda blh dapatkan dgn harga RM49.00 sehingga RM55.00 sahaja. 


Kasut Hitam Sekolah Menjadi Pilihan Ibu Bapa

Berjenama tu cuma satu keperluan bagi yg berkemampuan. Bagi anak-anak yanf datang dr keluarga yg berpendapatan rendah blh dapatkan kasut di laman Shoppe. Harga pun blh beli berpasang-pasang kasut. 

Untuk peniaga online inilah masa anda. Dapatkan panduan Bisnes Shopee dan ketahui barangan laku keras di Shopee.  Musim kembali kembali ke sekolah, kasut adalah antara barangan yg laku keras. So apa tunggu lagi, dapatkan panduan tersebut. 

Loading...

Tags: #Harga #HITAM #Kasut #Lebih #Murah #Sekolah #Shopee

author
Author: 
  Lirik Lagu Kill This Love -Blackpink lyrics
  Lirik Lagu Kill This Love -Blackpink lyrics BLACKPINK Lyrics“Kill This Love” Yeah,
  Tonton Drama Nur 2 Episod 11 Full
  Tonton Drama Nur 2 Episod 11 Full. Dlm episod kali ini, Madi dah
  OST Kamar Kamariah – Aku Bukan Malaikat (Siti Nurhaliza)
  OST Kamar Kamariah – Aku Bukan Malaikat (Siti Nurhaliza)  : Drama ini bakal menghiasi

  Leave a reply "Harga Kasut Hitam Sekolah Di Shopee Lebih Murah"