Hadiah Krismas Dari Althea

Loading...

Hohoho akhirnya hadiah krismas yg dinanti-nantikan kunjung tiba. Ngam ngam je sampai dr kampung aritu kurier call nak hantar barang. Tapi masa tu saya tak sampai rumah lagi, melencong ke bengkel motor kejap sebab suami nak mintak pomen tengokkan motornya. Disebabkan orang kurier ni saya pernah roger dgn dia dulu jadi kami deal nak jumpa dekat Tesco. 
Hadiah Krismas Dari Althea
Okay settle dah dgn kurier. Jadi kotak pink ni beralih tangan. Lepas ambik parcel dr kurier tu saya loading sikit barang kat rumah kemudian kami nak gerak ke Johor. Terpaksala tinggal kotak pink kesayangan tu. 
Kelmarin lepas lurus tangan dan kaki, haa ini dia nak unboxing apa yg ada dlm kotak pink tu. Agak-agak korang la ada tak wishlist saya tercapai? Hehehehhe
Dari 10 yg saya senaraikan hanya beberapa saja yg tercapai haha. Nak tahu apa dia wishlist saya tu korang kena baca di sini 


Okay jom kita tengok apa dia yg saya dapat
1. Marine Blue Make-Up Brush Set
2. Silky Perfect Foot Peeling Pack
3. Dr. Vita Clinic Gently Vita Exfoliator
4. Aura Radiance BB Foundation Cream – Nella
5. Air Cotton MakeUp Base – The Face Shop
6. 12 Color Eyeshadow Pallete Glam Shine

Phewwww rasanya ada 3 wishlist saya dah tercapai. Alhamdulillah terima kasih Santa Althea. 
Hadiah Krismas Dari Althea
Set MakeUp yg dipilih. Onz ke tak onz
Hadiah Krismas Dari Althea
Nak feeling ala ala spa pulak
Haaa amacam menarik tak? Semua ni bernilai RM210.00 sajo. Kalau korang berminat nak cari kbeauty yg original, blh dapatkan di Althea yer.
Loading...

Tags: #ALTHEA #Dari #Hadiah #Krismas

author
Author: 
    Guru lelaki maut ketika water rafting
    Gambar hiasan via MyAdventureHost GOPENG 15 Sept. – Seorang guru lelaki mati lemas
    8 Tips Lindungi WhatsApp Dari Hacker Nakal
    WhatsApp adalah aplikasi perpesanan terpopuler. Bagaimana tidak, jumlah pengguna aktif blnannya lebih dr
    Tips Pilih Tilam Yg Betul Utk Masalah Tulang Belakang
    Assalamualaikum… Tidur tu satu nikmat. Lagi-lagi lps satu hari suntuk kerja atau buat aktiviti
    Pengenalan Guru Nadi Negara angkat martabat guru – Maszlee
    Malah, kata beliau, KPM akan turun pdng ke setiap negeri di Malaysia utk

    Leave a reply "Hadiah Krismas Dari Althea"