Hael release lagu Haram di AME 2018 ? | Top 5 Hael , Janna Nick, Sharifah Sakinah & Fikry Ibrahim

hqdefault 539 - Hael release lagu Haram di AME 2018 ? | Top 5 Hael , Janna Nick, Sharifah Sakinah & Fikry Ibrahim

Apa Yang MeleTOP Episod 279 [13.3.2018]

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2018 #Fikry #Hael #Haram #Ibrahim #Janna #lagu #Nick #release #Sakinah #Sharifah

author
Author: 
    Too Good At Goodbyes – Sam Smith Cover by Luciana Zogbi
    Melancholy has its beauty and this song by Sam Smith captures it perfectly.
    Ejen Ali TERBARU MISSION BLUEPRINT1
    Ejen Ali seriess Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Temasek Poly’s Dikir Barat
    (Website: https://journeyhometosingapore.wordpress.com/) —————— Dikir Barat is a vibrant traditional Malay art form
    Tak Mau Berjoget karena Hamil 6 Bulan, Penyanyi Ditembak Mati di Panggung, Begini Respon Suaminya
    TRIBUN-VIDEO.COM – Seorang penyanyi yang sedang hamil ditembak hingga tewas karena menolak untuk
    1. author

      Nurul Ain2 years ago

      Fikry ni bulu mata diaπŸ˜†

      Reply
    2. author

      anis masyi2 years ago

      Aku nak kecam. #donekecam

      Reply
    3. author

      nur Asyikin2 years ago

      Hahaha kamal adli selalu mencelah cakap lofa.

      Reply
    4. author

      Abey Hapiz2 years ago

      Si Kinah ni sumpahhh lawak dohhh

      Reply
    5. author

      Are Qiela2 years ago

      Rasanya boleh dah meletop tukar host lain. Mcm dah boring je. Aku je ke rasa lofa mcm makin annoying πŸ€”

      Reply
    6. author

      wan muzita wan mohamad2 years ago

      gosip janna?

      Reply
    7. author

      Najwa Roshidan2 years ago

      Nampak awkward sgt pasepa 😌

      Reply
    8. author

      ULFZA2 years ago

      rasanya sakina sengaja tanya lofa apa tema dia…. pasal tahun lepas masa Hlive interview lofa tanye apa tema nya.. dia tak tau.. krik3.. LOL

      Reply
    9. author

      Ember Star2 years ago

      i love lofa! i love ur attitude! ignore all the haters! keep doing what u love ❀

      Reply
    10. author

      Mru Iz2 years ago

      Hello #MELETOP kenapa xda parody tudung di club zouk?

      Reply
    11. author

      Nadzwa Suhada2 years ago

      jannah nick tgn die gemuk2 comel πŸ˜‚

      Reply
    12. author

      Sulaiman Hamdan22 years ago

      Lpas ni buat lagu halal πŸ™‚

      Reply
    13. author

      arrian aimi2 years ago

      Bosan

      Reply
    14. author

      Rothschild family2 years ago

      The demon wearing hijab is back!!!!

      Reply
    15. author

      nasz naszrin2 years ago

      time 4:47 neelofa say "jangn lh cakap mcm ni" dye sedih sebab yng lain mcm x support AME hahah

      Reply
    16. author

      nasz naszrin2 years ago

      x tau knp tpi time part ni rase mcm hambar jer

      Reply
    17. author

      Hanim Najiha2 years ago

      Hambar siot

      Reply
    18. author

      Siti Hidayah2 years ago

      fikry ibrahim comel sgttttttttt

      Reply
    19. author

      Syazwani Rahmat2 years ago

      kamal dduk jauh dgn neelofa bgus bguss

      Reply
    20. author

      Nurul Izzati2 years ago

      kenapa isu zouk tak de dekat gossip meletop….

      Reply

    Leave a reply "Hael release lagu Haram di AME 2018 ? | Top 5 Hael , Janna Nick, Sharifah Sakinah & Fikry Ibrahim"