Harga Coklat Di Langkawi 2019

Assalamualaikum,

Wah seronoknya baru balik dr Langkawi. Penuh luggage dgn stok coklat Cadburry, Daim, Popero, Kinder Bueno, Kisses, M&M, Ritter Sport, Toblebrone dan Ferrero Rocher.  Waktu beli bukan main ambil je masuk dlm bakul, bila sampai kaunter bayar tak ingat duit lepas tu ber huhu balik hotel. Masa pergi rasanya luggage ringan je tapi bila balik mak ai berat. Bawa balik pasir Pantai Chenang ke..hahaha

000 3 - Harga Coklat Di Langkawi 2019


Untuk anda yg tengah planning nak pergi holiday ke pulau mahsuri tu, elok la standby duit utk borong coklat banyak-banyak. Jangan risau kalu datang naik feri sebab tak kisah banyak lama luggage atau beg cuma yg naik flight tu jaga-jaga jangan lebih 7kg melainkan nak bayar extra weight. 

Cara Cepat & Mudah Nak Beli Tiket Masuk Langkawi Cable Car, Upsidown Langkawi & Kereta Sewa Murah

Ni senarai harga coklat yg dijual sekitar Pulau Langkawi. Tips saya, better beli kat kawasan pekan Kuah sebab harga lagi murah compare kat kedai Pantai Chenang, airport dan jeti feri. Lagi satu harga coklat agak mahal pd musim peak seperti cuti sekolah atau cuti umum berbanding hari biasa atau weekend. Yg paling penting elok survey-survey dulu harga antara kedai. Beza harga sampai RM5 – RM6 tau. 
hargaBcoklatBdaimBlangkawi - Harga Coklat Di Langkawi 2019
 – coklat daim 280gram > RM17.90 & 200gram > RM10.90 –

photo6226528653425092804 - Harga Coklat Di Langkawi 2019
 – Pepero 1 kotak RM23.90 –

photo6226528653425092808 - Harga Coklat Di Langkawi 2019
 – Milo Nuggets RM11.90 –
photo6226528653425092809 - Harga Coklat Di Langkawi 2019
 – Kinder Bueno Maxi RM12.90 –
hargaBcoklatBkinderBschoko bosBcrispyBlangkawi - Harga Coklat Di Langkawi 2019
 – Kinder Bueno Schoko-bons crispy RM6.60 –
hargaBcoklatBm2526mBlangkawi - Harga Coklat Di Langkawi 2019
 – Coklat M&M 145gram RM8.90 –
photo6228875110023014529 - Harga Coklat Di Langkawi 2019
hargaBcoklatBtobleroneBlangkawi - Harga Coklat Di Langkawi 2019
– Toblerone 200gram RM12.50 –

photo6228875110023014530 - Harga Coklat Di Langkawi 2019
– Kinder bueno RM9.50 –

Off course ramai orang suka beli kat Haji Ismail Group kerana lebih murah selain pilihan coklat lebih banyak sampai rambang anak mata. Mana-mana kedai Haji Ismail Group sama je harga tak kisah kat kompleks Haji Ismail atau kedai shoplot Haji Ismail dekat Pekan Kuah tu. 

photo6226528653425092833 - Harga Coklat Di Langkawi 2019
ni harga kat Haji Ismail Group 

Kiranya blh dah standby berapa bajet nak beli coklat kan. Incase tak muat luggage tu, beli je luggage baru kat Langkawi. Murah je harga depends saiz dan kualiti luggage tu. Alah janji blh sumbat coklat kan. 

Semoga bermanfaat dan selamat bercuti ke Pulau Langkawi guys..
Loading...

Tags: #2019/ #Coklat #Harga #Langkawi

author
Author: 
    Drama 30 Pesanan Suara Episod 15 – Episod 21
    Drama 30 Pesanan Suara Episod 15 – Episod 21 | Sekali lagi drama terbaru
    Poster Ramadhan Anak
    Poster ramadhan, poster ramadhan 2019, Kartu-kartu Ucapan Selamat Ramadhan Dlm Bahasa Inggris via
    Tahun Baru Cina Jatuh Pd Tanggal Berapa
    Tahun baru cina jatuh pd tang gal berapakah hari batik nasional, thn baru
    Drama Jodoh-Jodoh Annisa Episod 65 – Episod 69
    Drama Jodoh-Jodoh Annisa Episod 65 – Episod 69 | Slot Tiara : Drama terbaru yg

    Leave a reply "Harga Coklat Di Langkawi 2019"