Hadiah Krismas Dari Althea

Hohoho akhirnya hadiah krismas yg dinanti-nantikan kunjung tiba. Ngam ngam je sampai dr kampung aritu kurier call nak hantar barang. Tapi masa tu saya tak sampai rumah lagi, melencong ke bengkel motor kejap sebab suami nak mintak pomen tengokkan motornya. Disebabkan orang kurier ni saya pernah roger dgn dia dulu jadi kami deal nak jumpa dekat Tesco. 
Hadiah Krismas Dari Althea
Okay settle dah dgn kurier. Jadi kotak pink ni beralih tangan. Lepas ambik parcel dr kurier tu saya loading sikit barang kat rumah kemudian kami nak gerak ke Johor. Terpaksala tinggal kotak pink kesayangan tu. 

Kelmarin lepas lurus tangan dan kaki, haa ini dia nak unboxing apa yg ada dlm kotak pink tu. Agak-agak korang la ada tak wishlist saya tercapai? Hehehehhe
Dari 10 yg saya senaraikan hanya beberapa saja yg tercapai haha. Nak tahu apa dia wishlist saya tu korang kena baca di sini 

Okay jom kita tengok apa dia yg saya dapat
1. Marine Blue Make-Up Brush Set

2. Silky Perfect Foot Peeling Pack
3. Dr. Vita Clinic Gently Vita Exfoliator
4. Aura Radiance BB Foundation Cream – Nella
5. Air Cotton MakeUp Base – The Face Shop
6. 12 Color Eyeshadow Pallete Glam Shine

Phewwww rasanya ada 3 wishlist saya dah tercapai. Alhamdulillah terima kasih Santa Althea. 
Hadiah Krismas Dari Althea
Set MakeUp yg dipilih. Onz ke tak onz
Hadiah Krismas Dari Althea
Nak feeling ala ala spa pulak
Haaa amacam menarik tak? Semua ni bernilai RM210.00 sajo. Kalau korang berminat nak cari kbeauty yg original, blh dapatkan di Althea yer.
Loading...

Tags: #ALTHEA #Dari #Hadiah #Krismas

author
Author: 
    KURASi – Fashion Terkini Semua Original Dari Jepun
    Assalamualaikum & hai semua…  Pengalaman travel ke Osaka Jepun thn lps sangat bermakna
    Lina eks Sule Diduga Korban Pembunuhan Berencana, Teddy Malah Bahas Soal Hutang Piutang!
    slidegossip.com – Hingga saat ini pihak kepolisian masih menyelidiki kasus kematian mantan istri
    Ashanty Sakit Karena Disantet? Nyai Kidul: Orang Sunda, Pernah Berharap Jadi Istri Mas Anang!
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan menghampiri artis cantik Ashanty. Istri Anang Hermansyah itu diketahui
    Modul lengkap KPM Panduan Pelaksanaan Program Mentor Mentee Di Sekolah
    Kementerian Pelajaran Malaysia berusaha melahirkan rakyat Malaysia yg berilmu pengetahuan, berketerampilan, berakhlak mulia,

    Leave a reply "Hadiah Krismas Dari Althea"